Şimdi Ara

Galatasaray yeni sponsorunu buldu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
4.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu anlaşma gerçekse iste o zaman battık milyar dolarlık arazileri belese bırakıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    10 milyar dolar mı rakamlarda uçmayın arkadaşlar İstanbul'un en pahalı yeri olan Zincirlikuyu merkezde ki koskoca otobüs garının arsası bile 700-800 milyon dolara satıldı.
  • Möcker kullanıcısına yanıt
    6 yazacaktım 7 yazmışım.
    TL değer kaybedecek, anlaşmaların TL üzerinden yapılmasına bir anlam veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Yıllarca bunun için mi tuttular bu arsayı ellerinde

Bu tür çok büyük anlaşmalar takıma çok bağlı firmalar ile yapılır ki kulüp fazla kazansın eğer böyle firma bulamıyorsan hiç dokunma daha iyi.

Mesela topuk yaylasını işletsin diye ülkere vermişlerdi.. Bu işletme sözde işletme tabi , otu suyu elektriği gazı bakımı çalışanı derken 10 milyonun üzerinde masrafı var... Burayı işletsen zaten bu masraf çıkmaz. Tüm sporcular da geliyor böyle yerde hazırlık yapıyor.

Ali Sami Yen arazisinden sonra daha büyük kazık olur. Örneğin yakınında Trump towers var. 210 daire en dandik 1 oda ev 650 bin dolar.ASY arazisine 400 daire kursan tanesini 1 milyondan versen 100 tanesi masrafa gitse 300 daire ile yaklaşık 900.000.000 TL kazanç gelir bu paranın yarısı ile stat yaparsın kalanı kazanç olur

Çünkü bizimkilerde zeka denen bir şey yok. Bir de Galatasaray Lisesi'ni bitirdik derler. Yazık yahu. Bu kadarcık para için yapılan antlaşmaya bak. Zaten Dursun Özbek'ten doğru dürüst bir antlaşma beklemiyordum ama bu kadar da rezillik olmaz. Bari geleceği mahvetme süreni doldur bas git.

• Bu karar yönetimlere bırakılamayacak kadar büyük bir karar.Hele daha 6 aylık yönetim için çok büyük karar.Bir kaç yerde daha gördüm sanırım haber doğru ama bizim Fulya davasına döner bu işin sonu bekleyin görün.Bu anlaşma Gs'yi soymak demek resmen
  • Adamlar bu dediklerinizi düşünmedi hiç zaten, satın gitsin ne işe yarıyodu şimdiye kadar o arazi

• Saçmalık. Doğru olsada, olmasada bu haberin basında çıkarılmasını engelleyemen adamın GS başkanlığında işi yok. Dursun kardeşinide al git. Daha orada durma. Anlamıyorum yokmu kardeşim şu kulüpte Fikret Orman gibi aklı başında zeki kafası çalışan kulpü için çalışacak bir adam?

• Resmen kulübü soyuyorlar.

• Eğer doğruysa büyük skandal.
  • Emran Toroglunun dedigi gibi gotuuuuurrrrrr. Soyun klubu.

• En düşük rakamlardan Florya'daki arazi 250 milyon dolar, Riva'daki Arazanin 700 dönümünü 200 milyon dolara satsan net kasana koyacağın gelir 450 milyon dolar, Formaya sponsor olacak firmaya vereceği bedel karşısında 15-16 milyon euroya Basketbol salonu yaptırırsın artı o salonun isim hakkını da satıp üstüne para alırsın.

Ünal Aysal'ın Riva projesine neden onay verilmediğini şimdi anlarsınız umarım.

Florya'nın mevcut değeri 430 milyon dolar, Ünal Aysal'ın Riva için projesinde 800 villa vardı maliyeti 260 milyon dolardı yanlış hatırlamıyorsam 350 villa yapan gayrimenkule gayrimenkul firmasına 450 villa Galatasaray'ın olacaktı, villaların satış değeri 800 bin dolardan 360 milyon dolar Galatasaray'ın kasasında olabilirdi...
  • O arsanın değeri zaten o kadar.. Arsayı direk vereceğimizi sanmıyorum. Muhtemelen rezidanslar yapılıp dumankaya ya kar verilecek ordan. Atıyorum yapılan rezidanslardan şu kadarı dumankayanın denicek..

Yarım yamalak açıklamadan hemen yönetime giydirmenin bi manası olmadığını düşünüyorum. Tam olarak neyin ne olduğunu görüp öyle konuşmak daha sağlıklı. Zira hazır takım yeni yeni yerine oturmya başlamışken yine bi yaygara çıkarmak takıma olumlu yansımıycaktır.
  • Galatasaray adam gibi başkan ve ekibi gelmicek mi hiç anlamadım gitti.
    Ali Sami Yen Stadı için devletten güzel bir kazık yedik yetmiyor üstüne birde dumankaya çıktı.
    Dumankaya güzel vurgun yapıcak anlaşılan bize. Dursun Özbek ile kahvehane zor işletiriz biz.
    Sen mecidiköyde fıstık gibi stad yapma devletten kabak bir stad al.
    Kimse bana zamanındaki başbakanı taraftar yuhladı diye kızmasın az bile yaptı taraftar o zaman.
    Bir de cahil Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarlara sesleniyorum. Devlet size stad yaptı yardım yaptı demeyin aşağıdaki yazıyı okuyun.

