Merhaba kuzenime Note 20 ultra almayı düşünüyoruz öğretmen ve kalem ihtiyacından dolayı.. s23 ultra fiyatı 2 katı olduğu için eledik. Herhangi kronik sorunu var mı? Yurtdışı cihazı olarak 12 bin civarı satılıyor server kayıtlı. Tavsiye eder misiniz başka bu şekilde kalemli alternatif de yok maalesef.. |
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (280. sayfa)
-
-
Merhaba, halihazırda server kayıtlı note 20 ultra kullanıyorum. Çok memnunum. Cihaz çok akıcı ve premium bir cihaz kullandığınızı hissediyorsunuz. Snapdragonlu versiyonu olduğu için ısınma falan yok cihazda. Batarya olarak da günü kurtarıyor diyebilirim. Sadece ekran koruyucu işi biraz sıkıntı. Tam uyumlu koruyucu bulmak zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kronik sorun yok hocam batarya biraz zayıf s23 var şuan yani 3 yıl öncesinin teknolojisi ama telefon harika. tabi s22 ultra alabilirseniz daha iyi olur yoksa note 20 ultra güzel telefon
-
Uğur AslanyoutubeBu videoda S-Wallet uygulamasını inceliyoruz. ARTIK TÜRKİYEDE RESMİ UYGULAMA İLE SAATTEN TEMASSIZ ÖDEME MÜMKÜN. S-Wallet uygulama linki : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pazarama.spay.prod Beni sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz instagram : aslann.ugurrrhttps://www.youtube.com/watch?v=FdwAkhAP5Ug
-
Merhaba, server kaydı yapan arkadaş kilitli bırakmış. Arkadaşa ilet sana uzaktan müdahale etsin, ufak bir uygulama ilede çözer
-
İyi akşamlar arkadaşlar, note 20 kullanıyorum, arama kaydı yapabilmesi için endonezya sürümü yükledim ilk başlarda telefon wi-fiye bağlı iken gelen yada giden aramalarda arama kaydı yapıyordu. sonra gelen 3-4 güncellemede telefon wi-fi bağlı iken arama kaydı yapmıyor. bu problemi yaşayıpta çözen var mı acaba ?
-
Cihazımi sattığım için aliexpressten alıp kullanmaya fırsatım olmadığı 3 ekran koruyucuyu gümrük ücreti bedeli karşılığı vereceğim.
İlgilenenler yazabilir.
[simage]https://i.hizliresim.com/heflh67.jpg [/simage]
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkçe olmuyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung note 20 ultra 5g snapdragon tlf bazı kısımlar ingilizce türkçe olmuyor mu
-
Anlamadığınız kısımları kalemle tercüme edebilirsiniz.
Samfw sitesinden samfw FRP tool indirip csc degismesi gerekiyor biraz önce yaptım ama wifi aramasi kaydi gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukesnaf38 -- 6 Temmuz 2023; 0:3:10 >
Selamlar bugün bir şarj sorunu yaşadığımı düşünüyorum ancak emin de değilim size danışmak istedim. Orijinal sarj adaptörünü note 20 ultra telefonuma bağlayıp şarj ettim ancak her zamanki dolma süresinden çok daha uzun bir sürede doldu batarya. Type-C kabloyu ilk bağladığım anda süper hızlı şarj yazıyor ancak 5 sn sonra bu yazı kayboluyor normal şarj oluyor işareti kalıyor bir tek. Ekran görüntülerini ekledim. Normali bu mu? Sizde durum ne? Yani şarj kablosu takılı iken kilit ekranında hep hızlı şarj oluyor mu yazıyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Çok sağolun şimdiden..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İyi akşamlar, acaba doğru yazılımı yüklediğinizden emin misiniz ? Fotoğrafı paylaştığım yerleri kontrol eder misiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
iyi aksamlar, evet evet dogru yuklenmis. Wifi de calismiyor arama kaydi ben israil csc yukledim.
Note 20 ultra BATARYA SORUNU!
Son 1 haftadır telefon normal kullanımda bile çok ısınıyor ve ilginç bir şekilde şarj olma süresi uzadı. Ayrıca orijinal şarj kablosu ile şarj ettiğimde süper hızlı şarj oluyor yazmıyor? Normal "şarj olma" yazıyor. Sizden ricam cihazınızı şarja taktıktan 1 dk sonra da süper hızlı şarj oluyor yazmaya devam ediyor mu yoksa o yazı kaybolup yerine "dolmasına .. dk kaldı" mı yazıyor teyit edebilir misiniz? Ona göre servise göndereyim cihazı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Havalar ısındığı için cihazlarında ısınması bir miktar normal olabilir. 0'dan 100'e ne kadar zamanda geldiğini ölçün daha iyi olur oluyor bazen öyle.
-
Bir süredir "Xxxxx şekilde şarj oluyor" ibaresi yok. Takar takmaz nasıl şarj türü olduğu yazar sonra ekrandan kaybolur "Şarj oluyor"yazar.
Pil ayarlarına girdiğiniz zaman kullanım süresi grafiğimaltında şarj oluyor yazısı içinde parantez içinde nasıl şarj olduğu yazmaya devam eder. Oradan kontrol edebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukutuleyl -- 15 Temmuz 2023; 6:55:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X