Bildirim
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (21. sayfa)
Amazon.com.tr: ?500'ye Sepette ?150 İndirim! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/ABIJ4KOGES8I6
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Üstte alıntıladığım app te sürekli 96 hz çalıştırıyor ve VRR (Variable Refresh Rate) deaktif oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: cagrimir
Arkadaşlar s20 serisinde kullanılan 96 hz e düşürme apksını Note 20 ultra da da denedim. Herhangi bir sıkıntı yok. Pil ömrünü uzatmak için 96 hz de kullanıyorum. Aşağıdaki linkten detaylara ulaşabilirsiniz.
https://www.sammobile.com/news/galaxy-s20-96hz-refresh-rate-mode/
Eğer VRR da çalışsın istiyor iseniz aşağıdaki komutu adb den yazmanız gerekiyor. ADB nin nasıl kullanılacağını öğrenmek için Youtube da araştırarak bulabilirsiniz.
adb shell settings put system peak_refresh_rate 96.0
Bu işlemi yaptıktan sonra pürüzsüz hareketten standart a alıp tekrar adaptife alın. displayhz.com a girin telefonun browserından. ekrana dokununca 96hz bıraktığınızda 60 hz de ise işlem başarılı olmuş demektir.
-
Beklemdeyim hocam çok teşekkür ederim. -
-
Gerçekleri yazdıkları aşikar da bunu yazmalarına rağmen Exynos diye diretmelerine ne demeli bilemedim :)
Saygılarımla... -
Yok hocam bizim millet hayali mutlulukları cok sever he diyip gecmek lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkenin hali hakikaten kötü. Telefon kaçakçılığıdan para kazanan esnaf, vergisini verip Türkiyeden cihaz alan vatandaşa hayali mutluluk dersi vermeye çalışıyor.
Benim başlığa gelip destek olacak bir arkadaş grubum olmasa da bu forumda yine izah edeyim. Belki madde madde yazınca anlaşılır.
1-snapdragon işlemci exynostan iyidir.
2-ülkemizde sd note20 ultra satışı şuan için yoktur.
3-bu sorunun muhattabı Samsungdur.
4-kişisel olarak telefon alev alır, şarjı biter sorunlarını yaşamadım.
5-samsung exynosmuş sdmuş çok ilgilenen bir kullanıcı değilim, beğendiğime değer diye düşünürsem ödeme yaparım beğenmediysem yapmam. Ödeme yaptıysam da birkaç ay içinde eskiyen bir teknoloji haline gelecek telefon için kendimi paralamam
6-hiçbir platformda çocuk gibi arka arkaya benim cihazım hariç bütün cihazlar çöp demem. (Öyle olsalar bile bunu arka arkaya her telefon alana yazmam)
Tabi elimde bulunan telefonları satmak gibi bir derdim yok haliyle :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream_Rocker -- 5 Eylül 2020; 20:46:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kardesim bu kadar iclenecegini bilsem yorum yapmazdım sana bir tane hediye edeyim istersen gönlün olsun :)
Kaçakçılığını yaptığın ürün için rüşvet mi teklif ediyorsun kardeşim. Teşekkürler ben hem cihazımdan hem de yasal olarak yaptığım alışverişten memnunum.
Ama işsizşikten mecburen bu işi yapıyorsan gel iş vereyim.
Sesli ortamda kulaklıkla görüşme yaptınızmı
Merhaba ,
Geçmişte s7 edge kullanmış biri olarak , exynos sd mevzusu yıllardır konuşuluyordu , 2 işlemci arasında fark oldukça azdı hep ama son versiyon da fark iyice açılınca tepkileri bende normal karşılıyorum. Geçmişte ki exynos versiyonları kendi ülkesine de veren samsung neden bu işlemcileri sadece bize göndermeye başladı acaba ? Ayrıca bu kadar para verdikten sonra bariz olarak daha güçsüz telefonu almak insanı düşündürür. Samsung un birkaç yıldır gidişi hayra alamet durmuyor , nokia ya dönerse sonu şaşırmam :) -
Sorulması gereken doğru soru tam da bu. Hindistanla aynı kefeye konuluyoruz çünkü...quote:
Orijinalden alıntı: oemci32
Merhaba ,
Geçmişte s7 edge kullanmış biri olarak , exynos sd mevzusu yıllardır konuşuluyordu , 2 işlemci arasında fark oldukça azdı hep ama son versiyon da fark iyice açılınca tepkileri bende normal karşılıyorum. Geçmişte ki exynos versiyonları kendi ülkesine de veren samsung neden bu işlemcileri sadece bize göndermeye başladı acaba ? Ayrıca bu kadar para verdikten sonra bariz olarak daha güçsüz telefonu almak insanı düşündürür. Samsung un birkaç yıldır gidişi hayra alamet durmuyor , nokia ya dönerse sonu şaşırmam :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream_Rocker -- 5 Eylül 2020; 21:39:41 >
-
Samsung exynos 990 değilde yeni seri işlemciyi yetiştirip bu cihaza koysaydı , exynos ta olsa bu şekilde tepki görmezdi tabi , orası da ayrı :) -
Hay ağzına sağlık dostum ne güzel söylemissin ya garantisiz kutusuz kayıtsız kaçak telefon sat 10 bınlıra para ver enaz ne güzel istanbul bee
Hindistan a ilaveten tüm Avrupa, Avustralya da exynos.
Samsung nokia gibi olmaz cunku dunyanin en büyük teknoloji sirketlerinden biri hatta en büyüğü diyebiliriz. Telefon konusuna gelirsek kendi urettigi işlemciye belirli bir yatirim yapıldı ve bunu bir sekilde cikartmaya çalışması normal ancak ortada bariz farklar varken bu internetin de yardımıyla çok zorlasti. Amd işbirliğine bu yüzden geçtiler ve seneye gelecek exynos 1000 işlemcisi ile snapdragonun adrenosunu geride bırakacağını düşünmekteyim. Samsung hicbir zaman geride kalmayi kabullenmeyecektir
Eskiden samsung note telefon çıkarırdı, ertesi sene alırdım.
Şimdi ne özellikleri var, yeni modeline ne eklemiş çıkarmışlar bakmıyorum bile.
Bu fiyatlarla..
Kullanıcılarına hayırlı olsun tabi.
En azindan konusunu boş geçmedim, yazdım yine biseyler.
-
Dunyada kacak kavramı turkiye gibi 3. Sinif ulkelere dayatilan talihsiz kavramlardan biri. Kacak olarak adlandirilmamak icin, gereksiz vergiler verip daha dusuk performans almayi kabul etmektense aklimi kullanmayi herzaman tercih ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 5 Eylül 2020; 21:54:58 >
kaçak kullanmak ile kaçakçılıktan para kazanmak arasındaki farkı arkadaşa birisi anlatsın ben çok yoruldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream_Rocker -- 5 Eylül 2020; 21:58:56 > -
Dostum anladık snapdragon aldın.
Daha iyi olduğunuda anladık.
Kaçakçı da değilsin hadi anlamış gibi yaptık.
Artık birşey ispatlamaya çalışmasanda insanlar da exynos cihazlarıyla ne kadar memnun birazda onları dinlememize müsade etsen?????
Gerçekten şu sayfada senden herkes bunaldı sende farketmeye çalışırsan çok seviniriz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X