Şimdi Ara

galaxy gear s2 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
5
Favori
11.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence süper olur.benim gibi alma niyeti olan insanlara güzel bir rehber olabilir
  • bu saate ios desteği geleceği söyleniyordu son durum nedir acaba ?
    ve şu anda en iyi fiyat nedir.
  • bu saatlerde mikrofona konuşarak geri bildirim başarılı bir şekilde karşı tarafa ulaşıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben herhangi bir resmi saat yapamıyor muyum s2 de bulamadım öyle bir ayar mesela kendi resmimi saat yapmak istiyorum arka plan olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

Arkadaşlar ben herhangi bir resmi saat yapamıyor muyum s2 de bulamadım öyle bir ayar mesela kendi resmimi saat yapmak istiyorum arka plan olarak

Mr. Time uygulamasını indirin , kendi resminizide koyarsınız , +100 lerce saat arayüzü var
  • Burada kendi çapımda , sizlere fikir vermek için saatin bazı resimlerini paylaşmak istedim...
    Resimlerin kalitesinden dolayı şimdiden özür dilerim.
    Müzikler , Nabız , adım sayar falan eklemeyi unutmuşum , onlarında eklerim daha sonra.

En sevdiğim saat arayüzü bu oldu , bunu kullanıyorum şimdilik .
     galaxy gear s2

Hava Durumu
     galaxy gear s2  galaxy gear s2

Telefona bildirim geldiğinde saatin bu kısmında görülüyor.
     galaxy gear s2

Telefon tuşları : telefona arama yaptırabiliyorsunuz.
     galaxy gear s2

Sayaç işlemleri
     galaxy gear s2  galaxy gear s2

Harita. Biraz parlak çıkmış , ama yollar sokaklar gözüküyor
     galaxy gear s2

Flipboard .
     galaxy gear s2

Barometre.
     galaxy gear s2

Youtube (Kim yuvarlak ekranda video izleyecekse) laf olsun diye yapılmış bir uygulama bence

galaxy gear s2  galaxy gear s2  galaxy gear s2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 30 Kasım 2015; 13:34:15 >

• Merhaba
    Bende bu gün aldım gear s2 whats up da microfondan konuşarak yazı yazmak istedim ama türkçe dil desteği yok galiba.

Konuşarak yazama işini becerebilen var mı ?
  • Beyler bu saat stilleri menüsünde en altta öne çıkanlar kısmındaki saat arayüzlerini indiremiyorum, mağazada gözükmüyor.
     galaxy gear s2

• quote:

Orijinalden alıntı: bandi

Merhaba
    Bende bu gün aldım gear s2 whats up da microfondan konuşarak yazı yazmak istedim ama türkçe dil desteği yok galiba.

Konuşarak yazama işini becerebilen var mı ?

Türkçe yok dediğiniz gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun büyük kısmını okdum ancak tamamını okuyamadım daha önce cevap verilmiş ise kusura bakmayın.
    Benim saat çok hoşuma gitti ancak ben apple kullanıcısıyım. Bu saati alsam ios la ortak kullanabileceğim fonksiyonları var mı.
    Yok ise bu saat aksesuar haricinde başka ne gibi özelliklerini kullanabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthasln

Forumun büyük kısmını okdum ancak tamamını okuyamadım daha önce cevap verilmiş ise kusura bakmayın.
    Benim saat çok hoşuma gitti ancak ben apple kullanıcısıyım. Bu saati alsam ios la ortak kullanabileceğim fonksiyonları var mı.

@fthasln
    dün s2 sport aldım ve iphone kullanıcısıyım. bildirimler falan geliyor ama programlar falan yükleyemedim. Yıl sonuna kadar samsng iphone ile çalışan uygulamayı hizmete sokacağından bahsediliyor
  • Arkadaşlar bu tizen işletim sistemi sorun olmuyor mu? Yani android wearın yanında andoide karşı bada işletim sistemi gibi kalmıyor mu? Forumda tizen isletim sisteminin pek uygulama vermedigi vesaire yazıyor. Akilli saat dusunuyorum ama sensorlerinin iyi calismasi, kalite isletim sistemi uyumluluk vb konularda en iyisi hangisidir?

• Ben gear s kullanıyorum ve Çook uzun süredir programlar hep aynı saat yüzleride okadar iyi değil spor için süper cihaz ama android wear ın w si olamaz. Bende gear s i satıp moto 360 2nd gen almayı planlıyorum.

• arkadaşlar acaba bu saatte web browser varmı nette gezebilmek için çok bişey beklemiyorum zaten moto 360 daki gibi mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByTKN

quote:

Orijinalden alıntı: fthasln

Forumun büyük kısmını okdum ancak tamamını okuyamadım daha önce cevap verilmiş ise kusura bakmayın.

@fthasln
    dün s2 sport aldım ve iphone kullanıcısıyım. bildirimler falan geliyor ama programlar falan yükleyemedim. Yıl sonuna kadar samsng iphone ile çalışan uygulamayı hizmete sokacağından bahsediliyor

bende s2 clasik modelini aldım iphone ile nasıl eşleştirdiniz tşk

• blue97 B kullanıcısına yanıt
    bildirim okumak bile dert olan bir ekranda browserla ne yapacaksınız ben merak ettim
  • bu aleti iphone ile çalıştıran oldumu acaba
    sadece bazı özellikleri olsa bile
  • Akıllı saatler ile ilgili merak ettiğim bir konu var
    Telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık yeterli mi? Yani çağrı geldiğinde saatten çağrıyı kabul edip bluetoth kulaklık ile (telefona dokunma gereği olmadan) görüşme yapılabilir mi?
  • @ilhanozan bluetooth ile direk bağlantı kurdum.
  • Gear S2 ile telefon gorusmesi oluyor mu.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.