Arkadaşlar Galaxy A7 almayı düşünüyorum. Gerek tasarımı, gerek kullanımı, gerekse batarya kullanımı açısından..
Geçen gün araştırma yaptım. Bir kaç kullanıcı arka kameranın çöp olduğundan bahsediyor. 13 Megapixel yazmasında rağmen o dereceyi karşılanmadığından bahsediyorlar. Ön kamera 5 Megapixel ona kimsenin sözü yok tabii :) Dahasında telefoun led bildirim ışıkları yok.. Kötü bir durum fakat eğer performansından bir sıkıntı olmayacaksa led bildirim ışıklardan taviz verilebilir. Mesela bir kaç kullanıcı da 2GB RAM olayında sıkıntı yaşadıklarını söylüyordu. Telefonun çok fazla tükettiğini söylüyorlar.. Telefonun artı yönlerine bakınca almaya karar veriyorum fakat şu kamera, ram olayı biraz kafamı karıştırıyor.. Kullanan veya bu telefon hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını esirgemezlerse merak eden kullanıcılarımız da bu konudan yararlanabilir..
Benim de içinde bulunduğum çoğu kişinin merak ettiği bir soru var. Telefon serisinin bir çok modeli var A700H (Duos olarak geçiyor), SM-A700F, SM-A700... Kutu açılımı videosunda izlediğimde SM-A700FQ modelinin Türkiye'ye ait olduğundan bahsediyorlardı. Bunlar arasındaki fark nedir? Alacağım yerde SM-A700 olarak satılıyor.. Oradan almalı mıyım? Neye dikkat etmeliyim... gibi sorulara sahibim.
Telefonu bugün EVKUR'dan almayı düşünüyorum. Genel fiyatı Teknosa ve Vatan'da 1699, MediaMarkt'de 1648 TL. EVKUR'da 1699 Liraya 10 taksit yapıyor.. Gayet avantajlı geldi taksit açısından..
Son olarak telefon ile birlikte almak istediğim bir kaç ürün var. Bu ürünler hakkında yorumlarınızı merak ediyorum..