Selam herkese, Durumum karışık. LG BL40 java telefonum vardı, bolca yazılım sorunu var ve yavaş geliyor o yüzden yeni bi alet almak istiyorum. Fakat yeni ve ucuz aletlerin çözünürlükleri hep düşük!! (BL40'ın 800x350 ekranı var)
Düşündüğüm şey, multimedya işleri için(müzik-film- özellikle internet) Galaxy S Wifi 5.0 tablet almak(450lira) Telefon olarak da android olsun diye galaxy ace ya da gio almak(hangisi daha iyi?) ve telefonu wifi hotspot olarak kullanıp wifi5.0'dan internete girmek.
Ne dersiniz bu mantıklı mı? ve sizce hangi telefonu almalıyım? (galaxy s wifi5 yerine 2.el ipod touch da düşünüyordum ama ekranı küçük geliyor sanki..hem ace ya da gio alırsam küçük ekranlı birşeye gerek yok zaten)
bence 100tl 'ye falan saglam telefon al sonra galaxy s wifi al zaten galaxy ace veya galaxy gio alırsan galaxy s wifi'ye ihtiyacın kalmaz.sırf ekran için alıyosan onlara vereceğin para yerine samsung galaxy s advance yada s2 al hem tablet hem telefon olarak kullanırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam
bence 100tl 'ye falan saglam telefon al sonra galaxy s wifi al zaten galaxy ace veya galaxy gio alırsan galaxy s wifi'ye ihtiyacın kalmaz.sırf ekran için alıyosan onlara vereceğin para yerine samsung galaxy s advance yada s2 al hem tablet hem telefon olarak kullanırsın.
yorum için teşekkürler.. evet benim de aklımda o vardı, acaba o telefonlardan birini alırsam wifi gereksiz mi olur diye..
Madem böyle bir şey yapacaksınız. iPod Touch alın elinizin altında hem Android hem de iOS cihaz bulunur.
Tablet + Arm11 işlemcili telefonları almak paranızı çöpe atmaktan başka birşeye yaramaz.
Teşekkürler.. xperiaları araştırıyorum, neo v - sola ve ray en uygunları sanırım.
Arm11'i araştırdım, eski bi işlemci iphone 3gs'de olanmış.. ben zaten wifihotspot için öyle bi telefon alayım diyordum, bir de dokunmaktikleri de fena değil diye.. ama almışken iyi bi anroid alıp kullanmak da mantıklı...
kararsızım açıkçası.. :s
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme