Şimdi Ara

Galaxy J7 Pro düştü, ekran gitti. Tavsiye lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Dün Galaxy J7 Pro telefonumu düşürdüm. İlk önce ekranın sol alt kısmında siyah bir nokta belirdi, sonra yavaş yavaş bütün ekrana yayıldı ve şimdi neredeyse bütün ekran gitti. Ekranı açma tuşuna basınca ekran yanıp sönüyor, gidip geliyor. Bazen şarj yüzdesini ve saati görebiliyorum. Ekranda kırık veya çizik yok. Yani ne olduysa içeriye bir şey oldu. Touchscreen hala çalışıyor. Biri arayınca açıp konuşabiliyorum.

Bugün tamir ettireceğim ama telefon tamiri hakkında hiçbir bilgim veya tecrübem olmadığından dolandırılmamak için bir araştırayım dedim. Telefonun hala garantisi var ama düştüğü için garantiye girmez diye düşünüyorum.

Samsung'a mı götüreyim yoksa bir telefon tamircisine mi? Hangisi daha ucuza yapar? Orijinal mal takıntım yok. Böyle bir tamir ne kadar tutar? Dolandırılmayayım durduk yere. Kolay mı tamir edilir, hemen orada yapılabilecek bir şey mi, yoksa uzun sürecek bir şey mi? Sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miba54 -- 15 Ekim 2020; 16:48:19 >

• up

• miba54 M kullanıcısına yanıt

Telefoncuya ver ama ekran kirilmadiysa ve çizik falan oluşmadıysa telin herhangi bir yerinde garantiye gönder birden bire oldu dersin

Mesuliyet kabul etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.