Şimdi Ara

Galaxy acede veri agi modunu etkin yapamiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb yurt disinda bir operator kullaniyorum daha once farkli operatorlerde kullandim sorun yoktu aslinda bu operatorlede sorun yoktu ama telefonu fabrika ayarlarina getirdikten sonra veri agi modu ne yaparsam yapayim aktif olmadi ? Ne yapabilirim acaba .tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hi birde telefonla gelen bir cok uygulama var alo cine ,allshare, appli, canal appli,espace sync,fm radyo,google talk ,ici info,omacp pagesjaunes,talkback,,tele7 ,thinkfree office,top games tts service ,velcom sound,live messenger,yaho finans gibi mesela bunlar hic bence tabi isime yaramaz mesela yaho finans tele7 live messenger bunlari kaldiramiyorum format atsam bile geri geliyor e bende bisiler yukleyince telefonum ve kartim hemen doluyor ne yapmaliyim acaba ? Gercekten karisik bir soru yumagi oldu hakkinizi helAl edin tesekkurler

• Bilgisi olan yokmu acaba

• Ok sorun halloldu .

• Yıne aynı sorunla karsıkarsıyayım vıfı sorunum oldu baglanıyor hemen baglantı kesıldı yazıyordu format attım sımdı hem vıfı sorunu devam hemde verı agı modu etkın olmuyor lutfen yardımcı olurmusunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.