Şimdi Ara

GALAXY Ace Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ! Öncelikle konuma bakan herkese teşekkür ederim...
    ----------------------------------
    Dün PC den Samsung GALAXY Ace GT-S5830i marka telefonuma Custom rom indirdim.Kurulum hakkında her şeyi okudum.Recovery modu fln. her şeyi harfiyle uyguladım ve sonra ''Reboot System Now'' Seçeneği ile Format attım.(Bu arada araştırmalarıma göre en iyi Custom Rom BouDZDroiD miş.) Telefonu tekrar açtığımda ;
    Samsung
    GALAXY Ace
    GT-S5830i Yazısı geldi ve öylece kaldı telefon Recovery modundada açılmıyor Download modda da...Bir hafta sonra tatile gideceğim ve telefon lazım olucak telefoncu bir haftadan fazla sürede yapabileceğini söylüyor hemde 40 TL ye...

Lütfen yardım edin !!!

• Rom yüklerken hata yapmadım...
    • Telefon şarj almıyor.
    • Recovery ve Download mod a geçmiyor.
    • Açılışta takılı kalıyor...

NOT - SADECE TAVSİYE VE ÇÖZÜMLERİ OLANLAR CEVAP YAZARSA SEVİNİRİM...

• Selamlar reboot system now ile format atilmaz.bi kelimenin turkce sistemi simdi yeniden baslat demektir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun oncelikle recovery moda home +ses acma+guctusu ile basdoginizda acil masi gerekiyor

• 5830 romu attıysan ölmüştür. JTAG veya Anakart değişimi gerekiyor ama yeni telefon almak daha ucuza gelir.

Ama download moda girmesi gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSwords -- 11 Temmuz 2014; 19:39:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Download Mod açılmıyormu?Bana kalırsa yeni telefon al daha iyi.
  • yanlis rom (5830) attiysan donanimsal problem olmus olabilir

sammobile.com dan en guncel firmwareyi indir odinden pda yi yerine koyun telefonu download moduna alin kabloyu pc ye baglayin com port gozuksun sonra flashlayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsung95 -- 11 Temmuz 2014; 20:07:19 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byaahmet

Gecmis olsun oncelikle recovery moda home +ses acma+guctusu ile basdoginizda acil masi gerekiyor

Söylediğim gibi açılmıyor download moda da geçmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy ace
    10 yıl önce açıldı
    Xperia Z3 Root yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

5830 romu attıysan ölmüştür. JTAG veya Anakart değişimi gerekiyor ama yeni telefon almak daha ucuza gelir.

BouDzDroid v.2 GT-S5830i Rom attım aynı model download moda giriyordu az önce ama o da olmamaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

Download Mod açılmıyormu?Bana kalırsa yeni telefon al daha iyi.

O kadar kötü mü olay ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheR0CKER12

quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

5830 romu attıysan ölmüştür. JTAG veya Anakart değişimi gerekiyor ama yeni telefon almak daha ucuza gelir.

BouDzDroid v.2 GT-S5830i Rom attım aynı model download moda giriyordu az önce ama o da olmamaya başladı

tamam şimdi download mod a bağlanabildim daha sonra ne yapacağım ?
  • Download moda aldiysaniz sammobile .comdan telefona ve ulkeye uygun son yazilimi. İndirin. Odinile telefona yukleyin..

• odin + kies pcye kur.Yeniden başlat pc yi. Sammobileden indirdiğin dosyayı odinden flashla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

odin + kies pcye kur.Yeniden başlat pc yi. Sammobileden indirdiğin dosyayı odinden flashla .

Tamam olmuyordu ama yeni dosyalar indirdim artık oldu...Yinede teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.