Hocam sorun atılan dil yamasinda fabrika ayarlarına dönün yama siliniyor ama sorunlar kalkıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (282. sayfa)
-
-
Sadece ana ekranda sola kaydirdiginizda Samsung free var onun yerine Google olsun istiyorum beceremedim mümkün değil sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Slm, sifirlayinca sebeke sorunu gececek mi? Peki sifirlayinca imei gitmeyecek mi???sizdeki sebeke sorunu ne durumda?
Google play e googlw news yazin,etkinlestirip guncelleyin.widgedlara gelecek google haberler,free nin deaktif edip ana ekrana yeni sayfa ekleyip yeni sayfaya tam ekran googlenews widget ekleyin ia gorecektir
Server kayıtlı ise imei gitmiyor şebeke sorunu çözüldü Türkçe yama bütün karışıklığa yol açan. Hocam Google news yani Google haberler sanırım yüklü ancak sayfanın soluna gelmiyor aktif etme butonu çıkmıyor. Ayarlardan ekran kısmına geliyorum medya ekleme kısmına Google görünmüyor. Siz yaptınız mı free yi iptal edip Google eklemeyi ?
Ekran goruntuleri ise yarar umarim,FREE YI deaktif ettim,google new da deaktifdi aktif edip guncelledim,ana ekran soluna sayfa ekleyip google haberler widget 4x3 ekleyip tum ekrana yaydim(en son andro 13 vers.dayim)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Isaretledigim fabrika ayarlarini yapinca imei gitmedi mi?yada 1.secenek reset all settings de mi imei gitmiyor?
Wigdet değilde orhinali gibi olmasını istemiştim olmuyormus yapacak bir şey yok Google discover ikonu ana sayfaya koydum öğle bakıyorum.
Evet ayarlardan fabrika ayarlarına dönerseniz server kayıtlı ise imei gitmiyor dediğim gibi Türkçe yama gidiyor sadece ama sorunlar ortadan kalktı şebeke pil detayları vs. Güncelleme de yapamiyordum su an güncelleme sorgulayabiliyorum.
Tel uzerinden bende yapamiyorum guncelleme server baglanti hatasi veriyordu samsung switch ile guncelledim..fabrika ayarlarina dondurme imei gider diyordu telefonu satan telefoncuda aynini dedi???cesaret edemiyorum fabrika ayarina sifirlamaya..sifirlarsan sonradan imei kayita 100$ gerek dendi :(
Günaydın arkadaşlar, note 20 kullanıyorum telefonda misafir hesabı yada 2. alan diye bir yer bulamadım yada bizim telefonda o özellikler yok mu ?
-
Gnydn, android10 da cocuk olarak bi bolum vardi ama 13 de bulamadim simdi,ayarlari/secenekleri sadelestiriyordu misafor hesabi gibi..
yukardaki menüde kids var..sanırım aradığınız bu
Hocam server kayıtlı ise fabrika ayarlarına dönün gitmiyor imei gitmemesi de lazım zaten. İmei giderse server kayıtlı değil demektir. İkinci bir yöntem var duyduğum kadarıyla fabrika ayarlarında imei gidiyor eski ucuz yöntem.
@anil01 @tilgaz
iyi akşamlar, ben şu yüzden sormuştum. yeni bir kullanıcı hesabı acınca ona başka bir programlar kurabiliyorsun. bazı oyunları 2 den fazla açabiliyorsun. bu kıds olayı başka bir özellik işime yaramıyor teşekkür ederim.
-
-
Güvenli klasör işinizi görebilir sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil01 -- 6 Ağustos 2023; 0:8:32 >
Arkadaşlar selam, telefon özelliklerindeki yavaş gelişim yeni modellerin cazibesini benim gözümde baya bi düşürdü. Hal böyleyken şöyle bi ara modelle telefonumu güncelleyip bir kaç sene daha kafa rahat devam etmek istiyorum.
Güncel telefonum galaxy note 8 custom romla android 10 kullanıyorum şu telefon bile pil harici beni yarı yolda bırakmıyor. Note 20 Ultra 5G fersah fersah üstün bir telefon sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. S24 veya Fold 6 gibi bir modele geçiş yapmayı planlıyorum.
