Şimdi Ara

Galaxy note imei kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından galaxy note n7000 aldım kaydı yapılmıştır dediler ama dün bir mesaj geldi ..... imeli cihaz kayıt dışıdır cihazınız 1 hafta içinde kapatılacaktır diye imei numaraları cihazımla uyuşmaktadır benım bunu tekrar kayıt yaptırmama için pasaporta ihtiyacım vardır yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır ?

• Pasaport Elinde Yoksa Herhangi Bir Telefonun İmei'ni Nota Aktarabilrsin Ama Telefonu Güncelledigin Zaman Tekrar'dan Kayıt Dışı Kalır Telefon
  • Onuda dusundum ama yasal yolla yapmak istiyorum tekrar tekrar bu sorunlarla ugrasmak istemiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O Zaman Son 1 Ay İçin'de Türkiye'ye Giriş Yapmış Olan Bi Pasaport'a İhtiyacın Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoExx

O Zaman Son 1 Ay İçin'de Türkiye'ye Giriş Yapmış Olan Bi Pasaport'a İhtiyacın Var

+100 tl
  • Dogrudur
  • Ben kendime pasaport cikarttirip yurt disina giris cikis yapsam olurmu? bide pasaportun suresi bitince kayit disimi kalicak telefon yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olur. Pasaportuna bir kere kayıt yaptırdıktan sonra ömür boyu hiçbirşey olmaz. Pasaport süresi ile ilgili bir durum yoktur.
  • Bide galaxy note icin flip cover kabini bulamadim hicbiyerde satan birisi felan varmi???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.