arkadaşlar yaklaşık 9 aydır galaxy j700 2015 modelini kullanıyorum,1 ay once telefonu şarja taktım ve sarj aleti birden patladı gördügüm kadarıyla telefona bi zarar gelmedi.Telefonun kulaklıgıda bozuldu telefonu garantiye goturdum,sarj aleti ve kulaklık degiştirip formatladılar geri aldim.Sıkıntı hala bitmedi Verilen kulaklık yine bozuldu ve sarj aleti aşırı yavaş 3 saatde sarj ediyor.Şu an telefonu garantiye verdim kulaklık-jack girişini degiştireceklerini ama benim telefonun kasasının sagında egrilik oldugunu (ki bence yok) kasanının degişmesi gerektigini ve 120 lira ücret talep edeceklerini soylediler ve mesaj geldi tahmini tamir ücreti v.s diyerek ne yapmam gerek sizce bıktırdı beni bu telefon
O şarj aleti patlama olayı aynı modelde arkadaşımın başınada geldi, birazda hatayı kendinde bulduğunu söylemişti ama yinede sacma altı üstü telefonu şarj edecek.
Telefon ucak modunda wifi kapalı 2 saat 40 dakika civarında şarj oluyor 3g 4g mobil veri açık 3 saati çok geçmiyorsa normaldir şarj aleti kadar kablosuda önemli şarj süresinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Tekara
O şarj aleti patlama olayı aynı modelde arkadaşımın başınada geldi, birazda hatayı kendinde bulduğunu söylemişti ama yinede sacma altı üstü telefonu şarj edecek.
Telefon ucak modunda wifi kapalı 2 saat 40 dakika civarında şarj oluyor 3g 4g mobil veri açık 3 saati çok geçmiyorsa normaldir şarj aleti kadar kablosuda önemli şarj süresinde.
peki garanti konusunda ne diyeceksiniz hocam degişime ragmen daha kotu yavaş sarj olması v.s
Artık kanser oldugumun resmidir.Telefonu 2'kez garantiye verdim ve sacmalıkların ardı arkası kesilmiyor,telefonu garantiye her şeyi saglam verdim acma geri tuşu v.s tamir için onayınız bekleniyor diyerek mesaj geldigi için bayiyi aradım saat 10:25'da size en kısa sürede geri donus yapılcak denildi yapılmadı.Tekrar 16:45 civari aradim yonlendiriyim dedi ve Anakart kasa egriligi Sonra sıvı teması oldugunu soyleyerek 480yada 580 tl civari bi tamir ücreti cıkardılar telefonumun sadece jack girişinin bozuk oldugunu başka problemi olmadıgını tamir istemedigimi söyleyip telefonu kapattım.Bayiye gidip telefonu aldım sagına soluna baktım pek bişey yoktu herhalde 1-2 uygulama deneyip radyo v.s geri kapatıp koymuslar.Kulaklıgıda degiştirmediler garanti dışında telefon diyerek neyse bi sinirle şikayet edecegimi soyleyerek cıktım bi münakaşaya girmeden.İşte asıl iş su an başladı bayiden ekranı kontrol edip cıktım arabaya binip uzaklaştıktıp telefonu inceledikten 10 dakika sonra telefonun kasasının alt sag-sol özellikle sag kısmının yaylı gibi oynadıgını ,orta tuşunda aynı şekilde oynayabildigini,geri tusunun cogu zaman aksayıp calısmadıgı vede telefonumun sadece chromeda site açerken bile normalden fazla ısındıgını farkettim ne yapmam gerekli sizce ?