Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
5.850
Cevap
114
Favori
439.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Avrupa sürümü olmadığı için aynen. IMEI verdiğiniz telefonu bir daha kullanma şansınız olmuyor hat takıldığında klona düşer. Alacağınız model tek hatlı daha önce hiç takılmadı ise 4 ay açık kalır sonrası şebeke gider. Yeni yıla 4 aylık süre sıfırlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bora_akar kullanıcısına yanıt

İmei vereceğim cihaz zaten hiç kullanılmıyor, ekranı falan çatladığı için android uygulamaları çalışan tablet görevi görüyor o konuda sorun yok.

Facebookta bulunan Mobil Teknoloji Dünyası adlı sayfadan almayı düşünüyorum. Pek çok kişi aldığım telefon geldi vs. diye güven postu paylaşıyor, burdan da bir kaç kişinin referansını gördüm umarım sorun yaşamam.

Dediğim gibi tek istediğim soru işaretim server kayıtlı Note 20 Ultra 5G modelini root ile kullanan bir kişinin ben kullanıyorum kardeşim bir sorun yok demesi  Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU]   Bunu teyit ettikten sonra gönül rahatlığıyla alabilirim.

• Arkadaşlar selam tlf alma arefesindeyim yazıcağım 2 telefonda Server kayıtlı

Note 20 ultra = 14.500tl snapdragon

S 21 ulta = 15.500tl exyons

aslında 2 sinde kalem var ama s21 harici kalem almak gerek

ders borsa cizim vs için bazen kalem kullanabilirim

tavsiyeniz nedir şimdiden teşekekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ers11n -- 13 Ağustos 2023; 17:58:27 >
  • Ers11n E kullanıcısına yanıt

Ben note20 ultra yi alirken s21 ultraya 18.5 demislerdi, 4bin asagisi diye note u sectim,eger 15.5 e s21U olsaydi daha yeni model diye s21U yunl alirdim Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU]  

ama note 20 ultra dan da cok memnunum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 13 Ağustos 2023; 10:31:47 >
  • tilgaz kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim şuanlık alacağık kişide fiyat öyle burayada danışmak istedim

• Ağustos güncellemesini yapan var mı? Ekranı kaydırırken kasma problemi yaşıyorum. Note 20

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Note 20 Ultra telefonumu sattığım için elimde 2 adet sıfır ayarında Spigen kılıf mevcuttur markayı bilenler bilir cihaz ile %100 uyumludur. İhtiyacı olan varsa satabilirim bana mesaj gönderebilirsiniz aşağıdaki ürünlerdir. Kutularıyla birlikte kargolayabilirim veya elden verebilirim.

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 
     Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] www.spigen.com.tr
    Galaxy Note 20 Ultra Kılıf, Spigen Liquid Crystal 4 Tarafı Tam Koruma | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-note-20-ultra-kilif-spigen-liquid-crystal-4-tarafi-tam-koruma

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] www.spigen.com.tr
    Galaxy Note 20 Ultra Kılıf, Spigen Rugged Armor | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-note-20-ultra-kilif-spigen-rugged-armor

• Merhabalar Note 20 Ultra cihaza ait boş kutu ve içerisindeki aksesuarları satıyorum ihtiyacı olana hepsini 1500 liraya gönderebilirim. Cihaz sıfır nasıl alındıysa kutu içeriği o şekildedir kulaklık kullanılmamıştır şarj cihazı kısa bir süre kullanılmıştır. Ürünlerin sıfır fiyatlarını araştırabilirsiniz.

• Cem095 kullanıcısına yanıt

beyaz telefonun sarj aleti ve kulaklığı da beyaz renk olur kutuda..sizin şarj aleti siyah,kulaklığı beyaz..eminmisiniz sarj aletinin kutudan çıktığına.

• anil01 A kullanıcısına yanıt

Kulaklık beyaz zaten renk yazmadım ki. Bu şarj cihazı elimde beyaz olarakta var renk olarak sarardığı için siyahını kutuya koydum. İsteyene beyazını da gönderebilirim fark etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 27 Ağustos 2023; 15:27:7 >
  • cihazın boş kutusunu kullandınız mı yoksa şarj aleti gibi az kullanılmış mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.emin -- 31 Ağustos 2023; 21:29:21 >
  • Şu telefona iyi bi ekran koruyucu bulan var mi ? Ben kesme ekran koruyucularindna taktiriyorum 3 5 gune kenarlari kalkiyor

• Android 13u kurupta memnun kalmayan var mi ?

• Black Raven kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 1 yıldır kullandığım. Yumuşak ekran koruyucu var çok memnunum.. geçenlerde arabamın yağını kontrol etmek için kaputu açtım , o esnada telefonumu sileceklerin önüne bırakmıştım. İşim bitti ve kaputu kapatıp eve gittim telefonumu arıyorum bulamıyorum , eşimin telefonu ile çağrı attım baktım ses arabanın ordan geliyor gidip baktım ki ne göreyim , telefonum kaputun üst tarafında sıkışmış ahaa dedim gitti ekran , kaputu kaldırdım telefonun ekranı sapa sağlamdı ama ekran koruyucu tam ortasında derin darbe izi oluştu bu iz zamanla azaldı..

• Black Raven kullanıcısına yanıt

• Mr.Rich M kullanıcısına yanıt

Aldın mı cihazı bir sorun var mı güvenilir mi? Ben de almayı düşünüyorum İlhami'den

• king135 K kullanıcısına yanıt

Henüz almadım, S23 Ultra düşünüyorum. Forumda telefon alan bir kaç kişiyle konuştum sorun yok gibi duruyor, göreceğiz.

• Ben de S23 Ultra düşünüyorum. Başka İlhami Özsolak'tan alışveriş yapan kim var? Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Güvenilir midir İlhami Özsolak?

• Merhaba. Server kayıtlı telefonlarda 5G özelliği olmadığı doğru mu? Daha doğrusu kullanılamadığı.

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.