Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.850
Cevap
114
Favori
439.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elime bir Samsung Note 20 Ultra cihaz geçti ama cihaz resimdeki ekran kalıp kapanıp tekrar aynı ekrana geliyor ve hiçbir zaman açılmıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Başına gelen var mı?

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gehinnomm kullanıcısına yanıt
    Pc görüyor mu? Tekrar bir rom yükleyin yine ayni hata devam ederse anakart problemi olabilir.

• kucukesnaf38 K kullanıcısına yanıt
    Rom yükledim ama devam etti sorun hocam, o yüzden tamirciye verdim eğer yapılırsa 1.500 TL dendi ama olmazsa tamiri anakart değişimi için 5.000 TL dediler

• Gehinnomm kullanıcısına yanıt
    Problem anakart gibi görünüyor, sizin sehri bilmiyorum ama istanbulda bir han demislerdi Sirkeci de. Sadece anakart daha dogrusu donanim tamiri yapılıyormuş saglamda yaparlar demişlerdi. Benim note 4 var 7 yıl sonra anakart gitti degmez diye yaptırmadım. Geçmiş olsun kullanicisina kötü olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukesnaf38 -- 9 Eylül 2023; 13:3:21 >
  • pesclass kullanıcısına yanıt

S.aleykum kardes. Bunun linkini atabilirmisin bana bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • king135 K kullanıcısına yanıt

Herkes memlun görünüyor. Bende cihaz alacaktım bu sebepten dolayı test etmek istedim. Facebook grubundan iphone 14 den 15 e geçilir mi şeklinde bir yazı yazmış ve geçilir demiş. Bende buna comment yazdım. Aradaki fiyat farkına apple hissesi alıp 3 yıl bekleyin 3 yıllık cihaz eski değildir. Edeceğiniz kar bundan sonra tüm iphonelarınızı bedavaya getirir şeklinde bir yazı yazdım. Şu an yazdığım yorumu göremiyorum. Bir çok kişi memlun kalmayınca commentleri vs siliyor diyordu. Demekki istemediği şeyleri siliyor ilhami. Bilgi vermek istedim.

• Black Raven kullanıcısına yanıt

Aleyküm selam..

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 
     Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] www.n11.com
    Ipg Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Görünmez Ekran Koruyucu Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/ipg-samsung-galaxy-note-20-ultra-5g-gorunmez-ekran-koruyucu-23406331?magaza=serportipg

• CaglarZa C kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle geliyor hocam.

• Hiç olumsuz yorum olmaması beni de şüphelendirmişti zaten ama olumsuz yorumlar adama müşteri kaybettireceği için silmesi normal. Ama dolandırıcı olmadığına emin miyiz? Cihazları sorunsuz gönderiyor mu?

• Dostlar S10 Plus'dan bu cihaza geçeyim diyorum sizce değer mi? Kamerası çok önemli benim için. Hem ön hem de arka kameradan ciddi performans bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 16 Eylül 2023; 22:22:21 >
  • Öncelikle ben yurtdışı Server kayıtlı note 20 ultra kullanıyorum. Snapdragon versiyonu olanı.. cihazın ekran ve oyun performansı harika ama kamerası beni cidden üzdü beklediğimin çok altında bir performans aldım. Işıklı ortamlarda fena olmasada , ışık azalınca kötü çekiyor .. ön kamerası iyi ama.. sırf kamera için s10 dan note 20 ye geçilmez.. bütçen yetiyorsa s23 ultra ya geçebirsin. Tek derdin kamera ise direk huawei al geç...

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Kamerasi bana yetiyor ama bi iPhone kadar degil. Onun disinda gayet guzel bi cihaz bence

• Hocam bu cevabın gerçekten çok açıklayıcı oldu. O zaman Huawei bakayım en iyisi. Teşekkürler.

@Black Raven Valla hocam param yetse düşünmeden iPhone alır geçerim. Ama maalesef  Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU]  

• Note20U kullaniyorum almadan once iphone12Pro /13pro karsilastirma videolarini izledim kafa kafaya hatta 1tik onde idi note20..benide kesiyor bu kalite

• 1 Ağustos güncellemesi kuran var mı ? Bana şimdi geldi boyut fazla gibi biraz 1.183 mb iyileştirme içeriyor mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirfke -- 21 Eylül 2023; 22:55:38 >
  • Iphone 15 modeli ile en sonunda note 20 ultraya rakip oldu. 48mp kamera 5x optik zoom falan :) Kalem yok, DEx yok , o yok bu yok ama olsun. Benim gözümde Note 20 ultraya rakiptir henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 22 Eylül 2023; 12:28:49 >
  • Kadirfke K kullanıcısına yanıt
    Ben odin ile yapiyorum guncellemeleri, Neler oldugunu incelemedim fakat gorduklerim
    Batarya dolum süresi kısalmış
    Batarya bitim sureside kısalmış
    Oto aydinlatma biraz geç tepki veriyor
    Arayüz hızı artmis
    İsinma artmış..

• iyi akşamlar n986u1 var bende hiking imeisi atılmış volte ve vowifi çalışmıyor,bu sorunun çözümü var mı?

• Türk Telekom mu?

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.