Şimdi Ara

Galaxy Note 3 ROOT Yapma İşlemi ve Root Sonrası İşlemleri (Recovery,Rom,Kernel,EFS) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
21
Favori
56.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yurtdışından getirdiğim n9005 modeline buradaki hattımı takınca simlock oldu. bende forumlardaki işlemlere göre odin ile root yapmak istedim ama bir hata verdi sonrasında resimdeki android recovery 3e menusu çıkıyor ve tekrar download menüsüne dönemiyorum. hard reset attım fabrika ayarlarına döndüm ama olmadı. bilen varmıdır, yardımcı olabilir misiniz?

https://store.donanimhaber.com/ff/d7/71/ffd771a39bbc2a79ea70690d9934a509.jpg
     Galaxy Note 3 ROOT Yapma İşlemi ve Root Sonrası İşlemleri (Recovery,Rom,Kernel,EFS)

• Bi gelişme yok mu root konusunda yahu bu canavar rootsuz kullanılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Note 3 live demo unit bir cihazım vardı. Odin'den n9005 rom yükledim ama cihaz sürekli restart ediyor kendisini.
    Cihazın pili altında n900x yazıyor, cihaz açıldığında 10sn kadar durduğu zaman oluyor, n9005 model numarası olarak yazıyor. Cihazın tr olduğunu biliyorum ama uygun rom'u bulamadım,
    sürekli kapandığı için de kies görmüyor telefonu.
    Hangi versiyon kullanmak gerekir, birçok rom denedim ya fail hatası veriyor yada cihaz kendisini restart ediyor.
    Nasıl ilerleyebiliriz dostlar?
  • Su an bu root guncelmi son cikan güncelleme yuklenincede root yapsam sayac artmiyor degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: silentattack7

Bi gelişme yok mu root konusunda yahu bu canavar rootsuz kullanılmıyor

neden?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up up
    Arkadaşlar gelişme yok mu

• Evet sağlıklı ve sayaç artırmayan bir işlem bulabiliriz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yolgezer80

Evet sağlıklı ve sayaç artırmayan bir işlem bulabiliriz umarım.

en başta yazan yöntemler arttırıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cursata

quote:

Orijinalden alıntı: Yolgezer80

Evet sağlıklı ve sayaç artırmayan bir işlem bulabiliriz umarım.

en başta yazan yöntemler arttırıyor mu?

Artırıyo sanırım şimdilik

• (N9000q modeli için yazdıklarım)
    Knox'un tehlikeli sularında seyrederken gelen güncellemelerin tümünü almışsak ve de içimizde bitmek bilmeyen kurcalama hevesi varsa ve root korkuttuysa bizi sadece (MJ7 olan) son rusya romunu kursak bir sıkıntı çıkarmı, çıkmaz ise nasıl kurabilirim.
  • Aslında daha önce hd2 ve evo3d de root,custom rom derken en son htc cihazlarda s-off yapabilmak için küçük bir kabloyla kısadevre bile yapmıştım. xda-dev i biraz inceledim n9000q için rom bulamadım, n900 dedikleri farklı bir cihaz mıdır yoksa n900x mi demek istiyorlar?
  • quote:

Aslında daha önce hd2 ve evo3d de root,custom rom derken en son htc cihazlarda s-off yapabilmak için küçük bir kabloyla kısadevre bile yapmıştım. xda-dev i biraz inceledim n9000q için rom bulamadım, n900 dedikleri farklı bir cihaz mıdır yoksa n900x mi demek istiyorlar?

hayır tamamen farklı modeller onlar
  • quote:

quote:

Aslında daha önce hd2 ve evo3d de root,custom rom derken en son htc cihazlarda s-off yapabilmak için küçük bir kabloyla kısadevre bile yapmıştım. xda-dev i biraz inceledim n9000q için rom bulamadım, n900 dedikleri farklı bir cihaz mıdır yoksa n900x mi demek istiyorlar?

Hocam yanlis biliyorsunuz keske bu durumda yaniltmasaydiniz arkadasi.

