Şimdi Ara

galaxy gear s2 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
5
Favori
11.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazı telefon ile düzgün bir şekilde eşleştirmeyi başaramadım bir türlü. bir tek gelen çağrıları alıyor. onun dışında seçmiş olduğum uygulamalara ait bildirimler telefona düşmüyor. ayrıca kişileri de telefona eşleştirilemedi. note 5 lullanıyorum ve gear s ve gear 2 kullandığımda bu işlemler sorunsuz gerçekleşmişti. bu cihazda farklı bir ayar mı var anlamadım.
  • hece_he H kullanıcısına yanıt
    samsung apps taki "samsung gear" uygulamasını yüklemelisin. Bu uygulama ile note 2 ye sorunsuz eşleşti. En azından benim gear s2 bu şekilde eşleşti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterman

samsung apps taki "samsung gear" uygulamasını yüklemelisin. Bu uygulama ile note 2 ye sorunsuz eşleşti. En azından benim gear s2 bu şekilde eşleşti.

cevabınız için teşekkürler. uygulama telefonumda yüklü ve bluetooth ile cihazları eşleştiriyorum. bildirim almak istediğim uygulamaları da seçiyorum. ancak gelen çağrılar dışında WhatsApp, sms vb. hiç bir bildirim saate düşmüyor.
  • cihazın classic modelini beğenmedim maalesef. internetteki fotolarda çok daha ağır ve klas bir duruşu var ya da bana öyle geliyordu. beklediğimden çok daha küçük çıktı. daha önce bu başlıkta bazı arkadaşların da belirttiği gibi daha çok bayan saati havası var. kenarlardaki tırıklar ışıkta parlayınca kearlarında süs amaçlı dizilmiş kristal taş varmış gibi duruyor ki beni bu çok rahatsız etti.

tasarım olarak classic model yerine spor modeli tercih ederim. almayı düşünen arkadaşlar cihazı bileklerine takıp denemeden karar vermesinler bence.

arayüz akıcılığı gerçekten çok iyi. takılma ya da yavaşlık söz konusu değil. gear 2 ve gear s'e göre çok daha keyifli bir arayüz olmuş. samsung bu arayüzü geliştirmeye devam ederse apple watch ve android wear karşısında umut vaadedecek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hece_he

quote:

cevabınız için teşekkürler. uygulama telefonumda yüklü ve bluetooth ile cihazları eşleştiriyorum. bildirim almak istediğim uygulamaları da seçiyorum. ancak gelen çağrılar dışında WhatsApp, sms vb. hiç bir bildirim saate düşmüyor.

Ben aslında S-Health uygulaması ile kullanmak için almıştım çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmıyor telefon ve saat verileri eşitliyor ,
    Dediğiniz gibi bende de Sms falan bildirim olarak gelmiyor . Mesela uygulamalarda mesajlar kısmı gözükmüyor benim saate , ama arama var mesela , ben Huawei kullandığım içindir diye düşünmüştüm ama demekki onunla ilgisi yok.

• bugün teknosada gear s2 yi inceledim gerçekten çok güzel bir saat yapmışlar hayran kaldım fakat gel görki ekranı çok küçük geldi. Ekranı biraz daha büyük olsa kesin alırdım ama bu hali ile almayı düşünmüyorum. Gear s satıp üste 400 tl vermeye değmez gear s3 ü beklemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

quote:

quote:

Ben aslında S-Health uygulaması ile kullanmak için almıştım çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmıyor telefon ve saat verileri eşitliyor ,
    Dediğiniz gibi bende de Sms falan bildirim olarak gelmiyor . Mesela uygulamalarda mesajlar kısmı gözükmüyor benim saate , ama arama var mesela , ben Huawei kullandığım içindir diye düşünmüştüm ama demekki onunla ilgisi yok.

aslıda sms'lerin, whatsapp bildirimlerinin saate de gelmesi lazım. diğer saatlerde eşleştirme sonrasında bildirimler doğrudan gelmeye başlıyordu. bu cihaza ait özel bir ayar mı var anlamadım.

• arkadaşlar cihaza yeni güncelleme gelmiş olması lazım. Bu güncellemede belki "varsa" bildirim sorunu düzeltilmiştir. ayrıca artık uygulama açmak için ekrana tıklamak gerekmiyormuş. dönen çerçeveyle uygulamaya gelip bekleyince uygulama açılıyormuş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

quote:

quote:

aslıda sms'lerin, whatsapp bildirimlerinin saate de gelmesi lazım. diğer saatlerde eşleştirme sonrasında bildirimler doğrudan gelmeye başlıyordu. bu cihaza ait özel bir ayar mı var anlamadım.

xda forumlarına baktımda orada da bazı kullanıcılar bildirim sorunu olduğu yazmışlar , sanırım gear uygulamasında sıkıntı var , onu düzeltirlerse sorun kalkar gibi , bakalım bekleyelim.

@IRFUN4EVER : Dediğiniz güncellemeye baktım , Güney kore için çıkarılmış şuanda...

