< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
galatasaray üniversitesi (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: HelbramO iş eskidendi, Fransızca ölüyor artık. Fransa'da yaşamak istemeyen birinin bence Fransızca ile işi olmamalı. Fransa dışında aktif kullanılan bir tek Kanada var ama o bölgelerde yaşayanların çoğu İngilizce de konuşuyor zaten. Afrika'daki sömürgeleri saymıyorum, oradaki olay zaten belli.
Türkiye'de İngilizce dışında dil öğrenecek biri için Fransızca mantıklı değil. Ha Fransa'da okumak ve yaşamak istiyorsa orası ayrı.
Kanada diyoruz, Fransa diyoruz, Belçika diyoruz, İsviçre diyoruz hala Afrika diyorsun Ayrıca zaten sadece Türkiye için konuşmuyorum, global anlamda konuşuyorum. Daha geçen yıl Kanada göçmen alımlarında İngilizce - Fransızca veya sadece Fransızca bilen başvuruların puanlarını yükseltti:
canada immigration and visa information. canadian immigration services and free online evaluation.Canada Increases Express Entry Points for French-Speaking and Bilingual Candidateshttps://www.immigration.ca/canada-increases-express-entry-points-for-french-speaking-and-bilingual-candidatesFransızca ölen bir dilse İngilizce hariç bütün diller ölmüş bitmiş haberimiz yok.
-
birkaç tanıdığım ekonomi üzerine doktora yapan insana göre gsü zaten işletme ve ekonomide çok iyi bir okul değil. sıralamasını haketmiyor.
-
herif ciddi ciddi fransızca ölüyor dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu çok yanlış bi sosyolojik çıkarım olmuş bence. arkadaş gsü'nün sıralaması bu kadar yüksekken neden top okul olarak nitelendirilmiyor diye sormuş. yabancı dil kültürü yoktur gerçekten doğru sırf abdde çok konuşanı var diye abdye gitmek isteyenler ispanyolca öğrenmek istiyor, latino çeteler falan konuşuyor ispanyolca halbu ki. ne işime yarayacak bu dil diye kimse sormuyor "artık ingilizceye bakmıyorlar 2-3 tane daha dil öğrenmek lazımmış" diyorlar.
bence top olmamasına rağmen yüksek sıralamasının sebebi gsü eada iyidir algısı ve fransızca klas bir dil, 2 dille mezun olmak güzel bir avantaj.
-
eğitim dili Fransızca diye yazılmaz diyenler halis mi :D ordan çıkarken Fransızca ve pek muhtemel İngilizce ile çıkacaksın,alacağın eğitim kalitesini hiçbir devlette bulabileceğini sanmıyorum,epey underrated kalmış bir üniversite ayrıca ortamı da çok iyi
-
Degil 2 eger a2 gibi bir ingilizce ile gelmiyorsaniz b2 ve uzeri ingilizce uzerine b1/b2 gibi ispanyolca veya almanca ile bile cikiyosunuz 4 yıllık eğitim sonrasında, en azindan hukukta yabanci dil egitimi oyle işliyor.
Bende öyle düşünüyorum hocam, o yüzden tercih etmedim. Girenlere hayırlı olsun.
-
Mezunların tutuculupu derken kast ettiğiniz nedir ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sıralamalarının yüksek olmasının sebebi 30 kişi alması
-
bu mantıkla koçu falan da elemeliyiz özellerin burslu kontenjanı az oluyor
Yüksek olmasının bir sebebi de o zaten. Tek sebebi diyemeyiz tabii ama çok etkisi var
-
Kontenjanı artan ozelleri inceleyebilirsin. Özyeğin Endustri 6 kontenjan arttirdi hemen siralamasi düştü. Koç Bilgisayar 6 kontenjan arttirdi siralamasi hemen düştü. Kontenjan cok farkediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tabii etkisi oluyodur ancak orada olmasının tek sebebi de kontenjan değil yoksa kontenjanı az olan birsürü kötü vakıf üniversitesi var istanbulda.ama kendi seviyesindeki okullara karşı öne çıkmasının sebebi o olabilir evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X