Şimdi Ara

Galaxy E5 mi Galaxy S4 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar e5 alıcaktım fakat s4 ün 950 tl ye düştüğünü gördüm. e5 mi almalıyım s4 mü. hangisi daha iyidir. oyun performansıda benim için önemli. cevaplarsanız sevinirim

• cevap yokmu
  • s4 bolumune bakarsanız s4de ısınma sorunu oldugunu gorebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 tavsiye ederim 2 yildir kullaniyorum isinma sorunu flan gormedim 10 numara telefon yeni guncellemeside geldi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikiside sisip kasacak birbsure sonra,kaldiki s4 te batara sisme sikintisida bolca var o paraya G2 bakin bence cok.dahastabil ve bataryası iyi,samsung.gibi 3~5 ayda rehbere girerken kivranmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Ikiside sisip kasacak birbsure sonra,kaldiki s4 te batara sisme sikintisida bolca var o paraya G2 bakin bence cok.dahastabil ve bataryası iyi,samsung.gibi 3~5 ayda rehbere girerken kivranmiyor

g2 999 tl bütçeme pek uymuyor malesef. şimdi mediamarktın sitesine girdim s4 kaldırılmış. bence stokları bitti. ayrıntılı bilgiyi mediamarkta giderek öğrenebilirim.
  • E5 al derim. S4 plastik soyulunca moral bozuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SammyBoy

E5 al derim. S4 plastik soyulunca moral bozuyor.

s4 ün özellikleri daha iyi gibi peki neden e5 sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechKings

quote:

Daha güncel arayüz ve cihaz. Çözünürlük HD olması batarya performansı için bir avantaj. Adreno 306 GPUsu, maliden daha optimize olur. Kamera olarak samsung'un hiçbir kamerası pişman etmez genel anlamda. Değerlere bakarsak arka 8 ön 5. Önde E5 avantajlı ama arkada S4 avantajlı.

• quote:

quote:

quote:

Daha güncel arayüz ve cihaz. Çözünürlük HD olması batarya performansı için bir avantaj. Adreno 306 GPUsu, maliden daha optimize olur. Kamera olarak samsung'un hiçbir kamerası pişman etmez genel anlamda. Değerlere bakarsak arka 8 ön 5. Önde E5 avantajlı ama arkada S4 avantajlı.

s4 ün 8 çekirdekli işlemcisi var gerçi ama ben s4 e lolipop geldi diye biliyorum lolipop arayüzü nasıl oldu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

s4 ün 8 çekirdekli işlemcisi var gerçi ama ben s4 e lolipop geldi diye biliyorum lolipop arayüzü nasıl oldu ?

Fazka reklam içeren uygulamalae yüklemezseniz pek sıkıntı olmayabilir ama kesim birşey diyemem sonuçta TouchWiz :) Dersen ben bir custom rom yükler telefon bitene kadar onu kullanırım o zaman S4 al.

• Custom rom desteği olarak S4 daha üstün o sebebten diyorum.

• quote:

quote:

quote:

Samsungun hic bir kamerasi mutsuz etmis demissin tamda s5 in on kamerasindan dert yanarken 😁 bildigin vga kamera on kamerasi

• e5 sizi üzmez alın keyfinizi sürün. e5 bölümüne de bakabilirsiniz.
  • e5 daha memnun edecektir ancak bütçeyi biraz zorlayarak g2 almanızı öneririm. Sizi çok daha memnun edecektir. (S4'ü aklınızdan bile geçirmeyin derim 1 ay kullandım illalah ettirdi g2'ye dönünce tofaştan inip ferrariye binmiş gibi oldu.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle g2 tavsiye ederim. 16 gb olani 800 lere dusuyordu surekli. 32 gb olanida 899 tlye. O fiyata alinabilecek en iyi cihazdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

Kesinlikle g2 tavsiye ederim. 16 gb olani 800 lere dusuyordu surekli. 32 gb olanida 899 tlye. O fiyata alinabilecek en iyi cihazdir.

Hocam g2 derken? bende ilk defa dokunmatık telefon alacağım. Model isimleriTelefon özellikleri hakkında hiçbir fikrim yok. Mazur görün g2 hangisi oluyor googlede bulamadım?
  • Her zaman amiral gemi almak iyidir,s4 hâlâ ortanın üstünde bir telefon

• desparados_532 kullanıcısına yanıt
    S4 artık amiral değil hocam, üvey evlat. Samsung'dan amiral gemisi almak çok saçma, zira 1 yıl sonra pabucunuz damdan atılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: belgins86

quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

Kesinlikle g2 tavsiye ederim. 16 gb olani 800 lere dusuyordu surekli. 32 gb olanida 899 tlye. O fiyata alinabilecek en iyi cihazdir.

Hocam g2 derken? bende ilk defa dokunmatık telefon alacağım. Model isimleriTelefon özellikleri hakkında hiçbir fikrim yok. Mazur görün g2 hangisi oluyor googlede bulamadım?

LG markasının modeli G2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.