Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.843
Cevap
114
Favori
437.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burada bazı arkadaşlar beni bilir, Samsungcuyum; sky kardeşim de tanır çok cihaz değiştirdim onun gibi ama Samsung dışında yapamıyorum. İşlemci işine hiç girmeyim, benim tercihim de SD ama EX alana ve memnun kalana da saygı duyarım.

Samsung'un her yeni çıkarttığı modeli almışımdır. Note 20 ailesinde tıkandım :D

Ultra almam 6.9 luk cihaz kullanmak bana göre değil. S20+ var şu anda bende ama bu tasarım harikası.
    6.7 ama ergonomisi daha ufak hissiyatı veriyor. 186 gr.lık ağırlık ise mühendislik başarımı.

Kısaca daha kompakt cihazları tercih ediyorum aslında. Note 20 düz de bana uymuyor ya.
    S20+'a göre artısı bir kalemi olmuş oluyor :D Tazeleme hızından, ekrandan, ramden falan feragat etmem lazım ki mantıksız.

O nedenle bu sefer pas geçip yeni seriyi bekliyorum :D

Yeni alan dostlara hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

Sesli ortamda kulaklıkla görüşme yaptınızmı
    Henüz dışarda görüşme yapmadı denemedim hocam. Yarın deneyip yazıcam buraya.
  • Dream_Rocker kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaancakir

Dostum anladık snapdragon aldın.
    Daha iyi olduğunuda anladık.
    Kaçakçı da değilsin hadi anlamış gibi yaptık.
    Artık birşey ispatlamaya çalışmasanda insanlar da exynos cihazlarıyla ne kadar memnun birazda onları dinlememize müsade etsen?????
    Gerçekten şu sayfada senden herkes bunaldı sende farketmeye çalışırsan çok seviniriz.
    İmzamı atarim....

Sirf bos muhabbetler yüzünden konuya girmiyorum. Girsem gene aynı boşlukta sohbetler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu snapdragon ve exynos kavgasını bırakalım. Kimseye faydası yok. Arada yararlı paylaşımlar bu muhabbetler yüzünden kaynıyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Üstte alıntıladığım app te sürekli 96 hz çalıştırıyor ve VRR (Variable Refresh Rate) deaktif oluyor.

Eğer VRR da çalışsın istiyor iseniz aşağıdaki komutu adb den yazmanız gerekiyor. ADB nin nasıl kullanılacağını öğrenmek için Youtube da araştırarak bulabilirsiniz.

adb shell settings put system peak_refresh_rate 96.0

Bu işlemi yaptıktan sonra pürüzsüz hareketten standart a alıp tekrar adaptife alın. displayhz.com a girin telefonun browserından. ekrana dokununca 96hz bıraktığınızda 60 hz de ise işlem başarılı olmuş demektir.

Alıntıları Göster
    Mesela bunun gibi.

• bjkali kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum hocam

• Merhaba arkadaslar degisim kampanyasindan note 10 verip note 20 alarak aranıza katildi.. cihazimi 5500 e saydilar 130 ada hediye ceki verdiler.

• harunresitz kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Düz Note 20 mi aldınız hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oxiabit

Hayırlı olsun. Düz Note 20 mi aldınız hocam ?
    Evet hocam ultra almadim. Note 2 serisinden bu yana spenden dolayi note dan vazgecemeyenlerdenim. Note 10 un boyutu cok icime sinmisti simdi de sirf daha kucuk diye note 20 aldim. Buyuk telefonu tek el kullanmak cok sikinti.

Bazi arkadaslar islemci farkindan bahsetmis, ekran hiz degisim orani gibi detaylardan bahsetmis ama bence cok da gerekli kavramlar degiller sonucta bu cihazlar da son defe e akici ve hizli calisiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

Evet hocam ultra almadim. Note 2 serisinden bu yana spenden dolayi note dan vazgecemeyenlerdenim. Note 10 un boyutu cok icime sinmisti simdi de sirf daha kucuk diye note 20 aldim. Buyuk telefonu tek el kullanmak cok sikinti.

Bazi arkadaslar islemci farkindan bahsetmis, ekran hiz degisim orani gibi detaylardan bahsetmis ama bence cok da gerekli kavramlar degiller sonucta bu cihazlar da son defe e akici ve hizli calisiyorlar.

Alıntıları Göster
    bende note 20 takip ediyorum ve almayı planlıyorum.
    deneyimlerinizi bekliyoruz. magazada note 10 ile kamera kasılastırması yaptım, note 10 dan iyi. note 10 10xe kadar zoom yapıyor. 10x zoomda note 20 iyi.
    ekranı parlak gelmedi bana. sanırım cozunurlukten dolayı.

ozellikle batarya performansını bekliyoruz.

• Alan arkadaşlara hayırlı olsun tekrar. Şarj konusu note8 ile aynı gidiyor aşağı yukarı. Bugün telegram kullanırken cihazda ısınma oldu. Sebebini anlamadım. Yani öyle aman aman ısınmadı ama telefonun arkasında hissedilebilen bir ısı artışı oldu.
    Instagram, facebook , reklam yöneticisi, google ads gibi uygulamalarda sorun yok.
    Bir diğer dikkat ettiğim nokta, wireless şarj ile note8 e nazaran daha yavaş şarj oluyor. Note8 wireless şarjda ciddi ısınıyordu, note20 de bu ısı olmadı. Ama enteresanı ekranda hızlı kablosuz şarj yazıyor, yavaş doluyor. Pil kapasitesinden mi acaba bilemiyorum.
    Bugün dikkat ettiğim başka bir nokta da karşı tarafı ararken ahizeden gelen çalma sesi pürüzlü geliyor ses yüksekken. Gerçi birdaha denemedim gün içinde fırsat olmadı. Alanlar bunu bir test edebilirler mi?

• Batarya biraz daha iyi oldu diyebilirim.

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

• Yeni telefonlarda bataryanın kalibrasyonu en az 1 hafta. Aslında en doğru batarya test sonucunu ilk haftadan sonra alabiliriz.
  • Selamlar herkese, Note 10 Plusdan sonra Note 20 Ultraya geçtim.

Öncelikle telefonla ilgili düşüncelerimi paylaşmadan önce şu işlemci konusundaki yorumları okudum. Ya anlamak gerçekten güç geliyor bana evet dediğiniz gibi SD daha iyi bir işlemci olabilir,ama Samsung Türkiye kendi işlemcisini gönderiyor ister al ister alma. Note 10 plusda aynı işlemci kullanıyordum ne bataryasından sorun yaşadım nede şebeke problemi.
    Şu Exynos işlemciye bok atanların çoğu varya cebinde Note 20 ultra alacak kadar parası yok ama konuşuyor.

Telefonun izlenimlerine gelince Spen çok iyi olmuş.
    Ekran 120hz de kullanıyorum gün içerisinde 5 saat 35 dk ekran süresi aldım.
    Otomatik parlaklıkta bluetooth açık saat bağlı konum sürekli açık navigasyon çok kullanıyorum.

Dokunmatik hassasiyet güzel.

Varsa sormak istedikleriniz yardımcı olurum.

Beyaz renk çok şık bu arada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• @velocan85 kardeşimle birlikte Buds Live kulaklığın görüşme kalitesini test ettik.

Ev, araba, cadde üzeri, otoyol gibi farklı mekanlarda test gerçekleştirdik.

Ses karşı tarafa her koşulda çok iyi gitti. Bazen çok ses olan yerlerde Buds Live'da karşı tarafın sesini biraz daha az duydum. Fakat bu da normal.

Şarjı gayet iyi gidiyor. Ayrıca çok şık bir kulaklık yapmışlar.

Kulaklığa entegre gelen slikonlar takılıyken kulağıma tam oturmadı, o yüzden kulaklığın slikonları çıkarıp kutudan çıkan büyük slikonları taktım, daha rahat oldu. Tabi bu durum herkeste farklı olabilir.

Sonuç : Uzunca bir süre Buds Live kullanacağım (memnun kaldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkali -- 7 Eylül 2020; 15:38:7 >
    Merhaba,

Kulaklığın şarjı gayet iyi gidiyor. Telefonu satmaktan vazgeçtiniz sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn_chn

Merhaba,

Kulaklığın şarjı gayet iyi gidiyor. Telefonu satmaktan vazgeçtiniz sanırım?
    Cihaz kendine geldi hocam. Kullanmaya devam
    Sizin adınıza sevindim. Gelecek güncellemeler ile daha da iyi olacağına inanıyorum ben.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.