Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.843
Cevap
114
Favori
437.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kimse Exynos SD'dan iyi demedi ki? Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz? Önermeyebilirsiniz de. Ben de aksine öneriyorum, Türkiyede yasal yollarla bu ürün satılıyor ve ben memnunum. Gerçeği değiştirmiyor derken, aynı fiyata türkyiyede Snapdragon var da biz exynos mu tercih ettik anlamadım? Ha samsung yerine git iphone al derseniz orda durun, bırakın da paramı hangi beğendiğim ürüne harcayacağıma ben karar vereyim.

Siz ve arkadaşınızın söylediğinin aksine cihaz alev alev yanıp şarjı hemen bitirmiyor. Deneyimlerim bu yönde, yarın sizin dediğiniz gibi olur bilemem, olursa "hakikaten öyle oluyormuş" da derim.
  • Dream_Rocker kullanıcısına yanıt
    Tamam sizin cihaz size ozel.modlu yapilmis su soğutmali gelmis haklisiniz. Performans videonuzu bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream_Rocker

Kimse Exynos SD'dan iyi demedi ki? Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz? Önermeyebilirsiniz de. Ben de aksine öneriyorum, Türkiyede yasal yollarla bu ürün satılıyor ve ben memnunum. Gerçeği değiştirmiyor derken, aynı fiyata türkyiyede Snapdragon var da biz exynos mu tercih ettik anlamadım? Ha samsung yerine git iphone al derseniz orda durun, bırakın da paramı hangi beğendiğim ürüne harcayacağıma ben karar vereyim.

Siz ve arkadaşınızın söylediğinin aksine cihaz alev alev yanıp şarjı hemen bitirmiyor. Deneyimlerim bu yönde, yarın sizin dediğiniz gibi olur bilemem, olursa "hakikaten öyle oluyormuş" da derim.
    Sizin önermeniz için birşeyleri kullanmış, deneyimlemis farkları anlamanız lazım ki öyle önerin bir kıymeti olsun. Telefonda hobim var, sadece son 1 yılda 10 dan fazla cihaz kullandım. Pro Max ten, iPhone 11 e, S20 serilerine, rog phone a kadar . Hele Samsung, lansmanda almadığım bir tek Note 20 serisi oldu son zamanda. Neden bunları yazdım, bu kadar cihaz kullanınca farkları , iyi kötü ayırt edilebiliyor. Dediğim gibi siz memnun olabilirsiniz, tavsiye de edebilirsiniz.. daha iyi cihaz kullanmadiginiza emin oldum bu yorumu görünce zaten.

Kilit nokta o yazdığınız aynı fiyata Snapdragon var da biz mi Exynos tercih ettik kısmı. dayatıyor firma bunu kendi maliyet avantajı sebebiyle. Göz göre göre kazıklıyor. Siz de ben memnunum diyorsunuz, ben ne diyeyim size.. paranızla herşeyi alabilirsiniz kimse karışamaz sadece aynı paraya daha mantıklı tercihler olduğunu soyledim. Yoksa uçak yapıp atın havaya isterseniz beni ilgilendirmiyor elbette.

• frozensoul kullanıcısına yanıt
    Gereksiz demagoji yapıyorsunuz. Ben de size bütün mesajlara "bön ömöriködön oldom horoko cihoz, sözön cöhözlör çöb" diye cevap verin diyebilirdim. Zaten eleştirimiz buydu geçmiş mesajlara bakarsanız, biraz sakin olun dedik. Konudaki her postta "Yurtdışından aldım, benim cihazım çok iyi sizinkiler çöp" diyorsunuz.

Amerika'da sahibi olduğum ajansın bağlı bulunduğu bir ajans daha var. Yani Amerika'yı ilk defa siz keşfetmediniz. İnsanların maddelere biçtikleri değer, sahip oldukları ekonomik şartlar doğrultusunda gözden çıkarttıkları birim kadardır. Ben verdiğimin karşılığında beni ne kadar tatmin ettiğine bakan bir insanım. B

Siz hala idrak edemediniz ben tekrarlayayım, tartışma noktamız Exynos işlemcinin SD'dan iyi olduğu değil, sizin her postta "ben amerikadan aldım" böbürlenmeniz.
    "Amerika'da daha iyisi varken" düsturunuza aynen katılmakla birlikte, Türkiye'deki hangi standartın Amerika ile aynı olduğunu sorarım size. Amerika'da pek çok olanak daha iyi, ne yapalım, yaşamayalım mı bu durumda?

Yani "sizinki en iyi su soğutmalı gelmiş" deyip sonuna smiley koyunca konu akışı değişimiyor ne yazık ki, konu hala her postta sizin olanaklarınıza başkasının erişemeyecekmişcesine insanları aşşağılamanız.

Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: frozensoul

Dostum ben sakinim zaten. Gerçeği söylüyorum insanlar mağdur oluyorlar bekli birileri gerçekten arastirir ve magdur olmak istemez. Yazdıklarımı kimsenin fikirleriyle değiştirmem bunlar beni ilgilendirir. Ucuz bir telefon değil alacak olanlar dikkat etmeliler bu hususlara.

Edit: Exynos'a göre müthiş evet.
    İnsanların mağdur edildiğini düşünüyorsanız rekabet kuruluna ve tüketici haklarına şikayet edin, sonuç alırsanız haklısınız alamazsanız burada boş yere laf kalabalığı etmeyin.

2 senedir note9 kullanıyorum , inanılmaz ısınmalar kasmalar yada performans düşüklüğü yaşamadım. Siz ya fabrikasyon hatalı bir ürün kullanmışsınız yada sağdan soldan duyduğunuz haberlerden güç alarak sallıyorsunuz.

Amerika ve bir kaç ülke harici sd satışı yok ne yapalım şimdi?Kaçak yollardan satın alıp pişmiş kelle gibi övünelim mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

1 - ben amerikadan almadim
    2 - komiksiniz

Teşekkürler

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Evet, çünkü sizin aksinize telefonu araç olarak kullanıyorum. Siz belirtmişsiniz zaten, hobim diye. Ben ihtiyaç hasıl olunca telefonunu değiştiren birisiyim. Yani 3 yıldır telefon değiştirmedim önceki mesajımda yazdığım gibi. Bu cihazın fiyatı bugun bir anda 9000'e de düşebilir. Bu durumda da gram üzülmem. Çünkü beğendiğim birşeye ancak satın alırken bu paraya değer ya da değmez kararını veririm. Satın aldıktan sonraki değişimler hiç umurumda bile olmaz. Dolayısıyla bu cihazın bana kattıkları > ödediğim para olduğu sürece çok da üzülmem.

Söylediklerinize aynen katılıyorum, tartışma konusu farklı. Keşke Türkiyede' de SD işlemcili satılsa. Biz de alsak. Firmanın dayatması konusunda bilgi sahibi değilim, fikrimce SD koyarsa belki de bu fiyatlara satamazlar kaygısı mı yaşıyorlar, bilemiyorum.

Bakın şahsi olarak söylüyorum, New Yorktan da alabilirdim ben bu cihazı 1 ay sonra. Beklemek istemedim, belki de dediğiniz gibi beklemeye değer farklar da var arasında. Ama ben önceki paragrafta da söylediğim gibi verdiğim paranın karşılığını aldığıma inanıyorsam gerisi benim için sorun değil. Keşke TR'de SD olsa da onu alsak. Diğer yandan TR'de herkesin Amerikadan cihaz alma lüksü yok ne yazık ki. Dikakt çektiğimiz nokta da bu.

Edit. önceki mesajlarımda belirttiğim gibi ilk şarjdan sonra instagram kullanırken bile cayır cayır yandı cihaz, adamlar haklıymış dedim. bu cümleyi aynen yukarıda yazdım. Ama sonraki şarjdan sonra bu ısınmayı yaşamadım. Halen yaşamıyorum, belki deneyimlerimdendir, yani yarın yaşamayacağım diyemem. Yaşarsam onu da yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream_Rocker -- 5 Eylül 2020; 12:50:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

İnsanların mağdur edildiğini düşünüyorsanız rekabet kuruluna ve tüketici haklarına şikayet edin, sonuç alırsanız haklısınız alamazsanız burada boş yere laf kalabalığı etmeyin.

2 senedir note9 kullanıyorum , inanılmaz ısınmalar kasmalar yada performans düşüklüğü yaşamadım. Siz ya fabrikasyon hatalı bir ürün kullanmışsınız yada sağdan soldan duyduğunuz haberlerden güç alarak sallıyorsunuz.

Amerika ve bir kaç ülke harici sd satışı yok ne yapalım şimdi?Kaçak yollardan satın alıp pişmiş kelle gibi övünelim mi?

Alıntıları Göster
    Çok normal. Note 9 daki Exynos, SD varyantı olan 845 e göre bir çok yönden eşlenik performans veren bir işlemciydi. pil de buna dahil. 512gb ligini lansmanda aldım. Eşimde halen var kullanıyor. Snapdragon 855 ile fersah fersah ileri gitti, 865 ile ve 865+ ile her yönden daha iyi seviyeye geldi. Exynos da her şeride daha kötüye gitti.

