Valla bana 2.el diye jelatinli cihaz gelmişti. Sıfırdı yani cihazlar. Nokta hatasız. Batarya da sıfır gibiydi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (273. sayfa)

-
-
-
bronz yada beyaz renk arasında kaldım sizce hangisi.
-
Kesinlikle bronz.
-
Üstüne tıkla notification diyeceksiniz.
Ama güncelleştirme bildirimleri kapanmıyor sanırım.
Ayarlardan otomatik güncelleme seçeneğini kapatın.
İndirmez böylece
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben de kore sıfır almak istiyorum ancak sıfırını bulamıyorum
-
Hocam realme gt 2 pro alın 12999₺ şu anda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gt 2 pro dahamı iyi hocam
-
Tabi bunun iki üst modeli işlemcisi var, ekran 2k 120hz, daha epey güncelleme alır, note almayacak, pil daha büyük, garantili, 65w hızlı şarj cihazı kutudan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 3 Nisan 2023; 0:7:58 >
Merhaba arkadaşlar note 20 almayı düşünüyorum önerir misiniz? Kronik sorunu var mı? Üstüne bi tık daha koyup ultra modelini almaya değer mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle üstüne ekleyip ultra alın derim. Note 20 yorum ve kıyaslamalarını izledim, hatta bazı makalelere " güle güle note 20, özlenmeyeceksin." diye yazmışlar.
Note 20 ultra alamıyorsanız, note 10 plus yada note 10 Lite bulun temiz alın çok daha iyi
1 hafta dayanamadım ben düz 20 ye. Note 10 Lite eşime verip note 20 serisine geçmiştm. Önce çok pişman oldum ama ultra alınca işte bu dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukutuleyl -- 4 Nisan 2023; 14:43:51 >
Note 10 lite ta olupta Note20 de olmayan ne var merak ettim 🙂
Beyler Ekran Koruma Jelatini için Orijinal Ayarında Yapan Bir Yer Var mı ?
-
Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.arada çok aşırı fark var.note 10 lite oh be kurtuldum dediğim tek telefon oldu.note 20 geçtim rahat ettim.
Lite parmak izi ve yüz tanıma adamı hasta ediyor.fotolar çok kötü.kalemli a70 gibi bişey.günde 3 kere şarja takıyordum.edge panel ve edge bildirimleri problemliydi.daha aklıma gelmeyen çok sıkıntı vardı.takibi bütçe uygunsa ultra alınmalı.ama 20 nin alternatifi kesinlikle 10 lige değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 7 Nisan 2023; 1:11:43 >
Server kayıtlı Note 20 Ultra cihazımı satıyorum arkadaşlar. Konum İstanbul/Çekmeköy. Şarj aleti ve AKG kulaklık ile birlikte verilecektir. Ayrıca kullanmadığım S6 Edge telefonumun koduyla kaydedildiği için onu da yanında vereceğim.
Fiyat, kondusyon, renk, CSC nedir? Size Pm atılmıyor. U2'ye geçti mi?
Fiyat olarak 11500₺ istiyorum hocam. Kondisyon hatasız boyasız 👍 Bronz renk.
Son sürüm kurulu en son güncelleştirmeler yapıldı. Csc modeli ktcli olandan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EniqmaticTr -- 7 Nisan 2023; 21:3:12 >
Note 20 telefon var.gönlümden s22 ultra geçiyor ama bütçem yetmedi.note 20 ultra ya geçmelimiyim sizce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X