Şimdi Ara

Galaxy note II mi ? galaxy sIII mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: weneorn

quote:

Orijinalden alıntı: elchelo16

quote:

Orijinalden alıntı: welmour

Note 2 donanımsal özellikler olarak S3 den üstün ve bir performans farkı var elbet. Ama benchmarklarda bile çok çok büyük bir fark yok son kullanıcıya yansıyan çok büyük bir performans farkı yok yani anlatmak istediğim. Kararı vermenizi sağlayacak olanın günlük kullanım olduğunu düşünüyorum. Note 2 gerçekten çok büyük bir telefon neredeyse bir tablet kadar. Tek elle kullanmak imkansız gibi birşey. S3 de diğer telefonlara göre çok büyük ama tek elle rahat kullanılabiliyor. Bence Note 2 de sizin için mutlaka olması gereken bir özellik yok ise (stylus ile çizim olayı ya da daha büyük ekran gibi) rahatlık açısından S3 daha uygun olacaktır. Ama tabii hangisini alırsanız alın piyasadaki en iyi 2 telefondan birini almış olacaksınız

Aslında yanımda çantamı hep taşırım noteII yi taşımakta zorlanmam. İletişim ihtiyacımıda basit bir nokia ilede halledebilirim. İkiside çok hoşuma gidiyor ama nedense note II ağır basıyor.

Evet bu telefonlar arasındaki en büyük fark bence de ekran günlük kullanım açısından bakınca. O yüzden eğer taşımada sıkıntı yoksa note 2(çünkü birşeyler izlemek ve nette dolaşmak ekran büyüdükçe rahatlaşıyor benim görüşüm) alınmalı. Ayrıca yanında gelen kulaklığı kullanacaksanız telefon geldiğinde onunla görüşlmeli yoksa bir bluetooth kulaklık alınmalı çünkü bu ufak tableti telefon gibi kulağa götürünce çok kötü gözüküyor...

Bluetooth kulaklık kullanmayı düşünüyorum noteII yi alırsam şuan araştırıyorum.Almanya'da yok henüz en azından baktırdığım yerlerde.
    Buhafta sonuna kadar bulamazlarsa galaxy SIII olacak sanırım.

• Note ve S3 kullanmış biri olarak Note 2 diyorum.
  • Telefondan beklentiye göre değişir, ama ben düşünmeden note 2 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck Fuddy

Note ve S3 kullanmış biri olarak Note 2 diyorum.

Güzel...
  • Bu güzel noteII yorumlarıyla ben 1 ay daha beklerim herhalde noteII yi
  • Sonunda karar verildi ve Galaxy sIII almış bulunmaktayım.1 hafta sonunda elimde olacak nasip olursa
  • quote:

Sonunda karar verildi ve Galaxy sIII almış bulunmaktayım.1 hafta sonunda elimde olacak nasip olursa

öncelikle hayırlı olsun, ben de iki cihaz arasında kaldım, bana göre ;
    hız, performans ve ekran netliği icin ( ikisi arasında çok fark olmaz )
    işletim sistemi ( jelly bean ile note 2 geliyor bu avantaj, s3 e de yüklenecek ama direk jelly ile gelmesi daha iyi )
    ekran boyutu ( note 2 daha büyük ama s3 de en büyük cihazlardan )
    fiyat ( garantili s3 1500-1600 tl civarında bulunur, ancak note 2 2.200 tl civarından çıkacaktır.)

sadece note 2 ile dolaşmak belki zamanla yorabilir, benim gönlümden note 2 geçiyor, ama aradaki fiyat farkı düşündürüyor ve ayrıca turkiyeye gelmesi icin en az 1 ay var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung ATIV S önerecektim bende WP8 ama kasa olayı bitirmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanfx

quote:

Sonunda karar verildi ve Galaxy sIII almış bulunmaktayım.1 hafta sonunda elimde olacak nasip olursa

işletim sistemi ( jelly bean ile note 2 geliyor bu avantaj, s3 e de yüklenecek ama direk jelly ile gelmesi daha iyi )
    fiyat ( garantili s3 1500-1600 tl civarında bulunur, ancak note 2 2.200 tl civarından çıkacaktır.)

sadece note 2 ile dolaşmak belki zamanla yorabilir, benim gönlümden note 2 geçiyor, ama aradaki fiyat farkı düşündürüyor ve ayrıca turkiyeye gelmesi icin en az 1 ay var.

Saolasın. Aslında benim tercihimde noteII idi fakat bulamayınca s3 aldım. Bana göre video bulamıyordum internette S3 le ilgili her menüsünü ayrı ayrı kayıt yapacağım.
    videosunu paylaşacağım ama biraz zaman alacak telefon gelecek tatile gideceğim.Döndükten sonra inş.

• Bu karsilastirmalari yaparkeb hic ramin 2gb olmasini katmamaniza sasiyorm cidden... Ram cok onemli fakat bi handikap war ekran buyudukce ram ihtiyaci artiyorsa tabi bide 4.1 fazla ram tuketiyorsa gorew yoneticisnde yine 100mb ram goruceksek telefon alinmaz farki daysaniz hic ramin tam degerini gosteren wideo yok cekilen videolarda hickimse gorew yoneticisine girpte kac mb ram yiyor bakan yok yada bnmi gormedim paylasirmisinz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayirli olsun. Dogru karar vermissiniz. Note cok buyuk.

• quote:

quote:

quote:

Saolasın. Aslında benim tercihimde noteII idi fakat bulamayınca s3 aldım. Bana göre video bulamıyordum internette S3 le ilgili her menüsünü ayrı ayrı kayıt yapacağım.
    videosunu paylaşacağım ama biraz zaman alacak telefon gelecek tatile gideceğim.Döndükten sonra inş.

S3 ile ilgili bu forumdan olan nomadcry arkadasin hazirladigi ve yaklasik bir bucuk saatlik olan bir video mevcut youtube da.

• quote:

quote:

quote:

tabii bu arada note 2 nin pilinin daha büyük oldugunu hatırlatmakta fayda var.
    su anda iki cihazda piyasada olsa ben note 2 alırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Performans olarak iki cihazın arasında dağlar yok. Eğer taşıyabilirim problem olmaz dersen eğer, NOTE II öneririm.
    Ama S III alırsan da zaten pişman olmazsın. Keşke demezsin
  • performans açısından gayet ikisi de iyi sadece büyüklük açısından size sorun cikarticak mi o önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Performans olarak iki cihazın arasında dağlar yok. Eğer taşıyabilirim problem olmaz dersen eğer, NOTE II öneririm.
    Ama S III alırsan da zaten pişman olmazsın. Keşke demezsin

galiba s3te karar kılmış
  • Ram konusu nir hicbir wideoda yok sormasi ayiptir??? 2gb deniyor hicbir incelemede gormedik gorew yoneticisini acip gosteren... Kac gb ram yiyor cihaz silince nenladar kaliyr bakan yokmu?

• bende note 2 yi bekliyorum cihazı görsem büyüklüğü hakkında bir fikir edinsem ona göre seçicem
  • Sonunda elime ulaştı ve boyutları nedeniyle s3 tercihimden dolayı mutluyum çünkü s3 bile yeterince büyük performans süper şuan s3ten yazıyorum.

• ben olsam note 2 alırdım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.