Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.843
Cevap
114
Favori
437.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ugur_91 U kullanıcısına yanıt
    Hayir telefonu bronz aldim ama bayiden aldim.
    Kulakligi hediye koduyla online siparis verirken renk secebiliyorsunuz.

• cagrimir kullanıcısına yanıt
    Bence cok buyuk bir hata olur

• Farkli renk almak mi?

• ugur_91 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben telefonu mağazadan aldım ama kulaklığı online satın aldım. Orada satın alırken renk seçeneği var. İstediğiniz rengi stok bitmediyse seçebilirsiniz.

• Doc_tor kullanıcısına yanıt
    Members uygulamasına girin. En sağda avantajlar var oraya girin. En alta inin kodu oradan alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Kılıf bulabilen var mı?
    Ben çinden aldım, eski mesajlarımda linki mevcut. Kalitesi kötü değil ama metal stand çok ağır pek beğenmedim, üstüne de 16 lira vergi ödedik PTT'de, bence bekleyin değmez diyorum.
  • spdrmn kullanıcısına yanıt
    Pro max tan gecmek. Telefon 2 sene sonra cop olacak zaten. Pro max en az 6-7 sene update alacak.

2 sene sonra note 20 de update yok
    Amoled burn in olacak

• Merhaba kulaklık bana da geldi bronz seçtim ben cihazım siyah olmasına rağmen bronz seçtim, başta kulaktan düşecek hissi veriyor ama öyle birşey yok.Ayrıca eski buds lara göre daha güzel olmuş sesi çok güzel. Fakat note 20 ultra note 10 plus a göre daha çabuk sarj tüketiyor. Belki önümüzdeki günlerde gelecek güncelleme ile düzelebilir. Samsung notes u office e bağlamaları çok güzel bir hamle olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Pro max tan gecmek. Telefon 2 sene sonra cop olacak zaten. Pro max en az 6-7 sene update alacak.

2 sene sonra note 20 de update yok
    Amoled burn in olacak
    3 yıl işletim sistemi güncelleme sözü verdi.

Note8 3 yıldır kullanıyordum hiç bir sıkıntı olmadı, hala da çok memnundum. Batarya değiştirip babama vereceğim onu da herhalde 3 4 sene götürür.

Note4 2 yıl kullandım, 6 yıldır da babamda onda da hiç bir sıkıntı olmadı.

Note serisi başkadır.
  • nosfecagri N kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum telefon güncelleme geldikce hantallaşmaya başladı 2 3 uygulama açınca kasıyor vs bunun herkes farkındadır bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burn in kullanımla ilgilidir. Pro maxte OLED ekran kullanıyor.
  • XCrazyBLaderX kullanıcısına yanıt
    O sorun giderek artiyormus.
    sammobile
    100+ Galaxy Note 20 Ultra owners report day-one camera defects
    https://www.sammobile.com/news/galaxy-note-20-ultra-100-plus-camera-defects-report

Note20 Ultra alacaklar garantili ve kamerasinda bugulanma yapiyor mu diye dikkat etmeleri gerek.

Aklima uretim bandinda kamera montajini yapanlarin eldivenlerinde bir leke bulasmis ta olabilir. Yani eldiven izler varsa bile kamerasi boyle sorunlu olabilir...

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Alim gucu genel olarak bir gercektir lakin Samsung LTE modellerine de 12 GB RAM ile 512 GB dahili depolama hic olmazsa resmi olarak Turkiye'de satilsaydi. Aynen bahsettiginiz gibi bizler de 1 ay filan bekledik lansmandan sonra aldik 512 GB hafizali ve 8 GB RAM li Note9 u ... Ama sonraki yillarda S10 larda Note10 larda S20 lerde Note20 lerde inatla 512 GB yok ve RAM de hep kirpilmisi getiriliyor.

Exynos ta dayatilmasi da ayrica rezalet .

Netice ayni olsa da gerecekler farkli birden fazla ..

Elbette 12 hatta 16 GB RAM li Snapdragon cihazlarinda daha kaliteli ekranli cihazlar daha uyguna satiliyorsa Turkiye gibi ulkelerde insanlar biraz da Samsung'a neden devam edeyim diyesi de geliyordur.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Pek tercih edilmiyor. Ellerinde kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefona kılıf bulabilen oldu mu?
  • chn_chn C kullanıcısına yanıt
    Aliexpress.com da cesit bol.

Amazon.com da da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 20 Ağustos 2020; 14:26:17 >
  • Hangi seyler?
  • Top model telefon alıp 6-7 yıl kullanan var mı sizce? Ekonomisi o kadar iyi olan birisi aynı telefonu yıllarca kullanmaz, acaba kaç yıl güncelleme gelecek diye de kafaya takmaz. O düşünce ile alıyorsa, yanlış cihaz seçiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 20 Ağustos 2020; 14:36:37 >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama ben Türkiye'den bahsetmek istemiştim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.