Siz nerden aldınız hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (278. sayfa)
-
-
Ben Facebook üzerinden İlhami abiden aldım. Sağolsun her adımda çok yardımcı oldu. Telefonlar 1 günde elime geçti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende sipariş ettim hocam bakalım ne olacak inşallah memnun kalırız. Bataryası nasıl peki cihazın
Hayırlı olsun hocam
Batarya şu anda efsane. Yaklaşık olarak 8 saat sot verecek gibi 120 hz fhd+ şeklinde. Güç korumayı açsam rahat 10 12 saati görür diye düşünüyorum. Tabi bu değerler s22u snapdragon için geçerli.
Şu anda benim Batarya yüzde 55, 3 saat 11 dk sot ve 10 saat 20 dk bekleme süresi vermiş.
N20u sd şu anda eşim kullanıyor ama gözlemlediğim şu oldu, dün akşam iş dönüşü kontrol ettiğimde şarjı yüzde 75 idi ve 40 dk ekran süresi vardı. Çok fazla kullanmamış fakat bekleme süresi olarak şahane sonuç yine de.
S22u için çok iyi ama note20u için rezalet 40 dk da 25 gidiyorsa 160 dakikada 100 gider 3 saat bile değil .çok kötü değil mi
Sabah saat 8 den akşam 6 ya kadar olan 10 saat bekleme süresini de saymanız lazım. Bunun içerisine ekran kapalı halde yapılan telefon görüşmeleri de giriyor. Fakat tam pil harcayan uygulamalara bakmadığım için tam bişey söyleyemiyorum.
Hocam benimde düşüncem server kayıtlı note 20 ya da s22 ultra almak. Bu ilhami bey e nasıl ualaşabiliriz:) Fİyat bilgisi verebilir misiniz?
-
Hocam Facebook üzerinden mobil teknoloji dünyası grubuna katılın orada tüm cihazlar ve fiyatları mevcut.
Eğer arada kalırsanız kesinlikle s22u dan yana kullanın kararınızı kesinlikle değer.
Server kayıtlı kullanıp sorun yaşayan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayarlar kısmının İngilizce olmasını dert etmiyorsan başka bir sorun yaşamazsın.. ben yaşamadım..
Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce server kayıtlı note20 ultra aldım. Kafam çok karışıktı en sonunda riske girdim sahibinden.com dan Cihat As adlı arkadaştan aldım 12500TL ye. Bu fiyata telefonlar var, sıfır diye satılıyor ama sıfır değiller, yurtdışında yenilenmiş telefonlar. Türkiyede aynı telefonun yenilenmiş versiyonu 20bintl olduğu için aldım. Cihazda çizik yok ama tek kusuru çıktı bir adet sıkışık pikseli var tam parmakizinin olduğu yerde. Aldığım arkadaş görüntülü aramada gösterdi telefonu ama tabi detaylı elden bakamadığım için ve fiyatı da uygun olduğu için problem etmiyorum. İstanbulda olan varsa gidip elden almalı.
Server kaydı konusunda yeterli bilgi yok ama şunu söyleyebilirim bende note 7 fe vardı faturalı, onun imesini verdim telefona onu yüklettim. Telefonun ilk imeisini ve son gönderdiğim imeili ekran fotosunu gönderdi bana. Faturası bende olduğu için patlayacağını sanmıyorum ama patlarsa karşı tarafta patlar :)
Telefonu aldığım arkadaş samsungun bir teknik servis panelini kullandığını söyledi ve gösterdi, buraya girip imeileri repair ediyoruz/değiştiriyoruz vs... Diyelimki faturalı telefon aldın ve bozuldu sana yeni telefon gönderecekler ise eski faturalı olan telefonun imeisini yeni telefona bu yöntem ile yetkili servis imei yi klonluyormuş dedi.
Telefonun işletim sistemine göre android sürümü arttıkça da pahalanan bir işlem. İmei atan kişi de her attığı imei için para veriyor dolar olarak.
Neyse ilk sürüm android 10 olarak imei yüklenip bana kargolandı. Telefonu alır almaz soluksuz tüm güncellemelerini yaptım, android 13 te son nisan ayındaki güncellemeye kadar sırasıyla aldı.
Note 9 dan geçtim, yok böyle bir ekran:) harika telefonmuş, telefonu dolu dolu her özelliğini kullanan birisiyim işim gereği 1,5 gün gibi şarjı gidiyor yeterli.
-
S22 ultra almak istiyorum ama bu server kayıt,yurt dışı cihaz işleri aklıma yatmıyor hiç.bu yanar döner işleri bana göre değil.Easy Cep sistemi ile yenilenmiş takip ediyorum ama oraya da hiç 22 ultra düşmüyor. Sabırla bekliyorum şimdilik.
Hocam hiç korkunuz olmasın patlatın Bi tane gitsin derim. Easy cep ile uğraşmaya değmez bile. Oradan daha ucuza bile gelecektir.
Ben server kayıtlı aldığım halde son güncellemesini de yaptım şu anda hiç bir sıkıntı olmadan kullanıyorum.
Tek problem olarak gördüğüm ama çözümü bulduğum şey ise şu oldu, İnternet gidince bir kere uçak modunu açıp Kapatınca düzeliyordu İnternet, meğersem şebeke ayarlarında sadece lte/3g seçtiğim içinmiş. 5g/lte/3g ayarını seçince sıkıntı ortadan kalktı.
Alacak olursanız sadece güvenilir herkesin aldığı yerlerden kendi vereceğiniz numara ile alın derim. Ben sahibinden üzerinden kayıtsız alıp kaydını kendim yaptırayım dedim başıma gelmeyen kalmadı çok zarar ettim.
Edit: üstte yazdığım sorun S22u için geçerli. N20u eşim kullanıyor ve çok memnun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 12 Mayıs 2023; 9:27:2 >
Merhaba bende ilhami özsolaktan almayı düşünüyorum note 20 ulta aldığınız telefon sorun yaşadınız mı gerçekten sıfıra yakın mı batarya da sorun yasadınız mı satıcıyı tavsiye edermisiniz
Defalarca yazdım, bu cihazları aldığınızda hazır Android 10'da iken CSC'yi Samfw ile KOO yapın. Operatör bloat yazılımlarından, animasyonlarindan kurtuluyor. U2’ye geçtikten sonra geçmiş olsun, artık sürüm düşüremezsiniz dolayısıyla CSC değiştiremezsiniz.
Evet hocam kesinlikle tavsiye ederim.
Cihaz 10 üzerinden 9 geldi, barometer sensör testinde içi açılmamış onu farkettim. Hala su geçirmez yani.
Cihazın şarjı efsane gidiyor. Eşim kullanıyor işten eve geldiğinde yüzde 50 60 arası kalmış oluyor.
Performans zaten harika sd versiyonda. İlhami abiye de zaten şüphesiz güvenebilirsiniz. Ben 2 cihaz aldım aynı anda biri S22u birisi N20u. Direk havale geçtim 1 gün sonra elime geçti cihazlar.
-
Benim diğer makineyi satışa çıkardım.
Beyaz renk N20u 14 ay daha garantili 8/256 kutu içeriğine dokunulmadı cam gibi makine
Ben S22U ya geçtim. İsteyen olursa pm
Arkadaslar ben mi yeni fark ettim hep mi boyleydi, guc tasarrufu acikken wqhd ekran aktif edilebiliyor note 20ultrada sanki önceden boyle degildi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önceden de öyleydi için rahat olabilir :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X