Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.843
Cevap
114
Favori
437.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Baska.telefonda bahsettiginiz ozellikleri aktif edip(sim kartda ayarlari acip) sonra bu telefona takip denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ptt cell oda Telekom sayılır normalde cihaz volte ve vowifi uyumlu ama volte için SMS yolladığımda operatörden cihaz volte ile uyumlu değildir diyor

• tilgaz kullanıcısına yanıt

Başka telefon j7 core ve s6 var onlarda olup olmadığını bilmiyorum bu mevcut telefonda SMS yolladığımda operatöre cihaz volteye uyumlu değildir diyor normalde uyumlu ama

• ldg L kullanıcısına yanıt

Bu sim kartı olduğunu bildiğiniz telefona takıp,Telekom uygulamasından ayarlardan özellikleri aktif edip,simdiki telinize takacaksınız,duzelmiş olacaktır 

• Sağolun bu yöntemle volteyi açtırdım wi fi aramasını destekleyen çevremde başka telefon yok yüzden onu açamadım

• Merhaba arkadaşlar elimde note 20 ultra var 2/3 aylik hiç bir problemi yok server kayitli kendi eski telefonumun imeil kayit yapildi, kendim kamuda calisiyorum izmirdeyim düşünen arkadaşa yanima gelip cihazi inceleyip alabilir, düşündüğüm fiyat 11.000 pazarliksiz son fiyat,

• Arkadaslar android 13e yukselten var mi ? HERHANGI YAVASLAMA VS VAR MI ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 30 Eylül 2023; 7:32:45 >
  • kucukesnaf38 K kullanıcısına yanıt

Android 13 yuklediniz mi hocam nasil ? Yavaslama vs varmi ben guncellemeleri pek yuklemem ve ilk aldigim hizda da kullanirim o yuzden bi sorayim yukleyen varsa dedim

• DeeP35 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba telefon duruyormu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Black Raven kullanıcısına yanıt

Ozelden yazdim,hic bi problem yok andro13 de,en son agustoda guncelledim odin ile.

Olmasi gereken bu zaten cunki guvenlik guncellemeleri ve yamalari guncel olmali andro10 da kalirsa tel savunmasiz ve akilli olmak yerine aptal tel olur.Hepimiz bankacilik uygulamalrini guvensiz telefonda kullanmak istemeyiz 

• note 20 ultra 5g android 13 tr dil nasıl yükleniyor?eft pro ile 13 de olmuyor

• Arkadaşlar selamlar
    Orijinal kutu çıkması AKG kulaklık lazım
    Elinde olan varsa bana yazabilir mi

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Telefon satan dükkanlarda kutu çıkmaları akg leri kenara ayırıp tek başına satıyor 150 deyip 100 e almıştım Ank.da sizde bikaç telefoncuya sorun 

• şazenuş kullanıcısına yanıt

slm,ayarlara girip yukarı language yazın ,gelen ekran altdan add a language deyip TURÇE yi ekleyin,işinizi görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 11 Ekim 2023; 18:38:49 >
  • tilgaz kullanıcısına yanıt
    Güvenemiyorum hocam

Geçen gün birisinden şehir dışından eski tip akg'yi aldım s10 serisinden çıkan adam çakma kulaklık gönderdi

Birebir çakmışlar ama detaylı inceleyince anlaşılıyor özellikle ses kalitesinden kendini belli ediyor

• Herkese iyi akşamlar

Bizim çocuğa 2021 haziran ayında aldığımız note 20 telefonunda arıza çıktı ve servise gönderdik. 7000 ( yedi bin tl) masraf bilgisi verdiler ve telefonun tamirine karar verdik.

Samsung bizi tekrar arayarak tamirin mümkün olmadığını ve Note 20 yerine S 22ULTRA vereceklerini söylediler. 12 gb ram ve 256 gb depolama olan modeli olacak. Biz bu duruma çok sevindik. Sİzde durum nedir?

• jethoca kullanıcısına yanıt
    Güzel denk gelmiş hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Note 20 den daha iyi mi?

• jethoca kullanıcısına yanıt

S22 Ultra diyorsunuz. Bir önceki senenin amiral gemisi yani en üst Samsung modeli. Tabiki iyi. S22 Ultra şuanki fiyatı 37299 TL. Sizin önceki Note 20 Ultra mıydı yoksa Note 20 mi? Artık Android üst sürüm (14-15 vs) güncellemesi alamayacaktı. Hertürlü iyi olmuş. Acaba hangi servise gönderdiniz özelden yazarmısınız. İlerde telefon arızalanınca bizde ilk orayı seçelim😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 12 Ekim 2023; 12:34:31 >
  • SGNTR kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim

Bizim tlf note 20 idi

Resmi servise gönderdim

Kargo paketini telefonu aldiğim esnaf hazırladı ben yurtici kargoya verdim.

Adres neresi ayrıca firma adı varmiydi hiç dikkat etmedim.

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.