S20 serisine geçin anlarsınız ne demek istediğimi.

• Günün sonunda beni yarı yolda bırakmıyorsa isterse çomolokko işlemciye sahip olsun açıkçası çok da umurunda olan bir konu değil. Zaten ülke olarak hemen hemen her tüketim malında diğer ülkerle aynı standartlarda olmadığımız ortada. Zaten topu topu 2 temel farktan bahsediyoruz. Birincisi ısınma diğeri de düşük batarya performansı. Bu iki konu için gidip yurtdışı cihaz alıp fellik fellik pasaport aramaya değer bir durum olduğunu düşünmüyorum. Hele ki benim ve bir çok kullanıcı gibi her gün telefonunu şarja takan birisi için hiç problem olacağını düşünmüyorum.
    Ah siz yurdışından SD işlemcili cihaz getirip satıyorsunuz, şimdi anladım. Zaten tartışacak bir şey yokmuş ki.
    Hayırlı işler.

Sonradan mesajını editlediğiniz için ben de editleyeyim, "aklınızca birşey diyeceksiniz de olmadı" lafınıza ithafen açık açık hayırlı işler yazdım daha ne diyeyim. Eminönü esnaflarını bilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream_Rocker -- 5 Eylül 2020; 16:33:38 >
    Exynos da satiyorum snapdragon da satiyorum. Ikisini de deneyimledim iyi olani söylüyorum ikisinin de fiyati ayni bu arada aklinizca bisey diyeceksiniz de olmadi . Siz oyle takilmaya devam edin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 5 Eylül 2020; 13:30:38 >
    Aynı olur mu fiyatı lütfen yapmayın. En azından Exynos'lu olanın yanına yanıklar için el kremi ya da powerbank falan verin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Note 10+'ı da 20 ultrayı da iyice araştırdım, videolarını vs izledim. Birde kullananlara sorayım dedim.
    Note 10+'tan eksisi kutu içeriğinden biraz çalınmış, 45w şarj gitmiş, ram düşürülmüş ama ddr4'ten 5 e geçilmiş bu eksi sayılmaz bence, kalemin yerinin terse alınması (kişiden kişiye değişir bana göre eksi)
    Artısı ise kamera,ekran,1 yıl daha güncel cihaz olması,daha yeni işlemci ram vs.

Sizce almışken 20 ultra mı alınmalı yoksa 10+ ta iş görür mü ?
  • chn_chn C kullanıcısına yanıt
    Iyi fikir dusunmedim ama yapacağım teşekkürler.

• Bunu bir izleyin derim. Note 20 Ultra Exynos kullanıcısıyım bu arada.

• cagrimir kullanıcısına yanıt
    Hocam lütfen böyle seylerle insanların aklini karistirmayin exynos dendigi kadar da kötü degil :)
  • Hocam bundan 1 sene önce lansman da satın almış olduğum note 10 plus (samsung turkiye) telefonum var ve iyi bir note kullanıcısıyım. Bundan önce note 9, ondan öncede note 8 kullandım. Hatta note 8 telefonumu ikinci telefon olarak (işim gereği) 3 gün öncesine kadar kullanmaya devam ettim. 3 gündür de note 20 ultra yı note 10 plus la beraber kullanıyorum. Note 10 plus ve note 20 ultra şuan ikiside yanımda ve detaylı kıyaslama yapıyorum. Bununla ilgili akşama doğru (şuan mesaideyim) detaylı bir kıyaslama yazacağım. İlginç sonuçlar var bunları paylaşacağım sizlerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxiabit -- 5 Eylül 2020; 14:24:39 >
  • oxiabit O kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun iyi günlerde kullanın yazılımcı mısınız uygulama testi mi yapıyorsunuz cihazlarda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Cihaz 4. gününde ilk günlere göre daha az ısınır oldu.

İlk günlerde çok ısınıyordu, şuanda daha az ısınıyor.

Pilide 4-5 defa bitirip tekrar doldurduktan sonra daha iyi gitmeye başladı.

Buds Live kulaklığım geldi, kulaklığa bayıldım diyebilirim.

Konuşurken karşı tarafı gayet net duyuyorum, karşı tarafta beni çok net ve rahat duyduğunu söyledi.

Müzik dinleme kalitesi de başarılı, bass lar bir tık daha kuvvetli olsaymış süper olurmuş.

Kusursuz bir kulaklık yapmışlar. İlk taktığımda biraz kulağımı ağrıttı falan 2 saat sonra falan alıştım.
  • bjkali kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam benimki daha gelmedi ben de bekliyorum. Gerçi türkiyeden almışsınız amerikadan alsaydınız daha net ses verirdi

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.