BEN GALATASARAY ---------------------------------- Hayat varsa ben varım... Ölüm varsa ben yokum... Ama Sen gelemezsin yanımda... O yüzden ayrılmak tek taraflı SENDEN... Çünkü SEN hep varolacaksın...
Üzülme, milyonlarca BEN seninle paylaşmaya devam edecek yaşamı... İçtiğim SU ... Soluduğum HAVA'sın... Geceleri en güzel rüyam... Sabahleyin doğan GÜNEŞİM'sin... Bazen hüzün , genelde hep neşesin... Çılgın sevinçler , tarifsiz kedersin... Tatlı bir yorgunluk , huzur veren bir Denizsin... Yüreğimdeki kıpırtı , kulağımdaki Sessin... Şarkıdaki bir sözde , milyonlarca gönülde , Boğazımdaki düğümde , akan gözyaşımda SEN saklısın... Hayata dair ne varsa Sensin... Ben GALATASARAY , SEN bensin... Hani sinirlenirim ya bazen sana değildir , kendime kızarım , anama kızarım , babama kızarım , oğluma kızarım ama Sana asla... Beraber büyüsekte , Çocukluk işte... Yaşım kaç olursa olsun sana bir şey olacak diye korkuyorum... ASLA kimse bir şey yapamaz biliyorum ... Ama dedim ya dayanamıyorum...Sana kötü davranıldığında... Öfkem de büyük oluyor.. Hastalandığımda Şifam... Karagünlerde Umudumsun... Her derdime Deva oldun... Doğumdan , Ölüme...Hep SEN varsın.. Ne yapsam az geliyor uğruna...
Birde ...
Severken ayrılmak koyarmış ya her İnsana... Onu bilmek hırçınlaştırıyor beni... Ansızın yokolursam bir gün.. Ne olur küsme sakın ... Senden koptuğumda , SARI- KIRMIZI bir kefen yeter bana... Ararsan beni gökyüzüne bir bak... YILDIZ olurum belki...
bitmez sana taraftarın sevgisi 1asırdır aşkımızınhikayesi sadece sana baglıyız yalandır gerisi aşıgız,doyamıyoruz CİMBOM'um sana
1905'de dünya düzeni kuruldu CİMBOM'um bir güneş gibi dogdu mazimiz tarihimiz başarılarla dolu aşıgız,doyamıyoruz CİMBOM'um sana
yemin ettik biz dönmeyiz bu yoldan senden geçemeyiz geçeriz bu candan uefa,süper kupayı tekdir kaldıran aşıgız,doyamıyoruz CİMBOM'um sana
100.yılda bütün kupaları al bizim için taraftar canını verecektir sizin için forma için,renkler için,bizim için,türkiye için aşıgız,doyamıyoruz CİMBOM'um sana
yüzyıldır senden başkasını sevmedik bu renklerden başkasına gönül vermedik taparcasına sevdik biz,bir anda terketmedik aşıgız,doyamıyoruz CİMBOM'um sana
yeri geldi şampiyon olamasanda bu taraftar canı gönülden baglıdır sana türkün adını sen duyurdun dünyaya aşıgız,doyamıyoruz CİMBOM'um sana
yüzyıllık şanımız başarılarla dolu senin aşkından gelir bu sevgi yolu ilerliyoruz en büyük hedefe dogru aşıgız,doyamıyoruz CİMBOM'um sana
daglar duvar olsada geliriz sana yollar çamurlu olsada koşarız sana taraftar vefalı yanındayız her anında aşıgız,doyamıyoruz CİMBOM'um sana
yüzyıllık çınar,bir tarih bir destan avrupada ismini altın harflerle yazdıran daima yanında,hep olacak ultrAslan aşıgız,doyamıyoruz CİMBOM'um sana
sevdan kor olur yakar yüregimizi sarı ile kırmızı ayrılamazki bu sevdayı yaşamayanlar bilemezki aşıgız,doyamıyoruz CİMBOM'um sana
yüzyıldır beraberdik,yine yanındayız bütün kupaları tek tek alacagız GALATASARAY fada olsun sana canımız aşıgız,doyamıyoruz CİMBOM'um sana
daha onceden verildiyse affola sizlerde de varsa paylasin Lutfen
Eyvallah kardeşim
1905 doğdu bu renkler Taparcasına sevdi bu kalpler Seni sevmekle çok haklıyız biz Ölene kadar Cimbomluyuz biz