Şimdi Ara

Galaxy Note 2 - Xperia İon ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım.

Galaxy note 2 şüphesiz donanım ve özellik olarak daha iyi. ama xperia ion un daha sağlam olması ve kamerasının daha kaliteli olması. Birde note 2nin boyutu var. Xperia ion ele çok daha iyi oturuyor note 2 daha kaba ve taşıması da zor doğal olarak. Ne Dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berken21 -- 9 Mart 2013; 13:28:24 >

• ekran fotoğraf mp3 dinleme derseniz sony ekranı binbasar samsunga
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasel

ekran fotoğraf mp3 dinleme derseniz sony ekranı binbasar samsunga

tamda üçü + birde uygulama diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berken21

quote:

Aynen öle dostum ekranın netliğini söyle anlatıyım işyerindeki bir arkadaşta sony xperia ion nun bir alt modeli vardı birindede samsung note 2 bunlar ekran yarışına girdiler sony nin bravia özelliği olması çok daha canlı yapıyo ekranı ki ionun çözünürlüğü çok daha yüksek yalnız tek sorunu sarj meselesi bildiğim kadarı ile ion daha güçlü bir bataryası var
  • Şahsen 2 cihazı incelesem tercihim ion olur. Sebebi Samsung'un malzeme kalitesi bence sıfır.
    Sony de her zaman olduğu gibi kalite var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Şahsen 2 cihazı incelesem tercihim ion olur. Sebebi Samsung'un malzeme kalitesi bence sıfır.

Benimde şuan düşüncelerim o yönde note 2 nin tek artı yönü 2 gb ram ama sony ninkide 1 gb. 1gb da işimi görür diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Şahsen 2 cihazı incelesem tercihim ion olur. Sebebi Samsung'un malzeme kalitesi bence sıfır.

Benimde şuan düşüncelerim o yönde note 2 nin tek artı yönü 2 gb ram ama sony ninkide 1 gb. 1gb da işimi görür diye düşünüyorum

Açıkçası benim cihazında ram'i 1gb ve hep 300-400 mb arası boş oluyor.
    Telefonuma yüklü olan uygulamalardan bazılarını sıralayayım istersen ;

Whatsapp
    Facebook
    Foursquare
    Twitter
    Facebook Messenger
    LigTV
    Nfs Most Wanted
    Chrome Google Browser
    Ibb Trafik
    Temple Run
    Fruit Slice
    Youtube
    Speed Test
    Instagram
    Astro File Manager.

Bu arada normal şartlarda oyun oynayan biri değilimdir. Sadece telefonun performansını denemek amaçlı Nfs Most Wanted adlı oyunu yükledim.
    Cihazımda bir kere bile donma gibi bir problem , ısınma tarzı problemler yaşamadım. Gayet stabil bir şekilde çalıştığından artık eminim.
    Çünkü 2 gündür sürekli oynuyorum. Bilmeyen bu konuda merakları olanların merakını gidermiş olalım aynı zamanda.
    Max Payne gibi oyunları da bir kaç gün denedim onlarda da sıkıntı yaşamadığımı gördükten sonra cihazımdan silmiştim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy s4 Batarya
    10 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy Z Flip 5 256gb
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İon
  • Arkadaşlar xperia ion'da karar kıldım gibi. Peki uygun fiyata nereden alabilirim nereyi önerirsiniz ?
  • quote:

Arkadaşlar xperia ion'da karar kıldım gibi. Peki uygun fiyata nereden alabilirim nereyi önerirsiniz ?

En üstekinden başla, sakın mağazaları gidip 1600 TL verme , etmez o para bu telefon...
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-xperia-ion-lt28i-fiyati,863015.html
  • quote:

quote:

quote:

Aynen öle dostum ekranın netliğini söyle anlatıyım işyerindeki bir arkadaşta sony xperia ion nun bir alt modeli vardı birindede samsung note 2 bunlar ekran yarışına girdiler sony nin bravia özelliği olması çok daha canlı yapıyo ekranı ki ionun çözünürlüğü çok daha yüksek yalnız tek sorunu sarj meselesi bildiğim kadarı ile ion daha güçlü bir bataryası var

Hicde dediginiz gibi degil.Xperia Z nin tanitim videolarini izle en basitinden full hd ekran diyorlar ama note 2 s3 le karsilastirildiginda tamamen husran.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.