Şimdi Ara

Galatasaray yeni sponsorunu buldu. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
4.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exclusive

Riva ve Florya arazimiz var diye yıllardır övünüp duruyoruz ama ortada para mara yok. Niye değerlendirmiyorsunuz, hiç mi beyniniz çalışmıyor diye eleştirirken değerlendirmeye kalktıklarında bu sefer niye böyle bir şey yapıyorsunuz diye yine eleştiri oluyor. Birileri para kazanmadan nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz açıklasanıza? Kulüp zaten borç batağında, kendi cebinden verip bir de inşaat mı yapacak? Millet dağda bayırda antrenman yaparken biz Türkiye'nin en değerli arazilerin birinde antrenman yapıyoruz. Ne yapacaklarsa yapsınlar, yeter ki şu borçları eritip para kazanmaya başlayalım artık.

Bu nasıl bir yorum yahu?

Sana para lazım diyelim, bir arsan var. Arsanın ederi 10 kuruş, alıcı geliyor 3 kuruş veririm diyor. Ne yapacaksın satacak mısın?

Haberin doğruluğu bile belirsiz ancak öyle yorumlar görüyorum ki şu konuda yani bir hane geçindirmediğiniz ne kadarda belli. (sana söylemiyorum bu kısmı)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .SubZero.

İnanmıyorum ben habere...İlkokul çocuğu bile böyle birşey yapmaz ayrıca sıkar biraz bu kadar bariz şekilde peşkeş yapamazlar.

Arkanda yaşlı liseliler oldukça herşeyi alıp satarsın gs'de

Aysalda yapacaktı izin vemedi liseli bunaklar cebinden versin diye aysalda cebinden vermeyince gönderildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

quote:

Riva ve Florya arazimiz var diye yıllardır övünüp duruyoruz ama ortada para mara yok. Niye değerlendirmiyorsunuz, hiç mi beyniniz çalışmıyor diye eleştirirken değerlendirmeye kalktıklarında bu sefer niye böyle bir şey yapıyorsunuz diye yine eleştiri oluyor. Birileri para kazanmadan nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz açıklasanıza? Kulüp zaten borç batağında, kendi cebinden verip bir de inşaat mı yapacak? Millet dağda bayırda antrenman yaparken biz Türkiye'nin en değerli arazilerin birinde antrenman yapıyoruz. Ne yapacaklarsa yapsınlar, yeter ki şu borçları eritip para kazanmaya başlayalım artık.

O arazilerden biri tek başına kulübün borcunu kapatmaya yetiyor. Galatasaray'ın transfer yapamasının sebebi para değil FFP aynı FFP Manchester City ile PSG'ye de 60 milyon euro ceza verdi, bu yasa tamamen zengin kulüplerin önünü açtı, senin gibi orta bütçeli kulüpler bu yasa dahilinde yüksek bütçeli takımlarla başa çıkamaz.

o arazilerden biri tek başına kulübün borcunu kapatmayı bırak bir tane daha Galatasaray futbol takımı da kurar, sorun bu değil. Senin böyle değerli bir arazin varsa neden satıp bütün parayı borçlara yatırasın? Piyangodan parayı bulup hemen o parayla ev, araba alıp, hazır yiyip daha sonra cebinde 5 kuruş kalmayan piyango mağdurlarından ne farkın olur? Her yıl sabit ek gelir elde etmek varken orayı satıp borçları ödeyelim demekle olmaz ki bu işler. Atıyorum tek seferde 500 milyon mu seni kurtarır yoksa her yıl 10 milyon sabit gelir mi? Zaten zamanla arsanın değeri çıkarmış oluyorsun artı borçları eritip üstüne rahat rahat istediğin yıldızı getirirsin bir de buradan bak. Sonuçta adamlar rezidans'ı kendilerine yapmıyor, oradan alacağını alıp geri kalanını kulüp değerlendirecek. Artı kendine ait Basketbol ve Voleybol salonun olacak buradan da dünyanın gelirini elde edeceksin vs. Dediğim gibi ne yapacaklarsa yapsınlar yeter ki mantıklı iş yapıp bir an önce artıya geçelim. Sonrasında zaten kimse tutamaz bizi

• Atlamayin hemen bu haber dogru degil ya da en iyi ihtimalle eksiktir.riva icin genel kurul karari lazim.yonetim tek basina bu karari veremiyor.aysal da bu yuzden gitti.

Bu sekilde bir anlasmayi mirasyediler bile yapmaz.ayrica dursun ozbek futboldan anlamasa bile kendisi insaatci.bir arsanin binanin degerini buradaki gerkesten iyi bilir.yonetim boyle bir anlasma yapmaz.pesinen karalamayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafayımı yemiş bunlar elde avucta hiç bişe yalmayacak bu durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

Bu nasıl bir yorum yahu?

Sana para lazım diyelim, bir arsan var. Arsanın ederi 10 kuruş, alıcı geliyor 3 kuruş veririm diyor. Ne yapacaksın satacak mısın?

Haberin doğruluğu bile belirsiz ancak öyle yorumlar görüyorum ki şu konuda yani bir hane geçindirmediğiniz ne kadarda belli. (sana söylemiyorum bu kısmı)

Yazdığım yorumu kulağınla mı okudun kardeşim? Üstteki son yazdığım yorumu oku bende benzer yorum yaptım seninle

• Bu haber baştan aşağı yalandır.
    Eğer doğru ise yönetime darbe yapmanın zamanı gelmiştir. O arsaları biz ne günlerde satmadık siz kimsinizde satıyorsunuz. Zaten prostatlar sattırmaz oradı ayrı mevzu.

• quote:

quote:

quote:

O arazilerden biri tek başına kulübün borcunu kapatmaya yetiyor. Galatasaray'ın transfer yapamasının sebebi para değil FFP aynı FFP Manchester City ile PSG'ye de 60 milyon euro ceza verdi, bu yasa tamamen zengin kulüplerin önünü açtı, senin gibi orta bütçeli kulüpler bu yasa dahilinde yüksek bütçeli takımlarla başa çıkamaz.

o arazilerden biri tek başına kulübün borcunu kapatmayı bırak bir tane daha Galatasaray futbol takımı da kurar, sorun bu değil. Senin böyle değerli bir arazin varsa neden satıp bütün parayı borçlara yatırasın? Piyangodan parayı bulup hemen o parayla ev, araba alıp, hazır yiyip daha sonra cebinde 5 kuruş kalmayan piyango mağdurlarından ne farkın olur? Her yıl sabit ek gelir elde etmek varken orayı satıp borçları ödeyelim demekle olmaz ki bu işler. Atıyorum tek seferde 500 milyon mu seni kurtarır yoksa her yıl 10 milyon sabit gelir mi? Zaten zamanla arsanın değeri çıkarmış oluyorsun artı borçları eritip üstüne rahat rahat istediğin yıldızı getirirsin bir de buradan bak. Sonuçta adamlar rezidans'ı kendilerine yapmıyor, oradan alacağını alıp geri kalanını kulüp değerlendirecek. Artı kendine ait Basketbol ve Voleybol salonun olacak buradan da dünyanın gelirini elde edeceksin vs. Dediğim gibi ne yapacaklarsa yapsınlar yeter ki mantıklı iş yapıp bir an önce artıya geçelim. Sonrasında zaten kimse tutamaz bizi

Neden olduğu belli değil mi???? Derin Galatasaray buradan nemalanmak istiyor... Beleşe villa'lalara felan konacakken neden para verip alsınlar ki??? Ünal Aysal'ın modeli olsaydı şerefsizlerin cebine para girmeyecekti Galatasaray 360 milyon dolar ile tamamen borçsuz bir kulüp olacaktı. Büyükçekmece projesi ile antrenma tesisleri daha ucuz bir yerde olacaktı. Florya içinde daha iyi projelerde geliştirildi...Allah topunun belasını versin...

• quote:

En düşük rakamlardan Florya'daki arazi 250 milyon dolar, Riva'daki Arazanin 700 dönümünü 200 milyon dolara satsan net kasana koyacağın gelir 450 milyon dolar, Formaya sponsor olacak firmaya vereceği bedel karşısında 15-16 milyon euroya Basketbol salonu yaptırırsın artı o salonun isim hakkını da satıp üstüne para alırsın.