N900 ile N9000Q modelleri TAMAMEN AYNI MODELLERDIR. N9000Q modeli sadece pazar adi olarak farkli yoksa hic ama hic farki yok.

Root, rom, kernel ve diger hersey konusunda N900 modeli icin ne varsa N9000Q modelinde de aynisini kullanabilirsiniz.

Mesela şu an benim N9000Q cihazimda ilk mesajda paylastigim N900 romu yukludur.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

quote:

Hocam yanlis biliyorsunuz keske bu durumda yaniltmasaydiniz arkadasi.

N900 ile N9000Q modelleri TAMAMEN AYNI MODELLERDIR. N9000Q modeli sadece pazar adi olarak farkli yoksa hic ama hic farki yok.

Root, rom, kernel ve diger hersey konusunda N900 modeli icin ne varsa N9000Q modelinde de aynisini kullanabilirsiniz.

Mesela şu an benim N9000Q cihazimda ilk mesajda paylastigim N900 romu yukludur.

Bilmiyordum Özür dilerim yanlış bilgi verdiğim için

• TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    forumdaki kullanıcı konusunda sorduğumda güncelleme yapsamda sorunsuz root yapıcağımdı ama anladığım kadarıyla son güncellemelerde knox geldı ve sayaçartıyor şu an sayaç artırmayan root yok değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

forumdaki kullanıcı konusunda sorduğumda güncelleme yapsamda sorunsuz root yapıcağımdı ama anladığım kadarıyla son güncellemelerde knox geldı ve sayaçartıyor şu an sayaç artırmayan root yok değilmi?

Sayac artırmayan root yok fakat warranty bit sayacini gizleme sansimiz var. Ben su an mj7 surumundeyim ama warranty bit sayaci gorunmuyor bootloaderda.
    Vakit bulursam bugun bazi paylasimlarda bulunacagim.

• .

İLK SAYFADA ÇEŞİTLİ GÜNCELLEMELER YAPTIM...

- En güncel Rusya MJ7 PRE-ROOTED firmware dosyası eklenmiştir.

- Türkiye'ye özel olarak CSC ve MODEM dosyaları eklenmiştir. Bu sayede Rus romunda da olsanız bütün optimizasyonlar Türkiye bölgesine göre olacaktır.

- Yeni Custom Rom'lar eklenmiştir.

- Mevcut custom rom'lara ait güncellemeler eklenmiştir.

- Custom kernel eklenmiştir.
  • burası yeri değil ama ben telefona hiç rom root yapmadım ama uygulama artıkları çok fazla ve ram kullanımı gerektiğinden fazla rom yükleyip sıfırlayayım diyorum sayaçlar falan bunlar nasıl olcak herşeyin yasal olacağı rom yükleme yöntemi var mı ?
  • quote:

burası yeri değil ama ben telefona hiç rom root yapmadım ama uygulama artıkları çok fazla ve ram kullanımı gerektiğinden fazla rom yükleyip sıfırlayayım diyorum sayaçlar falan bunlar nasıl olcak herşeyin yasal olacağı rom yükleme yöntemi var mı ?

Ne olursa olsun su anda knox sayaci oyle yada boyle artiyor. O yuzden sorunuzun cevabi maalesef Hayır.

Yazimda da bahsettigim gibi warranty bit yazisini gizleme imkanimiz var sadece. Ne kadar etkili olyr bilmiyorum ama bundan daha iyi bir cozum bulamadim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

burası yeri değil ama ben telefona hiç rom root yapmadım ama uygulama artıkları çok fazla ve ram kullanımı gerektiğinden fazla rom yükleyip sıfırlayayım diyorum sayaçlar falan bunlar nasıl olcak herşeyin yasal olacağı rom yükleme yöntemi var mı ?

Ne olursa olsun su anda knox sayaci oyle yada boyle artiyor. O yuzden sorunuzun cevabi maalesef Hayır.

Yazimda da bahsettigim gibi warranty bit yazisini gizleme imkanimiz var sadece. Ne kadar etkili olyr bilmiyorum ama bundan daha iyi bir cozum bulamadim ben.

Ben stock rom yüklücem ama kiesle falan olmuyor mu?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.