Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.850
Cevap
114
Favori
439.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de note 20 var sizle aynı durumdayım Garantisinin bitmesine 2 ay kaldı satıp server kayıtlı ultra alsam mı diye düşünüyorum ama düz note 20den ultraya geçince bir değişiklik hissetmem sanırım. S22 ultra istediğim cihaz ama pahalı malesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kadirfke K kullanıcısına yanıt

Ahhh ahhh.20 ile ultra arasında sadece ekran boyut farkı var....ama 22 ultra sevdamı azaltır diye ona yöneldim.22 ultra ile 20 ultra arasında ,batarya kapasite farkı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremalp kullanıcısına yanıt
    Yanlış yönlendirme derken ? Bir kez daha değil bir kaç kez daha yazdığımı baştan okuyun diyorum size. İthamda bulunmadan önce düşünün!!! Gayet iyi biliyorum aralarında ki teknik farklılıkları ama. Tabiki aralarında fark olacak birisinde note 9 serisi işlemci varken diğerinde 2 yaş genç işlemci var. Ama note 20 olmamış. O donanım çok daha iyi performans vermeliydi. Aradaki fiyat farkına değmez.

Note 10 Lite (fiyatına göre gayet memnundum artısı eksisi konuşulur-Parmak izi haricinde diğer sıkıntıları hiç yaşamadım özellikle bataryası harikaydı sizin cihazda sorun vardı sanırım yüz tanıma parmak izine iyi bir alternatifti ve cihaz andoid 12 den sonra çok daha stabil iyi olmuş)
    Note 20 (2 hafta dayanamadım, parasını hiç haketmiyor)
    Note 20 ultra Sd (mevcut) (telefon olmuş)

Kullanmış birisi olarak kesinlikle note 20 ye para vermeye değmez. Yarı fiyatına note 10 Lite var boşuna fazla para verip 20 almaya gerek yok anlamında söyledim. 20 alınacaksa ultra alınmalı. Ultra modelini belliki uzun süre kullanmadınız. Umarım daha iyisinide deneyimleme şansınız olur ama arada ciddi farklar var.

• kurtmsalih K kullanıcısına yanıt
    Note 10 Lite'ın biraz daha iyileştirilmiş hali. Şöyle ki note 20 den daha eski olan note 10 plus, note 20 den daha iyi bir cihaz. Note 20 nin adı bence note 20 Lite olmalıydı.
    Nesil farkından dolayı,

Daha iyi bir işlemci (AutoCAD dosyası açmada hissedilir fark var)

Daha iyi bir kamera (zoom bariz iyi)

Note 10 Lite bataryası çok daha iyiydi. (Bariz fark vardı)

Parmak izi teknolojisi farklı olduğu için note 10 Lite parmak izi yavaştı, güneş altında ise çok kötü ama onun dışında tolere edilir sıkıntısızdı. (Bayaaaa bariz fark var)

Yinede hepsini topladığımda bile ben pişman olmuştum note 20 ye geçtiğime.

Server kayıtlı note 20u SD satıllıyor halen. S22u bütçe yetmiyorsa bu fiyatlarda alınacak en iyi cihaz.

• Aramızda Easy Cep sisteminden cihaz alan varmı.Easy Cep sistemi ile, note 20 telefonum ile note 20 ultra takas etme niyetine girdim....bakalım ne olacak.note 22 ultra ya bütçe bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 9 Nisan 2023; 13:58:49 >
    Bence hiç girme bu riske öyle atıp tuttukları gibi note20 ile ultra arasında kayda değer bir fark yok sonuçta aynı işlemci, bunu her ikisinide kullanan biri olarak söylüyorum

• ruleto R kullanıcısına yanıt

Hımmm anladım.Vazgeçtim o zaman,ikisini de kullandınız madem.teşekkürler  

• ruleto R kullanıcısına yanıt
    Exynos işlemci için katılıyorum size. Ama cihaızn premium olsun ekranı olsun kamera olsun kalem hızı olsun ciddi farklar var ama değmez çünkü işlemci yine aynı işlemci.
    Ben bir süre note 20 kullandım şimdi SD işlemcili Note 20 ultra kullanıyorum. İşlemci farkı ile diğer farklar birleşince kesinlikle değer. Server kayıtlı bir note 20 ultra alınabilir halen

Ben muhteşem kategori ile Note 20 ultra aldım çok memnun kaldım. Sıfır gibi. Batarya sağlığı da şu an %97.

• black_fe kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Siz kimden ne kadara aldınız hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 10 Nisan 2023; 14:58:57 >
  • eeosman E kullanıcısına yanıt

Yok hocam.

• Gamermn kullanıcısına yanıt
    Bence iki kez olması sıkıntı. Ben olsam sıfırlarim tekrarlarsa garantiye götürürüm.

• Arkadaşlar selam. Bu telefon şu an androidin hangi sürümünde ? Realme GT2 Pro ve bu cihaz arasında kararsız kaldım. Sıfır kore sürümü hala bulunuyor mu ? Bir de ekran koruyucu ve kılıf işini nasıl çözdünüz ?

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Son güncellemesini aldı OneUI 5.1 A13. "Sıfır Kore" Kore'de bile bulunmaz, satılanlar nispeten temiz, kılıflı falan kullanılmış cihazlar. Aynı sınıf cihazlar değil tabi ama GT 2 Pro geçen yılın zirve cihazlarından, daha epey güncellenir. Not'tan çok daha güçlüdür ve pili üç yıl daha yenidir. Kalem ve şıklıkta zaten Notların rakibi yok hiçbir zaman da olmadı, unutmayın en pahalı iPhone'un bin küsür dolar olduğu yerde 256gb N20U 1400 dolardı.

• eeosman E kullanıcısına yanıt

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Realme GT2 Pro'da fiyatı ve donanımı itibariyle alınası bir cihaz. Ama N20U 5G gerçekten tasarımı ve kalemi itibariyle cezbediyor.

• Arkadaşlar ekran görüntüsü çift tıkla cok zor oluyor ses ve güc tuşu. Acaba onu basılı tutmaya çevirebilir miyim veya sadece güç tuşuna iki kere tıklamaya ?

• Gamermn kullanıcısına yanıt

Elinle ekranı siler gibi yapabilirsin, s peni kullanabilirsin yada edge panelde ekran görüntüsü aracını aktif edip alabilirsin.

• Merhabalar,
    Kendi imei numaramla server kayıtlı beyaz note 20 ultrami satiyorum düşünen olursa.
    Spigen kılıf ile birlikte. Özelden yazabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Ben ikisini de kullandım ikisi de harika cihazlar. Ama daha güncel bir cihaz almak daha mantıklı geliyor bana. GT2 pro 15 e kadar alacak güncellemeyi. Note20U 13 de kalacak. Ayrıca hızlı şarj olayı çok farklı. Ama sd kart ve kalem daha çok önemliyse samsung alın.

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.