merhaba. n986n kore model server kayıtlı note 20 ultra aldım. Sktelecom diye açılıyor ve kore uygulamaları mevcut ve üzerinde android 10 mevcut ayrıca software update kısmından güncelle dediğimde register failed hatası alıyorum. buradan okuduğum kadarıyla CSC değişmesi gerektiğini öğrendim. SAMFW programı ile csc yi koo yapsam server kaydı düşer mi ? telefon sıfırlanır mı ? ve otadan normal güncelleme almaya devam edebilir miyim? server kaydının düşme ihtimaline karşı telefonun u1 olarak kalabilmesi için en son hangi güncellemeyi yüklemem gerekli ? Cevaplarınız için teşekkür ederim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0x35 -- 17 Temmuz 2023; 14:9:18 > |
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (281. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba, bu telefonu bizim oğlana verip kendime s22 ultra almıştım o yüzden ben hatırlayamadığım için size sormak istiyorum. Çocuk bugün telefonun ses açma kısma düğmelerini hissetmiyorum baba eskidende böylemiydi diye bana sordu ben cihazı elime aldım hakikaten düğmeler çok sert ve benim diğer telefon olan note 10 plus ile s22 ultrada düğmeye bastığımda click sesi geliyor ama bunda düğme görevini yapmasına rağmen sanki sıkışmışta çok zor çalışıyormuş gibi sert çalışıyor ve kesinlikle s22 ve note 10 plustaki o düğme sesi yok. Size zahmet olmazsa sizin cihazlarsa durum nedir? Ses düğmesine basınca o ses geliyormu yoksa bizimkisi gibi sadece sesi açıp kapatıyor mu konteol edip cevaplarsanız sevinirim. İyi geceler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi geceler, note 20 kullanıyorum ses açma, kısma ve power tuşarına bastığımda click sesi geliyor ve bastığı hissediyorum
-
Teşekkürler hocam.
Sizdeki S22 Ultra nasıl ise tuşları o şekilde olması lazım. Garantisi varsa gönderin derim belki içi pislik dolmuş da olabilir.
-
Teşekkür ederim hocam, cihaz 6 ay daha garantili ama bundan dolayı içinin açılmasını da istemiyorum açıkçası.
-
Spapdragojn 12 gb ram li cihaz 3 aylik kayitli yd alinir mi arkadaslar 14000 tl
slm,bikaç gündür kore(koo) n986n model cihazı kullanıyorum.Tele bazen eksi katta,asansorde cekmeyince ve geri sebeke gelince aranabiliyor kafat internete girmiyor.Data kapatıp acıncada olmuyor,illa ucak moduna alıp geri kapatmak gerekiyor ancak oyle data geliyor.Sizde durum nasıl hic bu durumla karıslastınız mı?
-
selam 21 ultra alınca s20 ultra boşa çıktı ilgilenen varsa satıyorum. Y.d cihaz uygun fiyata bırakıcam.
-
Ekran koruyucu öneribilecek var mı? Orjinali çok eskidi. Spigen 700 olmuş, daha uyguna iyi bi şey var mı?
Merhaba bende aynı cihazı kullanıyorum. Bahsettiğiz soruna benzer bir sorun yaşıyordum. 5g kapatinca düzeldi. Şebekeyi LTE/3g yapınca şuan sorun yaşamıyorum
Deniycem,tsklr..
Note 20 ultra ya malum android 14-6.0 gelmeyecek. Custom room çalışmaları var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
CSC değişiminde Knox trip olmaz, server kayıt düşmez, cihaz sıfırlanmaz, Android 10'un da ilk surumlerinde CSC değişiyor, A10 Ağustos mu hatırlamıyorum güvenlik güncellemesinden sonraki sürümlerde Kore modellerde CSC değişmiyor. Önce mevcut sürümde deneyin, büyük ihtimalle değişecektir. Bu da U1 son yazılım https://samfw.com/firmware/SM-N986N/KOO/N986NKSU1GVK1
Hocam selamlar. Ben de Kore versiyon kullanıyorum arkadaşın bahsettigi gibi bazen hat gidiyor şebeke kayboluyor uçak moduna alıp çıkınca düzeliyor. Ayrıca tema uygulaması hata veriyor close app diyorum bi zaman sonra tekrar aynı uyarıyı veriyor. Hocam son olarak bunun server kayıtlı veya normal kayıtlı olduğunu nasıl anlayabiliriz.
Ayrıca pil detayların da hangi uygulama ne kadar kullanıyor görüntülenmiyor kullanım alışkanlıkları öğreniliyor diyor karşılığı bombos ,ana ekranda sola kaydirinca Samsung free çıkıyor Google haberler yok andorid 13 diyor ama sanki değil. Güncelleme kontrol kısmı da pasif durumda
Download mod'a alıp knox sayacına bakın hocam 0 ise server kayıt yapılmıştır. 1 ise rootlanmıştır. Temalara hiç bakmadım, şebeke gitmesi de pek normal değil.
Server kayitli telefonlarin %90 turkce dedigi durum aslinda TR dil yamali Tema,telefonu ingilizce kullaniyorum yadirgamiyorum.Sebeke kaybolma her zmn olmuyor denemek icin cekmeyen yer alti otoparkda dolanip cikiorum sorun yoj,asansore inip binyorum bazen sorun var,bazen var bazen yok data gelmio.Samsung switch ile en son android 13 e guncelledim,sebeke modunu 5g/lte/3g den lte/3g ye cektim duzeldi sandim duzelmemis aranabiliyorum fakat data olmuyor,patch ile apk ile biseyle duzelmesi lazim bu durumun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X