Şimdi Ara

Galaxy Ace Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın telefonuna galaxy ace cwm ile jelly bean rom yükledim yükleme sırasında hicbir hata vermedi ve reboot ettim ancak telefon samsung yazında takılıyor ne yaptysam açamadm ayrıca download mod da açılmıyor sadece recovery mod açiliyor arkadaşlar lutfem yardm edn telefon bnm deil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wipe data yı yaptınızmı?

• yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneShadow71

yaptım

Başka rom yükle mesela şu rom, açılır büyük ihtimal.Bende kullandım gayet iyidir.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1453165
  • Onlarıda denedim yine olmadı

• quote:

Onlarıda denedim yine olmadı

dün de benim başıma geldi, arkadaşın galaxy mini 2'ye rom attık sonradan devamlı recovery'de açılıyordu, rom'a girmiyordu... odin'den tekrar recovery yükleyince düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

dün de benim başıma geldi, arkadaşın galaxy mini 2'ye rom attık sonradan devamlı recovery'de açılıyordu, rom'a girmiyordu... odin'den tekrar recovery yükleyince düzeldi.

Recoveryden odin işlemi bunu nasl yaptınız anlatırmsnız lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Recoveryden odin işlemi bunu nasl yaptınız anlatırmsnız lütfen

recoveryden odin değil; odinden recovery bu arada :)

burada anlatımı mevcut:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1465599

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 4 Nisan 2013; 11:38:08 >

• Tm eve gidince denycem tesekkurler yardmnz icin

• quote:

Arkadaşımın telefonuna galaxy ace cwm ile jelly bean rom yükledim yükleme sırasında hicbir hata vermedi ve reboot ettim ancak telefon samsung yazında takılıyor ne yaptysam açamadm ayrıca download mod da açılmıyor sadece recovery mod açiliyor arkadaşlar lutfem yardm edn telefon bnm deil

Kardesim buyik ihtimalle rom bozuktur simdi linkiveremem ama kuzenimin telefonu bozuldugunda s2 romu var 4.2.2 onu oneririm galaxy acede calisiyor yalnix S2 romu diye aramayin galaxy ace s2 romu diye arayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bılmem rom bozuk olunca brick oluyor ama telefon download mode geçebiliyor buna ne olduysa download mod açılmıyor ayrıca şarjda olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.