Şimdi Ara

galaxy gear s2 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
191
Cevap
5
Favori
11.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

Gear S2 ile telefon gorusmesi oluyor mu.

hayır sadece aramayı yanıtlayıp reddedebiliyorsun ama görüşme telefondan veya bt kulaklıktan olabiliyor.
  • Gear s3 ' teki beklentim tamamen hoparlör ve mikrofon eklenmesi ve ekranın biraz daha büyümesi şeklinde.

Gear s kullanıcısı olarak bunlar olursa alacağım. Saat üzerinden görüşme yapabilmek çok önemli, bazı durumlarda hayat kurtarıcı olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

Gear S2 ile telefon gorusmesi oluyor mu.

hayır sadece aramayı yanıtlayıp reddedebiliyorsun ama görüşme telefondan veya bt kulaklıktan olabiliyor.

Bluetooth kulaklık ile yapacaksam onu zaten telefonla da yapıyorum araya başka cihaza ne gerek var.
  • Font_Drakula F kullanıcısına yanıt
    bana da saatten konuşmak gereksiz geliyor. kalabalık bir ortamda, toplu taşımada uzaylı gibi saatten konuşmanın belki esprisi olabilir ama kullanışlı olacağını düşünmüyorum. sbh50 kulaklık kullanıyorum ve telefonu gerekmedikçe çantadan çıkarmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaykus

bana da saatten konuşmak gereksiz geliyor. kalabalık bir ortamda, toplu taşımada uzaylı gibi saatten konuşmanın belki esprisi olabilir ama kullanışlı olacağını düşünmüyorum. sbh50 kulaklık kullanıyorum ve telefonu gerekmedikçe çantadan çıkarmıyorum.

Ama o zaman saat giyilebilir süs oluyor. 1000 TL aslanlar gibi saatler var.
    kısmen haklısın; temel işi olan 'aksesuar'dan öteye gitmesi için uygulama desteği vb. işlevselliğinin ön plana çıkması gerekiyor. bildirim desteği gayet yeterli şuan için ve efektif olarak kullanılıyor. (whatsapp, vb uygulamalarda cevaplama yapılabiliyor.)
    bunun dışında arama, mesaj, mail, gibi uygulamaları da sorunsuz çalışıyor ve aksesuar'lıktan bir tık öteye götürüyor saati ama malum Samsung ve malum tizen os'un handikapları da yok değil. uygulama mağazası boş desem kimse itiraz etmez herhalde.

ben en çok tasarımına "süs kısmına" tav olarak aldım, daha önce fit kullanıyordum bildirim vb. işlevleri için.

umarım yazılımsal olarak da apple ve android'in çok fazla gerisinde kalmaz.
  • Arkadaşlar Gear S2 Classic incelememiz yayında

http://forum.donanimhaber.com/m_112586075/tm.htm

İyi seyirler :)
  • Bende bugün Gear S2 kullanıcılarına katildım. Hadi bakalım hayırlı olsun.
  • Şöyle böyle dedik ama yine aldık. Saati beğendim. İlk alan kullanan arkadaşlar hangi uygulamaları yükledi. Mesela VOXER sesli bas konuş uygulamasını yükledim ama sağlıklı çalışmadı mesaj alıp gönderemiyorum.
  • ekran boyutu ve uygulama mağazası beni fazlasıyla düşündürüyor.ama hala nerde görsem girip bir karıştırıyorum gear s2 yi
  • Cihaza 88 mb güncelleme geldi, imdiriyorum şimdi, değişiklikleri yazarım
    Edit: 3-4 tane saat arayüzü gelmiş , espn ve dünya saati diye bir uygulama gelmiş, çerçeveyi çevirip bir uygulanın üstünde bekleyince uygulama otomatik açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 11 Aralık 2015; 12:01:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Cihaza 88 mb güncelleme geldi, imdiriyorum şimdi, değişiklikleri yazarım
    Edit: 3-4 tane saat arayüzü gelmiş , espn ve dünya saati diye bir uygulama gelmiş, çerçeveyi çevirip bir uygulanın üstünde bekleyince uygulama otomatik açılıyor

bu güncelleme kontrol yükleme nereden yapıyorsunuz. teşekkürler
    Telefondan gear uygulamasına girin, oradan ayarlar ve gear hakkında kısmına girin.

• quote:

Cihaza 88 mb güncelleme geldi, imdiriyorum şimdi, değişiklikleri yazarım

var mı acaba başka değişiklik.
    Bildirim geldiğinde solda kırmızı bir nokta çıkıyor, ekran zaman aşımı gelmiş ama bunun yeni olduğundan emin değilim daha öncede olabilir. Şarja takınca batarya seviyesini gösteriyor, başka da bişey yok sanırım şimdilik.

• quote:

Bildirim geldiğinde solda kırmızı bir nokta çıkıyor, ekran zaman aşımı gelmiş ama bunun yeni olduğundan emin değilim daha öncede olabilir. Şarja takınca batarya seviyesini gösteriyor, başka da bişey yok sanırım şimdilik.

çerçeveyi çevirip bir uygulanın üstünde bekleyince uygulama otomatik açılıyor bunu çözemedim yapamadım. ayarı falan mı var acaba.
    saatin ayarlarında aktif etmeniz gerekiyor
  • Arkadaşlar saatte uyku takibi var mı
  • boraa28 B kullanıcısına yanıt
    şu an için yok.
  • Arkadaşlar şu ekranın sönüp sadece kadranın görünmesi olayını nasıl aktif ediyoruz? Bulamadım bir türlü...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.