|
Galaxy S24’te kullanılacak Exynos 2400'ün performansı açığa çıktı
-
-
Gözünü seviyim Samsung amiral gemisinde hata yapma qualcommla devam et. Exynosu ucuz orta seviyelere harca.
-
Şaşırtmadı Samsung'un çapı da vizyonu fa buraya kadar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herhalde 990 hezimetinden sonra 2100 ile biraz çıkış olmuştu sonra 2200 ile yine battı 2400 de bir halta benzemiyor gibi, umarım qualcomm ile çıkar bunlar.
S serilerine exynos koyma arkadaş hiçmi ders almıyorsunuz hatalarınızdan. Bak S23 harika bir cihaz ve piyasada kendine güzel bir yer buldu performans ve pil ömrü sayesinde. Üstüne koya koya devam et işte.
-
Androidçiler bu dönem üzülecek gibi, mantıklı bir seçim yaparak ayfona geçin derim.
-
eğer bunlar exynos'a geçerse 3-4 sene snapdragon 'u unutun.
-
Reklamın iyisi kötüsü olmaz ön değerlendirmelerde. Böyle sonuçlar çıkabilir. Resmi üretimde değişir, exynos güzel işlemci performanslı da olabilir ona lafımız yok da. Arkadaş şu pil sorununu çözemediyseniz eğer vay halinize bu sene. S10 kullandım performanstan yana şikayetim olmamıştı hiç değiştirmeye niyetim de yoktu. 4 sene sonra s23 aldım dünya varmış ya dedim. %85 sınırlamasında bile 24 saat gidiyor telefon mis gibi, düz s23 pili düşük olan model bir de.
-
Benden 100 dolar fazla ücret al ama snapdragon olsun. Çok fark var
-
Önceki nesil işlemciyi bile zar zor yakalamış. Yenisi tanıtılınca fark yine açılacak. Aynı paraya exynoslu samsung alınmaz. Haksızlık yani, zaten Türkiye’de telefon almak bile lüks neden daha kötü işlrmciyi alalım
-
Samsung exynosu, tablet ve giriş model telefonlarda kullansa daha iyi olacak.
Apple tabletinde pc için kullandığı işlemciyi kullanıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S24 ultra dan başkası alınmaz. Exynos çöpü almak yerine parayı bayılıp s24 ultra almak daha mantıklı. Snapdragon 8 gen 3 için.
-
Herkes exynoss düşmanı olmuş. Batarya performansı iyi olursa işlemci performansı benim için çok da önemli değil. Çünkü zaten gayet iyi işlemci performansı sunacaktır. S23 serisini bilerek pas geçtiklerini düşünüyorum. S24 ile iyi bir işlemci görebiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Exynoslu sürsede nasıl olsa alcak kereviz çok var o yüzden sürmeye devam ediyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apple bu sene 3nm TSMC işlemci üretim bantlarını tamamen M3 ve A17 Pro için ayırdığı için Snapdragon Gen 3 sanırım yine 4nm ile çıkacak. Yüksek ihtimal de mevcut imkanlarla %25 veya %30 bir güç artışı elde edebilecekler. Bu da single core'de 2000'li rakamları görebileceğimiz anlamına gelir. Exynos 2400 eğer single core'de bırak 2000'i 1600'ü geçebilsin gidip elini öperim Samsung'un.
Ekstra olarak daha işlemcinin display, camera, 5G anten gücü vs gibi önemli aksamları da açıklanmamış. Ben zannetmiyorum 2400'ü avrupa pazarına sunacağını.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gözünü seviyim Samsung amiral gemisinde hata yapma qualcommla devam et. Exynosu ucuz orta seviyelere harca.
|
S serilerine exynos koyma arkadaş hiçmi ders almıyorsunuz hatalarınızdan. Bak S23 harika bir cihaz ve piyasada kendine güzel bir yer buldu performans ve pil ömrü sayesinde. Üstüne koya koya devam et işte. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X