Şimdi Ara

galatasarayda aramalar sonucunda bulunanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şan.... şeref ....namus....dürüstlük...insanlık.........................

• Thatsrigt
  • Thatsright sen misin
    Aklıma nedense v for vandetta geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uefa ve Süper kupayıda görmüşler ve bu kapsamda Arsenal ve Real Madrid başkanları ifade vermek üzere savcılığa çağrılmış. Gerekirse bu kluplerde de aramalar yapılacakmış
  • Emniyeti bilememde TFF ye verilirse bu deliller TFF kaldıramaz bunları. Bilmiyorlarki ne olduklarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_general

Thatsright sen misin

Thats for Thatsdetta
  • quote:

Thatsright sen misin

hangimiz değilizki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son dakika : galatasaray dan teşvik primi aldığını itiraf eden arsene wenger londra dan istanbul emniyet müdürlüğü ne geldi eyvah düştük ama kulüpler kişileri şey kişiler kulüpleri bağlamaz banane
  • Şu Denizli maçında asıl şikeyi Fenerbahçe yapmıştır. Maçın 2. yarısında maçın seyirciler aracılığıyla durmasını sağladılar. Bu olay neden oldu peki?

Aynı anda Denizliyi ilgilendiren 2 takımın maçı vardı. Malatyaspor un maçı. Denizli 2 li avarajda Malatyadan daha iyi durumdaydı. Yani aynı puanda olsalardı Denizli kümede kalacaktı. Samsunspor ile aynı puanda olursalar genel avaraja bakılacaktı. 2 li avarajda üstünlüklükleri yoktu birbirlerine...

Şimdi bugünkü şartlarda düşünün, maçın ortasında maçın durması sizce tesadüf müydü? Bu maçın gereğinden fazla uzatılması için yapılmıştı bana göre. Böylece Denizliyi ilgilendiren diğer maçların skorları belli olacaktı ve büyük ihtimal Denizli bir kaç farkla yenilse bile kümede kalacaktı. İşte denizliyi ilgilendiren diğer maçları bağlayan fener iş garanti olsun diye kendi maçlarını uzattırarak skorlardan emin olmak istedi. Ama Denizlinin şerefli bir şekilde oynayıp yatmayacaklarını hesap etmedi. İşte Denizlinin diğer maçların skorları belli olduktan sonra da adam gibi oynaması fenerlilerin beklemediği bişeydi Bu beklenmedik olay karşısında Galatasaraydan şüphelendiler. Onlar bu işleri iyi bildiğinden Galatasaray ın böyle bir şey yapmış olabileceğini düşündüler. Ama iş öyle değildi tabi. Olay Denizlinin 16 dakika daha şerefli mücadele etmesinin nedenini çözememeleri. Çözemiyorlar çünkü bu onlara göre değil.

Senaryom nasıl? Okuyun anlamadığınız yer varsa sorun.

• THATSRIGHT BENİM!!!
  • Hayır benim !
  • Hemen havaya girmişiniz ha...
    Benim
  • hepimiz THATSRIGHT ız
  • quote:

Thatsright sen misin

o havayı bende aldım hocam hatta avatar olarak kullansa cok gizemli olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.