Arkadaşlar sizce S21 Ultra mı yoksa Note 20 ultra mı ? İkisi de yurt dışı ve server kayıtlı cihaz. |
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (277. sayfa)
-
-
Hafıza kartı önemliyse note20 yoksa s21u. Tabi tasarım da önemli. Bir oval diğeri köşeli. Ben köşeli seviyorum mesela. Galiviba bende s22u alacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
One plus note 20 ultra dan sonra nasıl geldi size?
Sarj konusunda 2 kutup var memnun olanda olmayanda. Ekran süresi vs nasıl?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Sahibinden üzerinde server kayıtlı 11.500 liraya note 20 ultra buldum. Sizce alınır mı ? Server kayıtta imei gider diye korkuyorum. Ve telefon ne kadar güvenli olur kestiremiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu telefonlar hakkında kullanıp sorun yaşayan arkadaşlar var mı ?
-
Teşekkürler s21 ultraya yakınım şu an Hocam bu arada ben de oneplus 9 kullandım ama kamerasından memnun değildim. Pro versiyonu ile arasında çok bir fark var mıydı?
Bu konuyu ben de merak ediyorum doğrusu. Server kayıt işi maliyetli bir şey diye biliyorum. Eğer sıkıntı olursa 200 $ gibi maliyet doğar.
Kalem özelliklerine ve hafıza kartına ihtiyac duymayacaksaniz. S21u daha mantikli. Daha yeni islemci, guncelleme destegi 1 yil android 14 ve oneui 6 alacak galiba, büyük batarya, daha iyi kameralar, daha iyi okuma yazma hızı ufs 3.1, Bluetooth 5.2 vs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
900 mb lık bir güncelleme gelmiş bu sabah. Umarım bazı sıkıntıları düzeltmişlerdir.
Daha önce de oneplus kullanmıştım aşinayım yani. Oneplus seçmenin tek nedeni hızlı şarj olayı diğer her türlü samsung derim ama. Kamera olsun spen olsun. Ekran sürem iyi. 4g 120hz de bile 7 saat alabiliyorum oyunsuz.
arkadaşlar note 20 ultra tr cihazlarında batarya ortalama ne kadar ekran süresi veriyor. Şu an s21fe kullanıyorum onunla kıyaslama yaparsak performans nasıldır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakketenci -- 26 Nisan 2023; 15:40:9 > -
An itibari ile İlhami abimizden serverlı bir adet s22 ultra sd 12/256 ve bir adet te note 20 ultra sd 12/256 almış bulunmaktayım.
Yaptım bi çılgınlık bakalım ne olacak.
1 hafta sonra bu vakitlerde Bosna'da olacağım. Oradan alacaktım normalde ama s23 ultra 8/256 24 bile geliyordu ve pasaport ile 30 bine geliyordu. neredeyse aynı rakama 2 adet cihaz aldım biri kendime biri eşime. Umarım sorunsuz bir şekilde kullanabilirim.
-
Biraz konu dışı olacak ama 10 bin TL'ye temiz (10/9), sorunsuz ve kayıtlı N20U 5G alınacaktır. Satmak isteyen özelden yazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 28 Nisan 2023; 2:3:30 > -
Merhaba arkadaşlar benim note 20 ultra m da Bi sorun var telefon görüşmesi yaptığımda normal konuşmada Bi problem yok, fakat hoparlör ü açtığımda düz yere koyduğumda karşı tarafa hışırtı sesi gidiyor bu şekilde konuşamıyorum buda benim canımı sıkıyor böyle bir sorunla karşılaşıp bu sorunu çözen varmı yardımcı olursanız sevinirim saygılar
5 saat
-
Arkadaşlar iyi günler...
Telefon daha önce daha iyi fotoğraflar çekiyordu, uzun süredir kullanmıyordum fakat simdi gece çekiminin çok değiştiğini gördüm... gece çekimi ile sorun yaşayan oldu mu nasil düzelir mi
Sorun var mı hocam cihazlarda
Arkadaşlar piyasada neden bu kadar çok samsung yurtdışı cihaz var toplama mu bunlar nedir
Görece eski model olmasına rağmen ben de dikkat ettim sıfır note 20 ultralar geziyor her yerde, çoğu da bronz renkli arkasında korece etiketler var. 3 senelik cihazlar bunlar nereden bu kadar hacimli çekiyorlar anlamış değilim ve hiçbirinde kutu yok çıplak cihaz. Yanlış anlaşılmasın ürünler sorunlu falan değil gayet iyiler ama bir yıl sonraki modeli ikinci el satın aldım S21 ultra yurtdışi, sıfırı neredeyse yok gibi. Onu bulamazken n20 ultra olması bana da garip geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok tutmadı telefon ithalat fazlasıdır o ürünler sıkıntı olmaz ama elde kaldı satmaya çalışıyorlar 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu an için hiç bir sıkıntı yok. Cihazlar hem temiz hem bataryaları oh be dedirtti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X