Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.850
Cevap
114
Favori
439.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle Merhaba 9 pro cihazımı sattım note20u snapdragon almayı düşünüyorum.
    Ekran, batarya, ses kalitesi ve kamera açısından uzmeyecek bu fiyat aralığında cihaz bakıyorum.
    Parmak izi okuyucusu nasıl ve WhatsApp da uygulama kilidi kullanmak istiyorum telefonu açtığımda bile uygulamadan çıktıktan sonra ekran kilidini kapatmadan tekrar girdiğimde uygulamaya şifre istiyor mu cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt

Hocam uygulama kilidi yok samsunglarda. Ama parmak izi özelliği var whatsappda. İstersen anında kitler. Note20uya geçerseniz 9 pronun sadece hızlı şarjını ararsınız. İkisini de kullandım şu anda düz 9 var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SGNTR kullanıcısına yanıt
    Aynen, tesadüfen fark ettim. Yazı alıyım derken nesneyi çıkarınca , çeyrek altın bulmuş gibi sevindim 😂😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Ne alayım kararsızım valla çok para vermeyip op9 alsam diye düşünmüyorda değilim.
    Mi11 Ultra da kullandım ondan da çok memnundum ama ağırlığı ve MIUI bir süre sonra sıktı.
    Uzun süredir Samsung kullanmadım kullanasım varda batarya nasıl bir günü rahat çıkartıyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt

Batarya oyunsuz 1 günü rahat çıkartır. Bende şu anda 9 var. Hızlı şarjı olsa kesinlikle note20ultrayı satmazdım. Hızlı şarj önemliyse op9 tavsiye ederim. Bir de samsungda menüler ingilizce yüzde 80.

• Arkadaşlar uzun bir note10 tecrübesinden sonra bugün yd note 20 ultra ile aranıza katıldım.
    Cihaz Avrupa cihazı komple Türkçe ama root ile kayıt yapılmış.
    Ekran muhteşem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Microsoft Edge -- 16 Nisan 2023; 16:31:21 >
  • Son güncellemeyi pek oneremeyecegim exynos için, batarya perişan durumda ve isinma sknrisi var bilginiz olsun... Nisan guncellemesi muhtemelen ota ile 900mb civarinda gelecek

• kucukesnaf38 K kullanıcısına yanıt

Muhtemelen değil, tam olarak 911.5 mb güncelleme ota dan geldi diye önceki sayfada belirtmiştim. Güncelleme bende şarj sıkıntısı yaratmadı. Isınma ile ilgili gözlemlediğim bir veri yok.

• Ben odin ile yaptim .. en dusuk %50 ile 5 saatti bu bir oncekinde  Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

Odinle yaptığınızı biliyorum, ama %50 şarjla 3 saat gayet iyi. Eğer cihazı 3310 gibi kullanmıyorsanız önceki rakamın 5 saat olması imkansıza yakın..Hiçbir samsung cihazda %50 şarjla 5 saat göremezsiniz. S2 den beri sürekli samsungun amiral gemilerini kullandım, şu anda da elimde güncel olarak kullandığım.note 9, note 10 plus ve note 20 ultra var. Hiçbirisi bu rakamın yanından bile geçmez, eskiden de geçmezdi.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 17 Nisan 2023; 5:7:30 >
  •  Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU]  sana yalan borcum mu var, O kullandım dediğin cihazların ben icinden gectim, note 2, note 3, note 4 (gecen aylarda emmc gitti), note 8 (aktif is telefonum hazirda custom rom yuklu), , s4 2 farkli model i9505 sd ile i9500 ex, note 3 neo, s3 , s3 mini daha unuttugum bir suru amiral gemisi kullandim root twrp olaylarini su gibi ictim , eski yorumlarima ekran goruntulerime bakarsan anlasilir.. adb ile gereksizleri kaldiriyorum o ayri mesele ihtiyacim oldugunda senkronu gps vs acarim

Sahur vakti senli benli konuşup niye seviyesizleşiyorsun, Sana yalan söylüyorsun diyen mi oldu? Cihazı 3310 gibi kullanmıyorsan bu rakam imkansız dedik zaten öyle kullanıyormuşsun. Üslubuna dikkat et.

• Geren sensin hayirdir sen ithamda bulununca sknti olmuyor biz mi skntiliyiz? Herkesin kullanimi farklidir .. mubarek gun tartisma cikartiyorsun

Ben sana diyorumki benimle senli benli konuşma hakkını nereden buluyorsun?

• Senden aliyorum, sen yazarsan bana yalan soyluyormusum gibi cevap ben de yazarim git kendine bak ilk once tartisma cikarma

Sabah uyanınca yazılanları bir daha oku bakalım kim sana yalan söylüyorsun diye yazmış yada ima etmiş. Daha okuduğunu anlamaktan acizsin birde zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun.

• Hala devam ediyorsun bak git sen oku kendi yazdigini sadece sen telefon kullanmis gibi kinir abidesi olarak modelleri yaziyorsun, buradaki herkes senin kullandigin modelden daha fazlasini kullanip telefonlar hakkinda tecrubeye sahiptir.. hadi git işine sabah sabah germeye devam etme mübarek gün kendi kendine

•  Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU]  al birader elimden de dusmedi sayilir telefon mobil ve wifi karışık kullandim, gereksiz her sey kapali, gerekli oldugu zaman acarim. Oyun haricî her sey var bu kullanimimda. Guc tasarrufu acik ama islemci sınırlaması kapali. Bir kac ayarda gelistirici seceneklerinden yaptim bir önceki batarya performansini yakaladim. Al sana sana imkansiz.

•  Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU]  kamera ve galeri güncellemesi gelmiş

• anil01 A kullanıcısına yanıt
    Galeri harici bir yenilik göremedim. Kamerada ne gibi farklılık var. Veya farkettiğiniz bir yenilik var mı?

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.