Şimdi Ara

Galaxy Grand Neo resmi olarak doğrulandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çöp olmasından ziyade Ne tasarımmış arkadaş bir değiştiremediler ölmeden önce kenarları soyulmayan bir samsung görebilecekmiyiz acaba

• canımız sıkılınca pikselleri sayarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung iyice coştu zaten çöp arkadaşım 300 avro ne öyle.
    ama samsung bunuda satacak biri bulur.

• Tam bir Grandgarbage olmuş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh diyorum çöp diyenlere.

Orta şeker büyük ekran orta/alt seviye donanım dandik malzeme kalitesi neresi çöp ben büyük ekranlı telefon istiyorum ama fazla büyük olmasın fazla donanıma gerek yok diyen insan gider bunu alır sanane.

Eleştirecekeniz adam gibi eleştirin emek verilmiş bir alete daha eline alıp kullabmayı bırak uzaktan bile görmemiş adamlar çöp damgası basıyor telefona.

Ama şunu unutmamak lazım ilk anlattığım her ihtiyaca her bütçeye telefon mantığı ülkemize gelince çöküyor. 300 Avro telefon geliyor bize kaç katı fiyata e o kadar vermişim biraz daha koyayım s4 alayım diyen çok olacaktır ülkemizde.Kısaca her kafaya telefon mantığı ülkemizde işlemiyor.

• Ram 2GB, Ekran 720p olsa 500 TL edecek bir telefon aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nolur dur samsung yalvaririm dur gel bir dk konusalim ama dur artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Hi Guy

Yuh diyorum çöp diyenlere.

Orta şeker büyük ekran orta/alt seviye donanım dandik malzeme kalitesi neresi çöp ben büyük ekranlı telefon istiyorum ama fazla büyük olmasın fazla donanıma gerek yok diyen insan gider bunu alır sanane.

Eleştirecekeniz adam gibi eleştirin emek verilmiş bir alete daha eline alıp kullabmayı bırak uzaktan bile görmemiş adamlar çöp damgası basıyor telefona.

Ama şunu unutmamak lazım ilk anlattığım her ihtiyaca her bütçeye telefon mantığı ülkemize gelince çöküyor. 300 Avro telefon geliyor bize kaç katı fiyata e o kadar vermişim biraz daha koyayım s4 alayım diyen çok olacaktır ülkemizde.Kısaca her kafaya telefon mantığı ülkemizde işlemiyor.

benim düşünceme göre artık çok aşırı derecede ucuz telefonlar dışında hiçbir telefon 300ppi dan daha düşük ekran ile gelmemeli. çünkü üretim maliyetleri zaten çok düştü artık. hele hele böyle 187ppi erkan ile geliyorsa rezaletin daniskası.

ama samsung neden daha yüksek ppi sunsun ki? öyle yaparsa telefonu alan çok daha uzun süre kullanabilir. düşük ppi'ı kaktırki kişi ekranı beğenmediği için seneye telefonu değiştirsin.

işlemciyi düşük tut neyse, hafızayı düşük tut gene tamam, ama şu ekran ppi seviyesini halen daha kasıtlı olarak düşük tutmaları satış stratejisinden başka hiçbişey değil. hangi cağdayyaşıyoruz yaa 187ppi ekran mı kaldı resmen alay ediyor adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

samsung bu çöp işlerinde rakipsiz. ibb'nin yerinde olsam çöp toplama işlemleri için samsung la anlaşırım taşeron olarak.

ama üstteki arkadaşın da dediği gibi, moka anten takıp üstüne samsung yazsa almak için kuyruğa girecekler varken adamlar çıkartmakta haklı.

bugün arkadaş bana soruyo; 1ghz tek çekirdek A5 işlemcili, 480p ekran adreno200 gpu'lu, 1500mah pilli galaxy s duos'u almayı düşünüyomuş hemde 570TL ya alacam nasıl çok iyi değil mi diyo işte böyle ağzına kürekle vurulasıcalar oldukça samsung dünya değil kainat lideri olur bu piyasada.

lahmacun küreği ile vurucan hemde hacı

• quote:

quote:

Yuh diyorum çöp diyenlere.

benim düşünceme göre artık çok aşırı derecede ucuz telefonlar dışında hiçbir telefon 300ppi dan daha düşük ekran ile gelmemeli. çünkü üretim maliyetleri zaten çok düştü artık. hele hele böyle 187ppi erkan ile geliyorsa rezaletin daniskası.

ama samsung neden daha yüksek ppi sunsun ki? öyle yaparsa telefonu alan çok daha uzun süre kullanabilir. düşük ppi'ı kaktırki kişi ekranı beğenmediği için seneye telefonu değiştirsin.

işlemciyi düşük tut neyse, hafızayı düşük tut gene tamam, ama şu ekran ppi seviyesini halen daha kasıtlı olarak düşük tutmaları satış stratejisinden başka hiçbişey değil. hangi cağdayyaşıyoruz yaa 187ppi ekran mı kaldı resmen alay ediyor adamlar.

Bunlar satış politikası firmanın iç işlerine giremeyiz onu yüksek tutsa adam niye daha pahalı satılanı alsınki aynı özellik bir yerden kısacak.Bu telefonunda bir çıkış amacı var sonuçta.
    Ayrıca aynı ekran ve çözünürlüğe sahip grand duos'a bakın derim ekranı o kadarda berbat değil.

• 300€ demek 900tl demek yaklaşık vergiler ve satışlarla beraber 1400yl'ye gelecek cihaz xperia z'nin yarısı özellikte ve nexus4'le neredeyse aynı pilde..(ekran/pil) ve buna o parayı verecekler var mı?
  • Galaxy grand neo active plus modelinin s800 2014 edition'ını bekleyeceğim ben hiç kusura bakmasınlar.
  • Almanyada Nexus 4 300€. söylemek istedim sadece

• quote:

quote:

Bunlar satış politikası firmanın iç işlerine giremeyiz onu yüksek tutsa adam niye daha pahalı satılanı alsınki aynı özellik bir yerden kısacak.Bu telefonunda bir çıkış amacı var sonuçta.

işte sizin de kabul ettiğiniz bu durum beli deli ediyo.
    quote:

Ayrıca aynı ekran ve çözünürlüğe sahip grand duos'a bakın derim ekranı o kadarda berbat değil.

S3 rezaletinden sonra birdaha samsung marka bişey evime sokmamaya yeminliyim.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Bende 2010'dan beridir iphone 4 kullanıyordum Note 3 aldım Samsung'a biraz ön yargılıydım ama beni cidden şaşırttı
  • Grand fart!

• hakketten ne o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

GRAND Shit

Resmen çöp arkadaş .

• the lord of the cops...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.