Ünal Aysal'ın Riva projesine neden onay verilmediğini şimdi anlarsınız umarım.

Florya'nın mevcut değeri 430 milyon dolar, Ünal Aysal'ın Riva için projesinde 800 villa vardı maliyeti 260 milyon dolardı yanlış hatırlamıyorsam 350 villa yapan gayrimenkule gayrimenkul firmasına 450 villa Galatasaray'ın olacaktı, villaların satış değeri 800 bin dolardan 360 milyon dolar Galatasaray'ın kasasında olabilirdi...

Riva projesi Aysal ın değil, en az 10 yıllık bi plandır.

• Şartları bu şekilde olan bir sponsorluğa imza atmaya kalkarlarsa genel kurul bu yönetimi başkanlıktan indirmeyle kalmaz Maltaya sürgüne yollar. Genel kurul bir şey yapmazsa taraftar yapar. Bu nasıl sponsorluk? Resmen Galatasaray Dumankayaya sponsor olmuş.

• Resmi açıklamayı beklemeye gerek yok demi sevgili Galatasaray'lılar!
  • Bu yönetim şimdiye kadar gördüğüm açık ara en rezil yönetim yeter artık defolun gidin şu takımdan

• Y.d geldi aklıma
  • Harry Kewell kullanıcısına yanıt
    Sahi Galatasaray'ın kulüp merkezini ve tesislerini Büyükçekmece'ye taşıma projesi vardı ne oldu o iş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

Bu nasıl bir yorum yahu?

Yazdığım yorumu kulağınla mı okudun kardeşim? Üstteki son yazdığım yorumu oku bende benzer yorum yaptım seninle

Sana guzel bir mesaj yazarimda neyse. he kulagimla okuyorum, tipi kes. birde kardesim yazmiyor mu, kan yurutuyosun adamin kafasina. Benimle ayni fikirde olsaydin, ilk cumlelerinde yonetimi savunmaya kalkmazdin. Cumlenin sonunda da ne yapacaklarsa yapsinlar yeterki su borclari eritip para kazanmaya baslayalim yazmissin. Bu konudaki anlasmayla da borclar erir ama ne kadar erir. Sen hala borclari bitirelim para kazanalim diye mi dusunuyorsun? Dunyadan haberiniz yok sizin daha finansal konularda atip tutmaya baslamissiniz bile. Sirket yonetimi konusunu acmayacagim simdi, tek tek laf anlatamam. Ac arastir bak, hangi kulubun ne kadar borcu var diye. Gelir/gider duzeyi nedir diye. Nasil dengeyi sagliyorlar diye. Yok oyle dava benim 200M borcum var diye belki 4-5 misli ederi olan arazileri peskes cekmeye.

Buyuk takimlarin borcu bitmez, su uykudan uyanin rica ediyorum. Girmeyin su Futbol menejer psikolojisine artik. bilgi sahibi olmadan fikir sahibisiniz. Sana duzgun bir mesaj yazdim, artistligin luzumu yok.

• Dumankaya nın yeni sponsoru hayırlı olsun.
  • bunların geliş amacı rivayı yemekti, en büyük korkum nasıl canaydın asy yi polat adayı peşkeş çekti bunlarda rivayı yiyip defolup gider diyordum. ağustosta yazmıştım
    http://forum.donanimhaber.com/m_109128740/tm.htm

iş çok vahim durumda, bir riva kadar değerli floryayı da işin içine katıp spor tarihinin en büyük peşkeşine imza atacaklar gibi duruyor
  • genel kurur kararı olmadan yapılmaz o işler hemen gaza gelmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

genel kurur kararı olmadan yapılmaz o işler hemen gaza gelmeyin

genel kurulda tüm taşınmazların satış kira vs. tüm yetkisi bu yönetime verileli aylar oluyor
  • Bizim sponsor bulmamız gerekiyordu, sponsor olmamız değil.

Bu durumda Dumankaya, şirketin başına sponsor olarak Galatasaray adını yazdırsa daha mantıklı olur bence. Resmen onlar bize değil, biz onlara sponsor olmuşuz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.