Cemil Çiçek;
    '' Ali Sami Yen Stadı arazisinin 1 milyar 25 milyon TL’ye satıldığını, 475 milyon TL’nin idareye kaldığını belirten Çiçek, Arena Stadı’nın ise 191.5 milyon TL’ye yapıldığını kaydetti.
    Çiçek’in verdiği bilgiler özetle şöyle:
    * Ali Sami Yen Stadı’nın bulunduğu arsa, Torunlar- Aşçıoğlu-Kapıcıoğlu ortaklığına 1 milyar 25 milyon 555 bin liraya ihale edildi. TOKİ’nin buradan alacağı pay 475 milyon lira. Sözleşme şartlarından fazla gelir elde edilirse, 475 milyon liraya ek olarak bu gelirin de yüzde 46,3’ü TOKİ’ye aktarılacak.
    * Elde edilecek gelirden, maliyet düştükten sonra kalacak paranın yüzde 39’u TOKİ’ye, yüzde 61’i ise Gençlik Spor Genel Müdürlüğü hesaplarına aktarılacak. Para GSGM tarafından Türk sporunu geliştirmek için kullanılacak.
    * Galatasaray Spor Kulübü’nden idaremize herhangi bir menkul ve gayrimenkul devri sözkonusu olmamıştır. Galatasaray imzalanan protokolle Ali Sami Yen alanını verdi, Seyrantepe alanını aldı. Takas protokolüne İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve GSGM de dahil oldu.
    * Türk Telekom Arena ruhsatsız değil. Stadın inşaat ruhsatını Şişli Belediyesi 12 Aralık 2007’de onayladı. ''

Birde Ali Sami Yen stadına yapılan ''Quasar istanbul'' inşaatından sonra devlet kadar cukka götürücek onuda allah bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Rakamları inceledim...

Dumankaya bize 3 yıllık 55 milyon TL veriyor + Basketbol salonu

Biz onlara Florya arsasının tamamını ve riva'nın yarısından çoğunu toplam nerden baksan 400-500m euro eder

Sağlam kazık yiyecez adamlar bize 100m euro bile vermiyor basket sahası dahil...biz onlara 400 meyro'dan fazla para

edecek arsa veriyoruz.

Bunlar gerçekse Dursun'un yatacak yeri yok.

Basketbol sahası mi tesisi mi olacak

Basketbol sahası ise süper anlaşma diyim

• bir başkan iki kulübüde yönetebilirmi olursa fikret orman 2 yılda düzlüğe çıkartır sizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riva ve Florya arazimiz var diye yıllardır övünüp duruyoruz ama ortada para mara yok. Niye değerlendirmiyorsunuz, hiç mi beyniniz çalışmıyor diye eleştirirken değerlendirmeye kalktıklarında bu sefer niye böyle bir şey yapıyorsunuz diye yine eleştiri oluyor. Birileri para kazanmadan nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz açıklasanıza? Kulüp zaten borç batağında, kendi cebinden verip bir de inşaat mı yapacak? Millet dağda bayırda antrenman yaparken biz Türkiye'nin en değerli arazilerin birinde antrenman yapıyoruz. Ne yapacaklarsa yapsınlar, yeter ki şu borçları eritip para kazanmaya başlayalım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

Riva ve Florya arazimiz var diye yıllardır övünüp duruyoruz ama ortada para mara yok. Niye değerlendirmiyorsunuz, hiç mi beyniniz çalışmıyor diye eleştirirken değerlendirmeye kalktıklarında bu sefer niye böyle bir şey yapıyorsunuz diye yine eleştiri oluyor. Birileri para kazanmadan nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz açıklasanıza? Kulüp zaten borç batağında, kendi cebinden verip bir de inşaat mı yapacak? Millet dağda bayırda antrenman yaparken biz Türkiye'nin en değerli arazilerin birinde antrenman yapıyoruz. Ne yapacaklarsa yapsınlar, yeter ki şu borçları eritip para kazanmaya başlayalım artık.

O arazilerden biri tek başına kulübün borcunu kapatmaya yetiyor. Galatasaray'ın transfer yapamasının sebebi para değil FFP aynı FFP Manchester City ile PSG'ye de 60 milyon euro ceza verdi, bu yasa tamamen zengin kulüplerin önünü açtı, senin gibi orta bütçeli kulüpler bu yasa dahilinde yüksek bütçeli takımlarla başa çıkamaz.

• Kaynak:
    http://spor.millet.com.tr/aslana-kaya-gibi-sponsor-haberi/1275704

http://www.fortuneturkey.com/galatasaray-dumankaya-ile-ortakliga-giriyor-21408
  • kaynak?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.