Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (279. sayfa)
-
-
-
note 20 5g son sürüm nedir şu anda
-
Dediğiniz gibi olabilir ama benim hatırladığım güç tasarrufu modunda full çözünürlük seçebiliyordum. Ben sürekli güç tasarrufu kullandığım için denemiştim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar note 20 ultra 5g ler kaç hatlı oluyor tek hatlı diyen ve çift hatlı diyen var fabrikasyon kaç hatlı geliyor bunlar arasında fark oluyor mu e sim li modelide var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kaç modeli var.https://www.phonemore.com/specs/samsung/galaxy-note-20-ultra-5g/sm-n9860/ buradan görebilirsin model farklılıklarını.
Fiziki çift hat Sanapdragon modeli 1 tane mesela N9860. Şuan bu modeli kullanıyorum. Fiziki çift hat olan diğer model exynos işlemcili. Ama bende mesela e sim yok. Diğer modeller de ise tek fiziki har birde e sim var. Linkini bıraktığım siteden daha iyi göreceksiniz farklılıkları. Hangi ülkeye filan ait olduğunu
Ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben de ekran koruyucu yaptırmayı düşünüyorum. Memnun olunan bir model var mı ?
Kapak ve ekran koruyucu için Türkiyede yeterince alternatif yok. Ekran koruyucu hiç yok. Aliexpressten kamera korumalı kapaklı kılıf getirttim çok memnunum ve 5 adet ekran koruyucu film getirttim. Edge ekrana çok iyi oldu, uygulaması kolay, parmak izinde sıkıntı yok. Fiyatları da çok uygun.
Linkleri bırakıyorum almak isteyen arkadaşlar faydalansınlar.
aliexpress.com114.38TRY 61% OFF|Samsung Galaxy Note 20 Ultra kapak Note 20 5G durumda NILLKIN CamShield slayt kamera korumak için gizlilik kapak samsung Note20|Telefon Tamponu| - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/4001249461607.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.21.45e33d120sRGiR&gatewayAdapt=glo2turaliexpress.com95.91TRY 50% OFF|5 adet tam kapak ekran koruyucu Samsung Galaxy S21 artı S22 S23 Ultra FE S20 S10 ekran koruyucu hidrojel için not 20 9 10| | - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005005501614381.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.16.45e33d120sRGiR&gatewayAdapt=glo2tur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadhin -- 29 Mayıs 2023; 14:33:55 >
-
Arkadaşlar selamlar, kameranın çıkıntısından dolayı kalemle yazı yazarken telefonun hareket etmesine herhangi bir kılıfla vesaire çözüm bulabildiniz mi?
-
Arkadaşlar mobil veri açarken ve kaparken çıkan şu uyarıları nerden kapatacağız ya bilen var mı?
Bir de kilit ekranında gelen bildirimi uygulama simgesi olarak değil de mesajı okuyacak şekilde görünmesini nasıl sağlarım ? Mesela WhatsApp tan gelen mesajı direk görmek istiyorum. Mesaj gelince sadece whatsapp simgesi gözüküyor şuan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O mobil veri uyarısını kapatamıyorsun bende çok denedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapanmıyor diye biliyorum diğerini cevaplayım. Ayarlar / Kilit Ekranı / Kilit Ekranı yazana tıklayın tekrar kilit ekranı yazan yere tıklayın en sağda ayrıntılar yazan seçili olacak.
-
Oh bee. Hocam çok teşekkürler ya. İnsan alıştığı şekilde kullanamayınca rahat edemiyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstte önerdiğim kılıfı kullanın,telefonda masada oynama yok.
-
:) rica ederim yeni aldıysanız cihazı tüm ayarları kurcalayın baya kişiselleştirilebilir özellikler mevcut.
-
aynı kılıfın yeşilini aldım harika, çok kaliteli
-
Pc'de smart switch üzerinden güncelleyebilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X