Şimdi Ara

Galaxy note II mi ? galaxy sIII mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yakında yurtdışına çıkacağım ( 1-2 aylık zaman dilimi içerisinde )
    Bu önümüzdeki iki hafta içerisinde de yurt dışından misafirim gelecek.Telefon almak istiyorum fakat galaxy note II piyasaya çıkmamış henüz.
    Galaxy sIII alayımmı yoksa bekleyip gittitikten sonra galaxy noteII mi alayım ne dersiniz ?

• Bende aynı ikilemdeyim ama büyük ihtimalle ben, daha uzun süre idare edebileceği için note 2 alıcam
  • Galaxy note II ağır basıyor. Cepte Laptop kullanmak gibi bişey olsa gerek
  • biri elma biri armut
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutkop

biri elma biri armut

Derken?????????
  • note çok büyük. bende vardı 1 hafta kullanıp s3 aldım. sanki kulağıma ipad dayayıp konuşuyormuşum gibi utandım çevredeki insanların bakışlarından. ayrıca cebe falan da girmiyor. s3 bence en ideal boyutlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elchelo16

quote:

biri elma biri armut

Derken?????????

Ne demek derken arkadaş? Şu telefonları adam gibi kıyaslamayı bi öğrenemediniz. Bilmişlik de yapmak istemem açıkçası, bu tavrımı maruz görün fakat telefonun biri 5.5 diğeri 4,8 inç. En başta kullanım amacı olarak birbirinden ayrılıyor bu telefonlar. Biri başka bir amaca hitap ederken diğeri başka bir amaca hitap ediyor. Bence kıyaslamayı bu yünde yapmalısınız. Sistem özellikleri olarak yapılacak kıyaslar aynı amaca hitap eden telefonlar arasında yapılmalıdır görüşündeyim.

• quote:

quote:

quote:

biri elma biri armut

Derken?????????

Ne demek derken arkadaş? Şu telefonları adam gibi kıyaslamayı bi öğrenemediniz. Bilmişlik de yapmak istemem açıkçası, bu tavrımı maruz görün fakat telefonun biri 5.5 diğeri 4,8 inç. En başta kullanım amacı olarak birbirinden ayrılıyor bu telefonlar. Biri başka bir amaca hitap ederken diğeri başka bir amaca hitap ediyor. Bence kıyaslamayı bu yünde yapmalısınız. Sistem özellikleri olarak yapılacak kıyaslar aynı amaca hitap eden telefonlar arasında yapılmalıdır görüşündeyim.

Öncelikle mesajda anlatılmak isteneni iyi anlayıp daha sonra yorumlamak bildiklerinizi anlatmanıza daha çok yardımcı olacaktır.
    Mesaj Yeterince anlaşılır olmamışki bize kıyaslamanın püf noktaları hakkında bilgi vermişsiniz.
    Sizden iki telefonu kıyaslamanızı istemedim.
    Bunu sorarken mesajdan anlaşılması gereken şudur; bana göre iki telefonda benim kullanım amaçlarıma hitap ediyor.Sizce hangisi soru bu ?

• Note 2 donanımsal özellikler olarak S3 den üstün ve bir performans farkı var elbet. Ama benchmarklarda bile çok çok büyük bir fark yok son kullanıcıya yansıyan çok büyük bir performans farkı yok yani anlatmak istediğim. Kararı vermenizi sağlayacak olanın günlük kullanım olduğunu düşünüyorum. Note 2 gerçekten çok büyük bir telefon neredeyse bir tablet kadar. Tek elle kullanmak imkansız gibi birşey. S3 de diğer telefonlara göre çok büyük ama tek elle rahat kullanılabiliyor. Bence Note 2 de sizin için mutlaka olması gereken bir özellik yok ise (stylus ile çizim olayı ya da daha büyük ekran gibi) rahatlık açısından S3 daha uygun olacaktır. Ama tabii hangisini alırsanız alın piyasadaki en iyi 2 telefondan birini almış olacaksınız

• Şahsen ben note 2 yi bekliyorum,büyük ekran olduğu için arz talep meselesi bu işler,note 2 yi alacak olan birisi tek ellen kullanmayı unutsun!!! ha bir de yanında çanta taşısın...Anlıyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Şahsen ben note 2 yi bekliyorum,büyük ekran olduğu için arz talep meselesi bu işler,note 2 yi alacak olan birisi tek ellen kullanmayı unutsun!!! ha bir de yanında çanta taşısın...Anlıyormusunuz?

