Şimdi Ara

Galaxy Grand Neo resmi olarak doğrulandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Galaxy Grand Neo resmi olarak doğrulandı

Samsung'un beğenilen Galaxy Grand serisine daha düşük donanımlı bir üye daha ekleyeceği iddiaları nihayet firma içerisinden gelen bilgilerle de doğrulandı.

Samsung'un kampanya dökümanlarından elde edilen bilgilere göre bu yeni model Galaxy Grand Neo adını taşıyor. Alt seviye pazarları hedeflemesi nedeniyle 5 inçlik 480x800 piksel çözünürlükte bir ekranın yer aldığı Galaxy Grand Neo, Cortex-A7 tabanlı 4 çekirdekli Broadcom işlemcisinden gücünü sağlıyor ve 1GB RAM bellek taşıyor.

8GB depolama kapasitesi microSD kartlarla artırılabilirken, arka kapakta 5MP çözünürlükte LED flaşlı kamera, ön taraf ise VGA kamera yer alıyor. Modelin Bluetooth 4.0, WiFi, GPS, GLONASS, 2100mAh batarya, Android 4.2 işletim sistemi, 9.6mm kalınlık şeklinde diğer özellikleri mevcut. 

Yazılım tarafında ise Çoklu Pencere, Pop-up oynatma, ChatON gibi bilinen özellikler eklenmiş. Samsung yeni akıllı telefonu için 300 Avro fiyat etiketi belirlemiş. Satışına ise kısa süre içerisinde başkanması bekleniyor. 

Galaxy Grand Neo resmi olarak doğrulandı

Kaynak:http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Grand-Neo-leaks---5-inches-of-Android-for-300-euro_id51101

• Oha 300€ mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran 720p olsaydı iyi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grand çöp

• Bu telefon full+full sistem olsa ne olur, tipe bak. Adamlarda gram yaratıcılık yok yav.

• 300€ verince S3 var. 50€ daha verince S4 var. Bunlar ne yapmış böyle?

• çöp bile denmez israf kaynak israfı bu telefon, kendi topuklarına sıkıp duruyorlar sonra vay efendim hisselerimiz niye düşüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GRAND Shit
  • Bu özelliklere avrupada 300 Avro bize ortalama 1200TL'den gelir. Kesinlikle alanın aklına şaşarım. Gerçi bizde gerzek çook.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamparks -- 8 Ocak 2014; 17:48:06 >
  • Off ortalıkta çöp kokmaya başladı
  • Yav şimdi bu telefona ne gerek var, zaten senin elinde bu ve bunun gibi teller var. "Yeni" model çıkarmak yerine onları adam gibi güncelle ve sorunlarını hallet.

• Broadcom işlemci var şaka gibi!.. Zamanın da 5830 ve 5830İ modelini kullanan arkadaşlar çok yakından bilir samsungun bu hareketlerini Broadcom olduğu için Rom yüklenemeyen ve sadece aramaya, mesaj çekmeye yarayan bir cihaz bırakmışlardı bize. Bir daha mı teşekkürler Samsung sende kalsın.

• Yav tamam, çeşitlilik iyidir deriz de, aynı ya da benzer telefonlardan da sürekli çıkartılmaz ki be kardeşim. Şu telefonları yapıp yazılımı ile uğraşacağına, üretimi ile uğraşacağına git %90 aynısı olan telefonuna güncelleme ver. Hem üretim konusunda daha rahatlarsın hem de eski telefonlarına ADAM gibi güncelleme vermekle müşterilerinin güvenini kazanırsın ve her telefon yenilediklerinde bir daha senden alırlar. Böyle yaparak hem işlerini yarım yamalak yapan yazılım ekibini uğraştırıyorsun hem de sürekli farklı tasarımlarda kasa, çerçeve vs. üretmek zorunda kalıyorsun. Bir gün kendini mobile bölümünde çuvallayacak bu firma ki gelirinin yarısından çoğunun mobile kısmından geldiğine bakarsak, ekonomik sıkıntılara girecek, belki de batacaksın. Tamam diğer bölümlerindeki ürünlerin kaliteli ama telefon kısmı tam fail.
  • Alt seviye pazar, 300€ aynı cümle içinde kullanana iyice giydirirler!!!

• Millet ne gerek var falan demiş durmuş, güncelleme ver yazmış.. İyi de Samsung'a ne kızıyorsunuz ki adamlar maket yapsalar yine satacak yine satacak.. Dünyada en fazla smartphone satan bir firma haline geldi Samsung Mobile.. Kısacası Samsung'a kızacağına gidip de bu telefona ve bunun benzeri bir çok telefona para veren müşteriye kızın.. Onlar almasınlar ki bunlar da çıkarmasınlar!

• Bu Samsung ta nasil bir üretim kapasitesi vardır arkadaş.Bu kadar farklı modeli nasil yetiştiriyor?Diğer firmalar amiral gemi modellerini bile yetistiremiyorlar.

• Bi de kiziyoruz Samsunga adamlar dünyanın en büyük pazar payina sahip markasi.Demek ki onlarca farklı cep telefonu üretme stratejisi doğru bir strateji.

• samsung bu çöp işlerinde rakipsiz. ibb'nin yerinde olsam çöp toplama işlemleri için samsung la anlaşırım taşeron olarak.

ama üstteki arkadaşın da dediği gibi, moka anten takıp üstüne samsung yazsa almak için kuyruğa girecekler varken adamlar çıkartmakta haklı.

bugün arkadaş bana soruyo; 1ghz tek çekirdek A5 işlemcili, 480p ekran adreno200 gpu'lu, 1500mah pilli galaxy s duos'u almayı düşünüyomuş hemde 570TL ya alacam nasıl çok iyi değil mi diyo işte böyle ağzına kürekle vurulasıcalar oldukça samsung dünya değil kainat lideri olur bu piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 8 Ocak 2014; 17:35:30 >
  • Ben takdir ediyorum adamları iki senedir aynı çöp tasarımla farklı telefonları millete yutturdular. Helal olsun gerçekten.
  • 1 gb ram ile bir cacık olmaz s3 gibi şişip kalır rehbere bile 40 saatte giremezsin:D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.