Şimdi Ara

galaxy gear s2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
5
Favori
11.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saat sabah elime ulaştı sonunda ilk izlemimim mükemmel bir cihaz olmuş tek sorun biraz ufak gibi geldi bana bugüne kadar büyük çerçeveli saatler kullandığım için oda sanırsam. Birde araba kullanırken sürekli saat açılıyor kolumu her oynatışımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10u® -- 18 Kasım 2015; 1:21:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim saatimde elime ulaştı. 80 doluluk ile geldi

geldiğinden beri kullanıyorum 1 güne yakın ulaştık şuan 25% ki bu baya kurcalamama rağmen çok iyi bir değer diyebilirim.

bir sorum olacak 1 saat hareketsiz kaldınız hadi hareketlenin gibilerinden uyarı bildirimi geliyor bunu nasıl kapatabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

benim saatimde elime ulaştı. 80 doluluk ile geldi

geldiğinden beri kullanıyorum 1 güne yakın ulaştık şuan 25% ki bu baya kurcalamama rağmen çok iyi bir değer diyebilirim.

bir sorum olacak 1 saat hareketsiz kaldınız hadi hareketlenin gibilerinden uyarı bildirimi geliyor bunu nasıl kapatabiliriz?

saatten shealt>ayarlar>uyari altindan hareketsiz sureye disable yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanlara hayırlı olsun ama gear s den sonra buna geçilmez ekranı çok ufak bayanlar daha çok rağbet edeceklerdir

• Gidip deneyip alabileceğim hangi mağaza var İstanbul Anadolu yakasında bilen var mı acaba?
  • keopsdd kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler...
  • Arkadaşlar bende alalı 2 gün oldu ama baya uygulama az atıyorum facebook twitter gibi uygulamalar yok bunda apple watch ta hepsi varken bunda neden yok yeni olduğu için mi yoksa Samsung olduğu için mi

• alternatif kulaklik olarak Gear Cricle da düşünülebilir.
  • Saat dış ortamda "otomatik parlaklık" moduna geçiyor. Bunu dün bizzat gözlemledim. Fakat bu özelliğin nasıl çalıştığını , ne zaman devreye girdiğini anlamadım.
    Mesela bu sabah da işe gelirken dışarıdaydım ama bu moda geçmedi. Acaba nasıl devreye giriyor. Herhangi bir bilgisi olan var mı ?

Aşağıda da bahsedilmiş ama nasıl olduğu yazmıyor.

https://www.reddit.com/r/galaxynote5/comments/3ojot2/other_how_do_i_set_my_galaxy_gear_s2_onto_auto/
  • evvelki gün samsung bayisine elinizde gear s2 varmı diye sordum.classicin hepsini sattık normal versiyon var gösterelim dediler.zaten normal versiyonunu almak hiç kafamda yok ama ekran ve saat boyutunu görmek açısından bakayım dedim.koluma takmasamda açıp biraz menülerinde gezdim.etrafındaki yuvarlak olayı süper olmuş.ama ekran bişileri okumak için çok küçük gözüktü.klasik modeli teşhire düşerse ozmn tekrar bi alma kararı mı düşüneceğim
  • ekran koruyucusu bulabildiniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

Arkadaşlar bende alalı 2 gün oldu ama baya uygulama az atıyorum facebook twitter gibi uygulamalar yok bunda apple watch ta hepsi varken bunda neden yok yeni olduğu için mi yoksa Samsung olduğu için mi

Hocam ufacık ekranda ne facebooku hocam gear s de bile yok birtek telefondaki facebook vb bildirimleri ala alabilir okuyabilir cevap yazabilirsin ayrı bir uygulama yok

• Ben ayrılıyorum arkadaşlar konuyu devralmak isteyen olursa verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

Saat dış ortamda "otomatik parlaklık" moduna geçiyor. Bunu dün bizzat gözlemledim. Fakat bu özelliğin nasıl çalıştığını , ne zaman devreye girdiğini anlamadım.
    Mesela bu sabah da işe gelirken dışarıdaydım ama bu moda geçmedi. Acaba nasıl devreye giriyor. Herhangi bir bilgisi olan var mı ?

Aşağıda da bahsedilmiş ama nasıl olduğu yazmıyor.

https://www.reddit.com/r/galaxynote5/comments/3ojot2/other_how_do_i_set_my_galaxy_gear_s2_onto_auto/

hocam ekran kapaliyken ekranin tam ortasina dikkatlice farkli acilardan baktigimda dikdortgen sensor gibi bisey goruyorum. heralde ekranin icine gommusler sensoru. bende sen yazinca sans eseri bakarken gordum.

• Ok. sensor orada diyelim. Peki ne zaman , nasıl devreye giriyor ?
    yani her dışarıda olduğumda çalışmıyor gibi. çok güvenilir gelmedi bana...
  • Saati bugün aldım. Her özelliğini kullanabiliyorum ama harita uygulamasını kullanamadım bir türlü. yani uygulama açılıyor ama sokak mahalle göstermek yerine bos bir ekran gosteriyor. Telefonumda here uygulaması ve Türkiye haritası yüklü.
    Atladığım bir nokta mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: buraki

Saati bugün aldım. Her özelliğini kullanabiliyorum ama harita uygulamasını kullanamadım bir türlü. yani uygulama açılıyor ama sokak mahalle göstermek yerine bos bir ekran gosteriyor. Telefonumda here uygulaması ve Türkiye haritası yüklü.
    Atladığım bir nokta mı var?

saatin veya telefonun dilini ingilizce yapip haritalari yukluyodun oyle geliyodu galiba haritalar. sonra geri turkceye alabiliyosun. bi dene aklimda oyle kalmis

• evet aynen öyle. bu sorun Gear S'te Here maps uygulamasında da vardı.
    düzeltmediler bir türlü.
    aslında Samsung'a yazmak lazım durumu. nereye yazabiliriz. Aynı anda birçok şikayet alırlarsa belki düzeltirler.
  • Dün media markt'da inceledim, normali güzel değil ama classic olan modeli gerçekten çok güzel olmuş, fiyatı 999tl. Ama malesef işletim sistemi tizen, keşke Android olsaymış.
    Edit : Ürünü bugün aldım , ilk önce Tizen diye önyargıl davranmıştım ama saat arayüzleri baya geniş ve çok içerik var , şimdilik sıkıntısız kullanıyorum
    Bu arada şurada çok güzel saatler var MR.Time Maker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 25 Kasım 2015; 19:42:40 >

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fataly -- 27 Kasım 2015; 22:25:09 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.