Şimdi Ara

Galaxy A5 2016 WİFİ/Bluetooth Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
22.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar öncelikle. Telefonum Galaxy A5 2016 modeli. Durduk yere wifi ve bluetooth çalışmamaya pili hızlı tükenip telefon ısınmaya başladı. Wifi ve bluetooth'u açmaya çalışırken çubukları aktifleşmek üzere gibi silik bir biçimde gözüküyor fakat bir gelişme olmuyor. Android 6.0.1 Almanya rom'u vardı böyle bir sorunla karşılaşınca odinden TR Android 7.0 rom'u yükledim fakat fayda etmedi. Yardımcı olabilecek olan var mı acaba?

• Aynı sorun bende de oldu. Problem Nougat güncellemesinden sonra gerçekleşti. Şunları deneyeceğim;

1. Telefonu güvenli mod'da açarak wifi aç-kapa yapacağım. (Telefon açılırken ses kısma tuşuna basarak güvenli mod'da açmayı deneyin)
    2. Telefon menüsünde *#0011# tıklayarak açıkacak servi menüsündeki seçeneklerden wifi seçerek Ping Test yapacağım. PASS sonucu çıkarsa telefonu yeniden başlatacağım.
    3. Telefon yedeklerini aldıktan sonra fabrika ayarlarına döneceğim, wifi çalışıyormu bakacağım.

Size aynı sırayla deneyin derim. Sizin yazdığınızdan beri neredeyse 1 ay geçmiş, sorunu çözme konusunda yol katettiniz mi?
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    Malesef telefonu garantiye vermek durumunda kaldım. Ilk fabrika ayarlari daha sonra ise wipe data/cache yaparak en güncel resmi rom'u yükledim fakat işe yaramadı. Youtube'da bulduğum videolardaki yöntemler ise işe yaramadı. Bu arada telefonum güncellemesiz bu hale geldi. Büyük ihtimal sıcaklardan dolayı wifi bluetooth bağlantısını sağlayan parçası bozuldu. Umarım siz kendiniz çözebilirsiniz sorunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisg

Aynı sorun bende de oldu. Problem Nougat güncellemesinden sonra gerçekleşti. Şunları deneyeceğim;

1. Telefonu güvenli mod'da açarak wifi aç-kapa yapacağım. (Telefon açılırken ses kısma tuşuna basarak güvenli mod'da açmayı deneyin)
    2. Telefon menüsünde *#0011# tıklayarak açıkacak servi menüsündeki seçeneklerden wifi seçerek Ping Test yapacağım. PASS sonucu çıkarsa telefonu yeniden başlatacağım.
    3. Telefon yedeklerini aldıktan sonra fabrika ayarlarına döneceğim, wifi çalışıyormu bakacağım.

Size aynı sırayla deneyin derim. Sizin yazdığınızdan beri neredeyse 1 ay geçmiş, sorunu çözme konusunda yol katettiniz mi?

Benim telefon kendi kendine düzeldi. Nasıl olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Telefonu açtım ve wifi-3G-Bluetooth çalışıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bongo47

Malesef telefonu garantiye vermek durumunda kaldım. Ilk fabrika ayarlari daha sonra ise wipe data/cache yaparak en güncel resmi rom'u yükledim fakat işe yaramadı. Youtube'da bulduğum videolardaki yöntemler ise işe yaramadı. Bu arada telefonum güncellemesiz bu hale geldi. Büyük ihtimal sıcaklardan dolayı wifi bluetooth bağlantısını sağlayan parçası bozuldu. Umarım siz kendiniz çözebilirsiniz sorunu.

Aynı sorun bende de oldu. Garantiye vermeyi düşünüyorum. Garanti kapsamında giderildi mi, bir sorunla karşılaştınız mı tekrar?
  • Cihazı yurtdışından almıştım bir yakınımla oraya tekrar garantiye gönderdim. Garanti kapsamında onarıldı, parça değişimi yapılmış. Ancak cihazım hala yurtdışında olduğu için kullanamadığımdan yorum yapamayacağım. Muhtemelen sorun yaşatmaz diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.