Şimdi Ara

Galaxy A55’te kullanılacak Exynos 1480 test edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy A55’te kullanılacak Exynos 1480 test edildi
    Galaxy A15 ve Galaxy A25 ile akıllı telefonlarının 2024 modellerini tanıtmaya başlayan Samsung, merakla beklenen Galaxy A55 için çalışmalara devam ediyor. Firmanın en popüler orta seviye telefonu olması beklenen cihazdan yeni detaylar geldi.

Ayrıca Bkz.Samsung, Galaxy S cihazları artık "akıllı telefon" olarak adlandırmayacak

Exynos 1480’ün Geekbench test sonucu ortaya çıktı

Popüler işlemci benchmark platformu Geekbench, henüz tanıtılmayan akıllı telefon ve bilgisayarlar hakkında detaylı bilgiler vermeye devam ediyor. Şimdi de Galaxy A55 bu platform üzerinde görüldü.

Galaxy A55’te kullanılacak Exynos 1480 test edildi
    Geekbench veri tabanına göre Galaxy A55, Exynos 1480 işlemcisinden güç alacak. Exynos 1480; Geekbench’in tek çekirdek testinde 1180 puan alırken çok çekirdek testinde 3536 puan alıyor. Geçtiğimiz yıl Galaxy A54’te kullanılan Exynos 1380 ise aynı testte 1108 ve 2797 puan almayı başarmıştı. S5E8845 kod adlı bu işlemci; 2.75GHz frekansında çalışan 4 performans çekirdeğine ve 2.05GHz frekansında çalışan 4 verimlilik çekirdeğine sahip. Tüm bunların yanı sıra Exynos 1480, RDNA2 tabanlı Xclipse 530 grafik birimine sahip olacak.

Ortaya çıkan sızıntılara göre Galaxy A55, son yılların en dikkat çekici orta seviye Samsung telefonlarından biri olacak. Metal gövdesi, ince çerçeveleri ve su geçirmez yapısı ile Galaxy A55, orta segmente üst seviye özellikler getirecek.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-a55-exynos-1480-better-multi-core-performance/

• qulacom dan bir islemci bekliyordum üzdü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 7s gen2 1004 e 2914 almışyani redmi note 13 ailesinden a55 bir tık daha güçlü olacak.

• noobszle kullanıcısına yanıt

7 gen 2 den daha performanslı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta seviye segmente göre gayet iyi puan samsung exynos lara sonunda düzen tutturmaya başladı.sd 888 gibi sağlam işlemciyle aynı puanı almış,ki daha az güç tüketiyordur.

dimenstyler sd lerden daha iyi orta seviyede biraz takip et teknolojiyi

• Ben mi 11t pro kullanıyorum snapdragon 888 işlemci bir baktım lan orta segment bile 888 i geride bırakıyor 865 de değil 888

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung A serisi 2023 modeller çöp alanlar pişman 2022 ve 2021 modeller gayet iyi

• wolferto kullanıcısına yanıt
    konu mediatek e nasil geldi ki samsung un a55 de mediatek kullanmayacaği aşikar haa qulacom un 7 gen serisi ile 400 dolar bandında telefonda yapilmaz bununda farkındayım ayrıca tsmc nin siparişlerini emcukleyen qulacom dan ucuza islemci tedarik etmek bir yana dursun kore devletinin samsung'un yerel işlemci dayatması işi bok ediyor

ben sana şunu vurgulayarak anlatayım a serisi qulacom işlemci ile dikkat çekiyordu uzun zamandir qualcom un üstüne islemci filan tanımadık Çinli telefonların hikayeside bundan cok farklı değil ayrica mediatek e bok atmıyorum a54 e koyacağı exynos yonganin geekbench de 3k ustune pik yapacak cok cekirdek performansıda yok gun sonunda a52s a53 a54 a55 in ayni bok cihaz olduğunu vurguluyorum bilmem anladin mi

• AfrikadaEskimo A kullanıcısına yanıt
    7gen 2 ne ??? 7+ gen 2 mi 4500 geekbench de skor veren mi yoksa 7s gen 2 mi 3500 de skor verem mi once random cevap verme , qualcom un işlemcini her halükarda olmasından yanayım a serisinin ses getirmesinin nedenidir qualcom işlemciler

• vurgu mu ? qualcomm olmaması üzdü dedin bende giriş orta seviyede a34 örneğini veriyorum bu fiyatlarda dimensty ile başa çıkabilecek qualcommlu telefon mu var ? popüler yorumlar listesinden 5 yıllık yorum seçmiş gbi bir yorumdu cevabıda bu kusura bakma ilk yazdığındaki tek vurgu "ben qualcomm fanatiğiyim"dir.Başka vurgu yok bende şuan 2 tane sd islemcili cihaza sahibim bak fanatik değilim.

+ (plus) yazmayı unuttuğum için nasıl triplere girmiş. Neyse hiç değilse qulacom deyip bi taraflarımdan marka adı oluşturmamışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfrikadaEskimo -- 22 Aralık 2023; 21:22:9 >
  • AfrikadaEskimo A kullanıcısına yanıt
    160 milyar dolarlık sirketi kucumseyen kiddo nedion laa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.