Şimdi Ara

Galaxy Note 3 için Yazılım ve Görsel Modifikasyonları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
9
Favori
8.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Açıklama : Telefonun ana menüsünde yer alan hava durumu widget'ını şeffaf yapar.
    Not : ROOT gerektirir.
    Kurulum : Telefonu root erişimine açtıktan sonra aşağıda verilen linkteki dosyayı çekin, bir dosya yöneticisiyle telefonun temel anadizinine gelip system/app klasörüne girin ve çektiğiniz dosyayı buraya yapıştırın değiştirilsin mi diye ikaz vericek evet deyip onaylayın ve telefonu yeniden başlatın.
    Uyarı 1 : Bu işlemi yapmadan önce telefonunuzdan system/app klasörünün içindeki orjinal AccuweatherPjone2013 dosyasını bi yere kopyalayıp yedekleyin
    Uyarı 2 : MJ7 yapı numaralı sürümlerde geçerl(i)miş. Telefonunuzun yapı numarasını ya da ana bant sürümünü bilmiyorsanız Menü/Ayarlar/Genel/Cihaz hakkında sekmesine ulaşıp öğrenebilirsiniz.
    Uyarı 3 : N9005'te test edilmiştir, N900'de bu işlemleri yapacak olan arkadaşlar uyarıları dikkate alsın.

Indirme linki için Tıklayın

Kendi telefonumdan ekran görüntüleri

Galaxy Note 3 için Yazılım ve Görsel Modifikasyonları Galaxy Note 3 için Yazılım ve Görsel Modifikasyonları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendery -- 16 Aralık 2013; 1:43:12 >

• http://mycolorscreen.co...roid-5-0-black-edition/ şunu themer dosyası haline getirebilecek olan var mı?
  • Bu benim

Galaxy Note 3 için Yazılım ve Görsel Modifikasyonları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkasaşlar. LG nin kullandığı arayüz şekline yakın bir tema var mı? Özellikle menüde gezerken siyah olan akra planı değiştirmek ve açma kapama buton görüntüsünü LG G2 deki gibi yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokyere

Bu benim

Galaxy Note 3 için Yazılım ve Görsel Modifikasyonları

Bu nedir tam olarak ?
    Modifikasyon göremedik ortada ?

• arkadaşlar ne bu sessizlik note3 için hiçmi birşey yapmıyorlar yemin ederim pişman olmaya başladım cihazdan.Ne adam gibi bi rom nede bi modifikasyon var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murata42

arkadaşlar ne bu sessizlik note3 için hiçmi birşey yapmıyorlar yemin ederim pişman olmaya başladım cihazdan.Ne adam gibi bi rom nede bi modifikasyon var ?

Yavaş yavaş çıkıyor biraz daha sabır hocam farklı modlar romlar var ama denemek için zaman gerekiyor.

• konu ahiretlikmi oldu ne 10gündür ne ses var ne seda hiçmi gelişme yok arkadaşlar.
  • +++
  • Başımız sağolsun

• Masaüstü ekranım. İstersem bir dokunuşla alt paneli gizliyorum istersem açıyorum. Nova launcher prime ve zooper widget pro kullanarak yaptım.
     Galaxy Note 3 için Yazılım ve Görsel Modifikasyonları Galaxy Note 3 için Yazılım ve Görsel Modifikasyonları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 4 Şubat 2014; 17:54:31 >

• Beyler tavsiye edebileceğiniz Uygulama var mı ?
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür. Beni rahatsız eden bir sesti. cıkırt
  • ee 4 aydır telefonda tık yokmu nedir bu sessizlik.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.