Öneriniz için teşekkür ederim. GT2 Pro'yu sıfır ve garantili olarak 13 bin TL'ye alabiliyoruz. N20U 5G'yi ise ancak yurt dışı ve server kayıtlı olarak alabilirim. Bunlar da kararımda belirleyici olacak. |
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (275. sayfa)

-
-
Tabi bir de işin ingilizce kısmı var. Cihazın yüzde 80 in ingilizce.
-
Anladım hocam. Bilgilendirme için sağ olun.
-
Telefonu kullanım esnasında ekran kilidini açınca kendiliğinden tekrar kilitlendiği oluyor mu sizde de (tuş kilidi açılır açılmaz bir anda saati 00.00 gösterip tuş kilitleniyor anlık bir şekilde)?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen. 5.1 güncellemesinden sonra başladı. ben önce benim telefonumda sorun var sandım bir arkadaşımda aynı sorunu duyunca tamam dedim yazılımsal..şimdi sizde yazınca kronik yazılımsal sorun olduğu kesinleşti. .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen 5.1 i yükledikten sonra olmaya başladı. Üzerine başka bir güncelleme daha gelmişti ama demek ki o sorunun farkında değiller ki düzeltmemişler.
Yurtdisi kayıtlı alan arkadaşlar cihaz nasıl sorun yaşatıyor mu
Aynı surun benim note20 ultra da0 var 5.1 güncellemesin den sonra başladı. Sorun büyük ihtimalle yazılım dan 5.0 da böyle bir sorun yoktu
İngilizce olması dışında hiçbir sorun yaşamazsınız.
-
Fiyatlar ne durumda hocam bilginiz var mi
11.850 TL olması lazım kendiniz de imei verebilirsiniz server için. Daha sağlam olur ben öyle yapmıştım. İlhami Özsolak'tan almıştım ben.
-
-
One ui 5.1 ile galerideki fotograflardan nesne ayirma ozelligi bu güncelleme ile verilmiş yeni farkettim 5.1 ilk surumlerde yoktu
Türkiye telefonlarında henüz bir güncelleme yok.. sizin telefon yurt dışı sanırım
Ben odin ile yapiyorum guncellemeleri.. batarya süresinden yemişler yine her zamanki gibi.
Güncellemeyi alan ilk romu yüklüyorsunuz..anladım. Batarya performansı romun ilk yüklendiği bir kaç gün kötü oluyor ama sonra düzeliyor..yada bana öyle geliyor 😄😄
Aynen geneli, almanya veya sirbistan yuklerim. Bazen batarya iyi oluyor aninda belli ediyor bazen de 2 3 gun icinde netlesiyor.
Bu özellik verilmeyecek denmişti bileydim satmazdım cihazı
Telefon seri olmuş ama batarya ve isinma problemi var guncellemeden sonra.. oto ekran ışığının tepki kizi artmis, ekran tepki hizi iyileşmiş...
Gerçekten mi hiç beklemiyordum. Süper haber 😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 16 Nisan 2023; 1:49:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X