aynen cihaz aşırı büyük. bildiğin tablet.
  • Elimize alalım bir aleti sonrasına bakarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: welmour

Note 2 donanımsal özellikler olarak S3 den üstün ve bir performans farkı var elbet. Ama benchmarklarda bile çok çok büyük bir fark yok son kullanıcıya yansıyan çok büyük bir performans farkı yok yani anlatmak istediğim. Kararı vermenizi sağlayacak olanın günlük kullanım olduğunu düşünüyorum. Note 2 gerçekten çok büyük bir telefon neredeyse bir tablet kadar. Tek elle kullanmak imkansız gibi birşey. S3 de diğer telefonlara göre çok büyük ama tek elle rahat kullanılabiliyor. Bence Note 2 de sizin için mutlaka olması gereken bir özellik yok ise (stylus ile çizim olayı ya da daha büyük ekran gibi) rahatlık açısından S3 daha uygun olacaktır. Ama tabii hangisini alırsanız alın piyasadaki en iyi 2 telefondan birini almış olacaksınız

Aslında yanımda çantamı hep taşırım noteII yi taşımakta zorlanmam. İletişim ihtiyacımıda basit bir nokia ilede halledebilirim. İkiside çok hoşuma gidiyor ama nedense note II ağır basıyor.

• quote:

quote:

Note 2 donanımsal özellikler olarak S3 den üstün ve bir performans farkı var elbet. Ama benchmarklarda bile çok çok büyük bir fark yok son kullanıcıya yansıyan çok büyük bir performans farkı yok yani anlatmak istediğim. Kararı vermenizi sağlayacak olanın günlük kullanım olduğunu düşünüyorum. Note 2 gerçekten çok büyük bir telefon neredeyse bir tablet kadar. Tek elle kullanmak imkansız gibi birşey. S3 de diğer telefonlara göre çok büyük ama tek elle rahat kullanılabiliyor. Bence Note 2 de sizin için mutlaka olması gereken bir özellik yok ise (stylus ile çizim olayı ya da daha büyük ekran gibi) rahatlık açısından S3 daha uygun olacaktır. Ama tabii hangisini alırsanız alın piyasadaki en iyi 2 telefondan birini almış olacaksınız

Aslında yanımda çantamı hep taşırım noteII yi taşımakta zorlanmam. İletişim ihtiyacımıda basit bir nokia ilede halledebilirim. İkiside çok hoşuma gidiyor ama nedense note II ağır basıyor.

Dediğim gib sonuçta piyasadaki en iyi 2 telefon hangisini alırsanız alın kötü seçim yapmamış olursunuz.

• quote:

quote:

quote:

Dediğim gib sonuçta piyasadaki en iyi 2 telefon hangisini alırsanız alın kötü seçim yapmamış olursunuz.

Teşekkürler yorumların için bakalım hangisine karar vereceğim.

• Ben 1 yılı aşkın S2 kullanıyorum. Bir sonraki telefonumun ekranının daha büyük olmasını isterdim. O yüzden benim tercihim Note 2 olurdu.
    Ancak daha önceden büyük ekran kullanmadıysanız Galaxy S3 fazlasıyla işinizi görür. Bu tamamen sizin tercihinize bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycanua

Elimize alalım bir aleti sonrasına bakarız

Eline alırsan telefonuda alırsın
  • 2500 TL olursa alan olur mu ?
  • quote:

quote:

Evet bu telefonlar arasındaki en büyük fark bence de ekran günlük kullanım açısından bakınca. O yüzden eğer taşımada sıkıntı yoksa note 2(çünkü birşeyler izlemek ve nette dolaşmak ekran büyüdükçe rahatlaşıyor benim görüşüm) alınmalı. Ayrıca yanında gelen kulaklığı kullanacaksanız telefon geldiğinde onunla görüşlmeli yoksa bir bluetooth kulaklık alınmalı çünkü bu ufak tableti telefon gibi kulağa götürünce çok kötü gözüküyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: weneorn
    Ayrıca yanında gelen kulaklığı kullanacaksanız telefon geldiğinde onunla görüşlmeli yoksa bir bluetooth kulaklık alınmalı çünkü bu ufak tableti telefon gibi kulağa götürünce çok kötü gözüküyor...

aynen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.