Ben de US den Galaxy Nexus aldım ama cihazı OTA update ile 4.1 yaptıktan 1 gün sonra IMEI, Baseband Unknown gorunuyor ve şebeke fonksiyonları çalışmıyor. Konu ile ilgili yardımcı olabilecek varsa lütfen PM den temasa gecsin. 1 günlük cihaz ve kullanamıyorum.
Ben de US den Galaxy Nexus aldım ama cihazı OTA update ile 4.1 yaptıktan 1 gün sonra IMEI, Baseband Unknown gorunuyor ve şebeke fonksiyonları çalışmıyor. Konu ile ilgili yardımcı olabilecek varsa lütfen PM den temasa gecsin. 1 günlük cihaz ve kullanamıyorum.
Phone Status de IMEI, Baseband falan Unknown (bilinmiyor ) yazıyor.
Soft reset, factory reset, root , unroot and stock işe yaramadı.
Sorunu nasıl düzeleceğini bilen ya da tamir edebilcek biri varsa garantili olarak ücret karşılığı da yaptırabilirim.
Soru : Ayrıca cihazı Flash Stock + Lock yaparsak (Nexus Root Toolkit ile) garantiye verdiğimizde root yapıldığını anlayıp garanti dışı bırakırlar mı? S2 lerde flash counter var ama nexus da var mı bilmiyorum.
Not: cihazı Amerika da garantiye vereceğim
hocam aynı durum bende de var sorunu nasıl halletin acaba??
telefonun kök dizininde factory klasörü bulunur baseband imei vs. bilgiler burdadır. her zaman bunların yedeğini almak gerekir efs yedeği diye bahsedilir.sağlam durumdayken bunun yedeğini alırsanız böyle durumlarda geri döndürebilirsiniz. kötü ihtimal yedeğiniz yoksa telefon yedek almış olabilir;
rootlu telefonunuzda root explorer vb. uygulamayla /factory klasörüne bakın. içinde buna benzer dosyalar görüceksiniz; nv_data.bak nv_data.bak.md5 nv_data.bin nv_data.bin.md5
içinde 'bak' geçen dosyalar yedektir, bunları 'bak' olmayan orjinalleriyle değiştirin tek çözüm bu gibi