Bildirim
galaxy note cihazım power tuşuna basınca reset atıyor yardım lazım!!
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı problem bendede mevcut,
Yaklaşık 3 farklı rom kurdum kernel değiştim düzelmedi. Bi ara bataryadandır diyip cepium marka n7000 batarya aldım, düzeldi sandım fakat 2 gün önce sorun tekrar nüksetti. Şimdi teli 10dk bile kullanamıyorum. Hatta şu videodaki arkadaşın probleminin aynısını yaşıyorum:
Telefonu servise vereceim fakat servisteki elemanları bildiğim için, telefonu açacaklar power tuşunda problem yok deyip geri gönderecekler oyüzden göndermek istemiyorum. XDA forumda bazıları telin içini açıp power tuşunu alkolle temizlemiş, bu tarz birşey denedniz mi?
-
hayır denemedim ilk sizden duyuyorum bunu da telefonla çok uğraşırım normal de çok fazla rom yüklemişimdir hiç böyle olmamıştı siz naptınız denediniz mi bunu aynı problem devam ediyor mu ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X