• bildirim almayan akıllı saatmi olurmu gittikçe soğuyorum bu saati almaktan

gsmavmde classic modelinin fiyatı 939 liraya çekmişler.bu kadar çabukmu değer kaybetti bu saat.939-111=828 tl ye geliyor saat n11 kampanyasıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 27 Kasım 2015; 10:54:19 >
  • Saat tüm bildirimleri alıyor ve üzerinden okuyabiliyorum. WhatsApp, facebook,mesaj,mail,line,çağrı. Bu saydığım tüm bildirimler. Belki arkadaş ayarını yapamamış olabilir. Bildirimlerden bildirim gelmesini istediğin uygulamaları seçmek yeterli.

Bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: btutkan

Saat tüm bildirimleri alıyor ve üzerinden okuyabiliyorum. WhatsApp, facebook,mesaj,mail,line,çağrı. Bu saydığım tüm bildirimler. Belki arkadaş ayarını yapamamış olabilir. Bildirimlerden bildirim gelmesini istediğin uygulamaları seçmek yeterli.

Bilginize.

Kullandığın telefon hangisi acaba, Bende Huawei P7 var , Aramalar geliyor , Arama yapabiliyorum , Rehberim gözüküyor , arama geçmişimi bile görebiliyorum, adım sayar , nabız , herşey telefondaki S-Health uygulaması ile eşleniyor , Müzik çalarımı kontrol edebiliyorum , ama bildirim gelmiyor ilginç bir şekilde .
    Telefondaki uygulamaya yeni bir güncelleme çıkmış ve bildirim sorununu çözdüğü söyleniyor , Google Play'e baktım şuan güncelleme gözükmüyor , güncelleme gelince büyük ihtialle düzelecektir.

Düzeldiği söylenen versiyon bu :Accessory Service 2.26.106.
    Markette en güncel olan da bu : Accessory Service 2.16.106.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 27 Kasım 2015; 13:08:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: btutkan

Saat tüm bildirimleri alıyor ve üzerinden okuyabiliyorum. WhatsApp, facebook,mesaj,mail,line,çağrı. Bu saydığım tüm bildirimler. Belki arkadaş ayarını yapamamış olabilir. Bildirimlerden bildirim gelmesini istediğin uygulamaları seçmek yeterli.

Bilginize.

eşleştirmeyi ve ayarların tümünü yapmış olmama rağmen bildirimleri alamıyordum. zaten öncesinde gear s ve gear 2 kullandığımı ve onlarda bu problemi yaşamadığımı yazmıştım. note 5 kullanıyorum. eski saatlerin kalan dataları yüzünde problem olmuştur diye düşünerek telefonda gear uygulamasını sıfırlayıp güncellemeleri kaldırıp tekrar yüklememe rağmen sorun düzelmemişti.

classic modelini beğenmediğim için spor modeli ile değiştirmeye karar verdim. yeni cihaz geldiğinde umarım problem yaşamam. cihazı kulanan ve deneyimlerini paylaşan arkadaş sayısı artar diye bekliyorum.

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    bildirim almayan saat olmaz elbet. efsane olmuş artık güncelleme almayan Note2 ye bile sorunsuz kurabildiğime göre ilk kurulum ile ilgili bir yerde yanlışlık yapıyoruz. diye düşünüyorum. ilk defa akıllı saat kullanıyorum birden karar verip aldım daha önceki saat modellerinide hiç araştırmamıştım. samsung gear uygulamasının galaxy apps ile play store da ufak tefek farklılıkları var sanırım bu nedenle telefondaki yüklü olan gear uygulamasının kaldırarak samsung galakxy appsdan yükleyip denemekde fayda var.( samsung telefonu olan arkadaşlar )

Not : Samsung Accessory Service uygulaması benim telefonda yüklü değil..
  • waterman kullanıcısına yanıt
    Sanırım Samsung Accessory Service uygulaması samsung olmayan cihazlarda saatin çalışmasını sağlıyor. Uygulama 3gün önce falan güncellendi, güncellenmeden önce sorunsuz çalışıyormuş, bu güncellemeyle sıkıntı olduğu yazıyor, düzeltme yayınlanmış ama daha Türkiye google store da yok, bekleyeceğiz mecburen, buarada saatten çok memnunum, classic modelini aldım, gerçekten çok şık duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 27 Kasım 2015; 14:38:33 >
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Note5 kullanıyorum.

• Bir an önce ios'a uygulama çıkartsalar süper olur.
  • Acaba en ucuz nerden aliriz beyler

• Beyler çok ilginç birşey oldu, saate bildirim gelmiyordu biliyorsunuz yazmıştım buraya ,
    Hani bilgisayarda olurya ekran kartı driver'ını kurarsınız bilgisayar yeniden başlamak ister ,
    Aynısı saat içinde geçerliymiş sanırım , Telefonu sabah yeniden başlat yaptım tüm bildirimler gelmeye başladı ,
    Sorunum böyle çözüldü...

Eğer isteyen arkadaşlar olursa şöyle fotoğrafşarla küçük bir inceleme tarzı bişey yapabilirm, içindeki yüklü uygulamalar, internetten indirdiklerim, saat arayüzleri falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 29 Kasım 2015; 0:26:31 >
  • sony smartwatch 2 den sonra geçebilirim fakat sarjı nasıl gider bilmiyorum. bunun sarjı 4 gün gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.