Şimdi Ara

galaxy note 3 - Pilde sorun mu var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu yeni aldim daha 1 hafta bile olmadi. Telefonu aksam yatarken 12 gibi sarjdan cikartiyorum, tabiki %100 dolmus oluyor. Sabah kaltigimda ise sarj %92 civarinda oluyor. Bu normal midir yoksa telefonu servise gosturmeli miyim? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: klorint

Telefonu yeni aldim daha 1 hafta bile olmadi. Telefonu aksam yatarken 12 gibi sarjdan cikartiyorum, tabiki %100 dolmus oluyor. Sabah kaltigimda ise sarj %92 civarinda oluyor. Bu normal midir yoksa telefonu servise gosturmeli miyim? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

Aynı Şey Bendede Var Yalnız Benim Şarj Hep %98 De Gösteriyor
  • Her şeyi açık birakirsaniz (3g,wifi ve bir sürü uygulama) gayet doğal. Şarjı bir tek ekran yemiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka da çalışan uygulamalar yer biraz. Benim de ilk aldığım da öyle idi...Bir de yeni almışsınız 5-10 şarj dan sonra batarya kendisine gelecektir biraz daha.
  • Cevaplariniz icin tesekkuler. Bir sorum daha olacak.Tuncmatik in 3800mAh lik tasinabilir sarj cihazindan aldim. Merak ettigim ise telefonu tuncamige baglayip ayni zamanda tuncmatigi elektrige takabil miyim?

• BENim ağustosta aldığım 2 adet S4 ün geçen ay ikisininde bataryası değişti.samsung telefon bir daha kesinlikle almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

Her şeyi açık birakirsaniz (3g,wifi ve bir sürü uygulama) gayet doğal. Şarjı bir tek ekran yemiyor

Katılıyorum. O Bir Sorun Değildir Sizden Kaynaklanır Herşeyi Açık Bırakırsanız Doğaldır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    9 ay önce açıldı
    İphone 15 pro sarj etme sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimde aynı cihazdan vardı..ilk zamanlar akşamakadar zor dayanıyordu daha sonraları kendine geldi batarya şarjda taktığınızda battery doctor programını açmanızı öneririm..
  • Bende de var kalaksi note 3 sabaha kadar sarz ediyorum hava karar dımı sarzi bitiyor
    Sarz konusunda en iyi telefon note 2 o geceyi geçiriyor

• Bende lg g2 var ayn şekilde akşam yüzde yüz iken bazen sabah kalktıgmda %98 bazende %90 larda oluyor benim düşüncem ya açk kalan uygulamar yada arkaplan işlemlerinin deyişkenliği andıroid lerde var bu deyişkenlik. Yada telefon şebeke çekmediğinde kopukluğunda sürekli arama yaptığı için bazen az bazende çok şarj yiye biliyor. Birdiyeri ise bazen şarj cihazlar verimli şarj etmedikleri içinde bazen daha erken bitebiliyor ki samsungların beraberinde gelen şarj cihazlar pekte iyideyil lg g2 beraberinde gelen şarj cihaz gerçektende mükemmel eşim ve kardeşim s3 s4 lerini benim şarj cihazmla şarj ediyolar daha çabuk ve daha verimli oldugunu söylüyolar sony lerinde şarj cihazları cok verimli ve hızl satmadan nce onu kullanyolard note3 beraberinde gelen şarj cihazı belkide iyidir bilmediğim için yorum yapamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.