Çok uzun konuştum sadede geleyim.
Konuda da bahsi geçen İlhami beyden Note 20 Ultra 5G modelini almayı düşünüyorum. Aklımda bazı sorular var cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
Konuda bir çok kişi U1-U2 gibi şeylerden bahsediyor bununla alakalı olarak csc değişimi kore csc si vs. önermiş. Cihaza TUR kodlu Türkiye CSC si yüklenmiyor mu ?
Ben şimdiye kadar hep note serisi ve türkiye cihazları kullandım, bu server kaydı muhabbetinde bir problem yaşar mıyım ?
Ayarları ve komple telefonu %100 türkçe hale çevirmenin bi yolu yok mu ? Custom Rom ve Root işleri ne alemde bunları yapmayı düşünüyorum da İmei yi kaybetmeyelim pahalı bi işlem deniliyor.
Root benim için olmazsa olmaz server kaydı yapmasam root ile imei atma yöntemi var mıdır ?
İnşallah aranıza katılabilirim. Sorularımı cevaplayanlara teşekkürler şimdiden.
-
Selam.
Note 20 ultra alacaksanız Snapdragon işlemcili olanını tercih edin hem ram hem 5g den yararlinirsiniz.
Android 10 ile geliyor olması lazım o surumdeyken csc değiştirip operatör logolarindan kurtulabilirsiniz.
Server kaydı sağlam imei ile yapılmışsa düşme ihtimali yok.
Türkçe sürüm yüklenmiyor.
Ayarlar kısmı ingilizce kullanmak zorundasınız
Türkçe yama atılıyor ancak fabrika ayarlarına dönerseniz gider.
Root Vs başka yontemle server dışında imei değiştirme şansınız maalesef yok.
Sonuç olarak telefon çok iyi kesinlikle tavsiye ederim snadragon olanını yalnız. Android 13 de kalacak olması bir handikap.
Server kayıtlı bir cihazı İstanbul Havalimanı'nda 5G ile deneyen oldu mu? Server kayıtlı bir cihaz almayı düşünüyorum, bir tane 4.5 G destekleyen bir cihazın IMEI'sini veririm ama 5G için operatörler white list oluşturup ona göre 5G'yi dağıtılacak diye bazı ifadeler okudum. 5G aktif oluyor mu, deneyen oldu mu? Teşekkürler.
Bir de server kayıtlı cihazlarda Samsung Pass ve Samsung Health gibi Samsung uygulamalarını kullanabiliyor muyuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 8 Ağustos 2023; 1:12:58 > -
Selamlar,
Yanıtınız için teşekkür ederim. Snapdragon versiyonu tercih edeceğim. Bu csc muhabbetlerinde dediğim gibi cihaz avrupa sürümü vs. olmadığı için mi Türkiye CSC si yüklenmiyor ?
Server kaydı için evde eski bir tane A7 2017 var çift simli onun İmei lerini kullanmayı düşünüyorum. Yani elimde olan kendi cihazımdan imei vereceğim bir daha kullanılma şansı olmaz (tabi böyle bi imkanım varsa) Peki Yurt dışı telefonlarda geçerli olan 4 ay kayıtsız kullanma olanağı ne alemde ? E-Sim + Fiziksel sim ile 8 ay kayıtsız geçirebilme şansı var mı ?
Bu cihazı ben rootlu kullanıyorum diyen biri çıkarsa alma konusundaki fikrim çok netleşecek.
Türkçe yama yapılıyorsa çok iyi çünkü cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayla şimdiye kadar hiç işim olmadı. TWRP altından bütün işlerimi hallediyordum ordan da zaten komple rom uçuyor, dolayısıyla yama da gidecektir. Tek korkum TWRP ile cihazla uğraşırken Serverden kayıt yaptırdığımız İmei nin gitmesi.
Android 10da kalmış bir telefon kullandığım için Android 13 beni uzun bir süre götürür belki belli mi olur, eğer imkanı varsa bu konularda geliştirici olmamıza vesile olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X