Şimdi Ara

GALATEA HAMMADDE ALINIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1m metal,kri,deu olarak fiyat bekliyorum.
    Sıralamam düşük olduğu için takviyede problem olmayacağını düşünüyorum ilgilenen arkadaşlar pm yolu ile ulaşabilir

• Aklında bir fiyat varmı
  • Hayır evren yeni olduğu için 3-5 senedirdr oynamadığımdan pek piysaya hakim değilim yapılan teklife göre değerlendiricem.
  • Şuan oyun tatilde aktarırdım bayram yaklaştı onun için tatile almıştım açınca atarım hemen acil lazım dersen bakan olur bu mesajına
  • Bu düşündüğüm oyun mu ...
    Zamanında gece telefon alarmını kurar kalkardım. Değişen bir şey var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 8 Ağustos 2019; 2:46:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jervis

Bu düşündüğüm oyun mu ...
    Zamanında gece telefon alarmını kurar kalkardım. Değişen bir şey var mı ?
    başta bunun gibi hileciler olmak üzere, çok şey değişti...
  • Anlamadım ben mi hileciyim ? Keşke hile kullansam hayatım boyunca 1 kerecik olsun ölüm yıldızı çıkarmaya çalıştım ama nafile...
    Zamanında bilgisayar saatini ileri alınca üretim ilerliyordu belki onu azcık kullanmış olabilirim ama ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jervis

Anlamadım ben mi hileciyim ? Keşke hile kullansam hayatım boyunca 1 kerecik olsun ölüm yıldızı çıkarmaya çalıştım ama nafile...
    Zamanında bilgisayar saatini ileri alınca üretim ilerliyordu belki onu azcık kullanmış olabilirim ama ...
    hayır hocam size demedim..

konuyu açan ve parayla hammadde alan arkadaşa hileci dedim, bunun gibiler yüzünden cılkı çıktı oyunun, hiç eskisi gibi tadı kalmadı maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.