Şimdi Ara

Galaxy Ace Temple Run Sorunu Büyük Sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler Forumdaşlarım..Yaklaşık 6 7 aydır Normal Galaxy Ace kullanıyorum.Memnunum Aslında.Çok fazla performans beklemiyorum ama Bu Temple run oyunun bi arkadasın telefonunda gördüm Galaxy Gioda Onda Çok iyi oynanıyordu.Sonra ben hemen Telefondan baktım ve Tabi google playde 1 dolardır internetten 10 yerden baktım ve 9 u çalışmadı Beklenmedik bir şekilde durduruldu dedi.Ama 1 tanesi çalıştı Oda öyle bir çalışmaki 90 lı yılların bilgisayarında Full ayar Gta 4 oynamak gibi birşeydi. Rica etsem bana Düzgün çalısan Bi Temple run bulabilrmisniz.İyi bayramlar Tekrar Saolun Bekliyorum

• googleplay'de iki tane var o oyundan ücretli ve free olanı ben arkadaşın ace2 ye kurdum sıkıntısız oynuyo free olanı öle bi sardıki sürekli şarjda telefon ve ayrıca değişik çeşitleride çıktı onun benzerleri yapıldı hepsi playstore da var free
  • temple run aceyi desteklemıor oynayamazsn
  • hocam googlea temple run armv6 yazarsaniz size uygununu bulabilirsiniz ama bendede gio var oyun duzgun giderken adam birden oluyo yani oyunu acsa bile saglikli oynayamazsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

hocam googlea temple run armv6 yazarsaniz size uygununu bulabilirsiniz ama bendede gio var oyun duzgun giderken adam birden oluyo yani oyunu acsa bile saglikli oynayamazsiniz

Hocam cok saol deniyim hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: berk6767

quote:

hocam googlea temple run armv6 yazarsaniz size uygununu bulabilirsiniz ama bendede gio var oyun duzgun giderken adam birden oluyo yani oyunu acsa bile saglikli oynayamazsiniz

Arkadasim calisip calismadigini bana da haber verirsen sevinirim. Ben de Ace kullanicisiyim. Pes falan yukledim sorunsuz ama Temple Runlarin hepsi bozuk cikti

• google playde uyumsuz gösterse bile çoğu uygulama stabil olarak çalışıyor bende galaxy s1 desteklemiyor diyor ama netten indirdim pro sürümünü gayet güzel çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyanaa -- 29 Ekim 2012; 20:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekin asil

quote:

Orijinalden alıntı: berk6767

quote:

Arkadasim calisip calismadigini bana da haber verirsen sevinirim. Ben de Ace kullanicisiyim. Pes falan yukledim sorunsuz ama Temple Runlarin hepsi bozuk cikti

Çalıştı kardeşim ama dokunmatik bir iphone veya bi galax s2 gibi saglam deil geçen arkadsın birinde oynadim cok rahat oynanırken.Bizim Telefonda kasma basta oluyor sonradan biraz düzeliyor.Fakat Dokunmatikde biraz sıkıntı var hemen köşeleri donemiyor.Atlayamıyor felan.Ama Bi dene 5830i belki daha iyi çalısır.Sende performansı bana soylersen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: forum1

temple run aceyi desteklemıor oynayamazsn

Nerden çıkarıyosunuz böyle şeyleri kardeşim ya insanlara yanlış bilgi vermeyelim lütfen kuzenimin ace si var kasılmadan donmadan çok sağlıklı oynanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ben galaxy ace ime burdan yükledim, çalışıyor ama işte dedikleri gibi dönmelerde ve zıplamalarda bazen algılamıyor. 5830 var bende, 5830i de nasıl olur bilemiyorum tabi...

http://www.jeffric.com/temple-run-on-my-galaxy-ace-787/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.